Golden retriever Woodsquares That's My Ludvig Golden retriever Woodsquares That's My Ludvig Golden retriever Woodsquares That's My Ludvig Golden retriever Woodsquares That's My Ludvig Golden retriever Woodsquares That's My Ludvig
Sofie&Ludvig
Følg
Følger Følg ikke

Sofie&Ludvig

Kvinde, 26 år, Nordsjælland
Oprettet: 9. maj 2010
Offline - Senest online: 23. aug 2015 Bruger er på filterliste

Ellow :b.
Mit navn er Sofie.
Jeg har hunden Ludvig, som jeg har haft i otte år nu.

Da jeg var omkring de 6-7 år, så jeg det her hunde-program og så verdens sødeste Golden retriver hvalpe. Jeg pegede på hundene og sagde til min mor "Sådan en vil jeg have". Jeg var så overheldig at min mor faktisk allerede små kiggede lidt på hunde, men var vidst lidt nervøs for hvordan en hund vil tackle en på 'min alder'.
En dag fik jeg af vide at hun endelig havde fundet en hund og jeg fik set nogle billeder af ham, inden vi skulle hente ham. Jeg vidste at han hed Ludvig, men racen havde jeg misforstået og kaldte den et gulvtæppe i stedet, de første gange.
Mit allerførste glimt af Ludvig, var en gøende hund der stod med forpoterne på havelågen og kiggede på min mor, søster og mig. Imens min mor talte med den tidligere ejer, fik jeg lov til at gå med Ludvig ud i haven. Ludvig var på det tidspunkt rigtig frisk og jeg var en smule nervøs ved ham.
Det første stykke tid, var jeg forsigtig om Ludvig, men efterhånden som jeg lærte ham at kende, blev han mit et og alt. Ludvig har altid fulgt mig, kender min gode og dårlige dage, han har bogstavelig talt fulgt med mig hele min barndom og været en rigtig god støtte.
Da vi havde haft Ludvig i 2-3 år, fik jeg en stor interesse for at springe og træne med ham. Ludvig var dog ikke helt med på idéen om spring og da han blev ældre, stoppede jeg med ham da det ikke var det han skulle bruge sin tid på, hvis det bare var mig der syntes det var sjovt. Ludvig har til gengæld elsket det med træning og har lært alle sine tricks på et trylleslag.
Selvfølgelig har han dage hvor han er kugleskør og er en rigtig Rasmus modsat.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce