Chihuahua Bella Chihuahua Bella Chihuahua Bella Chihuahua Bella Chihuahua Bella
Mette L
Følg
Følger Følg ikke

Mette L

Ikke angivet, 31 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 31. mar 2010
Offline - Senest online: 3. jul 2012 Bruger er på filterliste

Hej alle!
Jeg hedder Mette og er 18 år gammel. I min fritid går jeg til fitness stort set hver dag og er ellers glad for motion og sund livsstil. Går og venter på at starte ny uddanelse op til sommer, da min drøm/plan er at blive socialrådgiver. Bor i Hillerød med familien og mine skønne dyr. Pt. har jeg 5 kaniner, 1 hamster og min hund Bella, som vi kørte hele vejen til Janderup og hentede for et år siden, d. 30/3 2010. Bella er en smuk rød chihuahua på 4 år (fødselsdag d. 28/6).
Da mange har en del fordomme omkring chihuahuaer, prøver jeg at vise den del af verdenen jeg nu kan komme til at vise det - at en chihuahua ikke behøver at være hidsig, eller nødvendigvis skal behandles anderledes end andre hunde. Jeg er selv ved at brække mig, når jeg ser hvordan unge piger klæder dem ud og konstant bærer rundt på dem i små fancy tasker.. Jeg tror virkelig at det er nok til knække enhver hund.
Heldigvis ved jeg der er mange chihuahua ejere der har det på samme måde som jeg og derfor er det synd at have fordomme omkring racen og ejerne. Det er en fantastisk race hvis ellers man giver sig tid til at aktivere den, opdrage den og ellers behandle den som det den er -nemlig en gudeskøn hund.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce