{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chihuahua Hanne R.I.P 2010

1.023 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

rebecca c
| 0 år | Oprettet: 17. aug 2009


Chihuahua Hanne R.I.P

Fødselsår:
2010
Størrelse:
stor tæve, omkring 2-3 Kg.
Temperament
Hanne er en meget særlig hund, hun var meget jaloux, samt legesyg, putte og nussegøj. Kan ikke fordrage fremmede mennesker..
Tricks
Sit
Dæk
''ud a' tis''
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Mor: Karla
Far: Taco
Køn
Smuk tæve.
Beskrivelse
Hanne var en særlig hund. Hun lignede en schæfer hvalp. Hun var rigtig legesyg, og elskede at lege med de nye små hvalpe, og var samtidig rigtig beskyttende overfor dem. Hun passede meget på dem når de legede.

Hanne er fra samme kuld som Hans som nu er solgt, de ligner hinanden på farve, men er vidt forskellige på sind og størrelse, Hanne var en KÆMPE Chihuahua.... og ikke særlig prinsesse agitg, mere en klundedumpe hund.

Hun kunne ikke lide fremmede mennesker, og slet ikke pizzamænd. Ved ikke om en hund kan være racist, i så fald vil jeg tro at Hanne var!
Når man 'pølede' med Hanne gik hun altid efter næsen. Hun har spist rigtig mange ruller toiletpapir -.-

-Når man kom ud på toilettet og så en flænset rulle kunne man råååååbe HAAAAAANNNNEEEE, så kom hun og så helt uskyldig ud, men med et stykke hængene ud fra mundvigen, BUSTED.....

Vi var dog så uheldige at miste Hanne, da hun var løbet over vejen for at snuse til noget tabt mad i grøften, min svigerinde opdagede det, og kaldte ud af hovededøren, Hanne kom, og det gjorde bilen også. Desværre. Da jeg kom ud til hende var hun næsten væk, helt slap i kroppen løftede jeg hende hen på græsset. Inden ét minut var hun død. Vil tro hun brækkede nakken. Vi har alle sammen et stort savn på Hanne.

Hanne vil aldrig blive glemt, men husket som den særlige hund at hun nu var.
Kommentér på:
Chihuahua Hanne R.I.P
Annonce