Gravhund Walter Gravhund Walter Gravhund Walter Gravhund Walter Gravhund Walter
Amanda M
Følg
Følger Følg ikke

Amanda M

Ikke angivet, 26 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 6. okt 2010
Offline - Senest online: 7. jan 2019 Bruger er på filterliste

*Familien, hunden, hestene og vennerne!* < 3

Hej allesammen, jeg er en glad pige på tretten år (-: Jeg fylder fjorten d. 18 Juni. :D

Mit liv går somregel med min familie, min hund, min sport, og mit arbede. (: - og selvfølgelig skolen.
Venner&Fritid, er en dårlig kombination for mig, da jeg næsten aldrig har tid.. Men jeg er så heldig, at jeg kan kombinere min sport, min skole, og mit arbejde med en masse venner! :D

Jeg rider 5-6 gange om ugen, og arbejder to gange om ugen, men mit arbejde foregår på rideskolen, så det nemt nok (: Jeg har halvpart på en super sød pony, og så passer jeg den dejligste pony på jorden! (:

Men nu til hele min levegrund, nemlig min hund. Min elskede gravhund. (': Walle betyder alt for mig, han er hele mit liv. Jeg elsker ham himmelhøjt, han er min bedre halvdel.. ham der får mit hjerte til at slå. Hans hjerte, er mit hjerte. Så jeg ser bestemt ikke frem til, den dag hans hjerte stopper.. /-: Men han er luften i mine lunger, og jeg elsker ham.. (: Jeg ndyer hvert minut med min bedsteven! Han er en del af familien, familiens øjesten, guldklump, og skødehund, alle der møder ham elsker ham.. (:
Men det tydeligt at se, at hans hjerte tilhøre os :1 Og jeg får altid afvide, at når vi leger, hygger, eller bare sover.. at det eneste folk ser, er ægte kærlighed. (: Min hund er noget særligt, og han er min (': Uanset hvad der sker i fremtiden, er én ting sikkert, walle bliver hos os, vi ville ikke kunne leve uden ham, og for at være ærlig, ville han ikek kunne leve uden os, han ville ikke kunne tilpasse sig et nyt sted, med nye mennesker, han er for tæt knyttet til os (:
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce