Jacob J
Følg
Følger Følg ikke

Jacob J

Mand, 35 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 2. maj 2014
Offline - Senest online: 25. jul 2019 Bruger er på filterliste

When you life is defined by a single action - you change the concept of time.

"Time is written' in History - and I only got 1 Time."

"Waste is a Thief."

"If this is your first night in fight club, you have to fight."

J-Squad
??_??
Dit element: Luft (The last Airbender!)

Skæbne planet: Merkur (Iskolditet planeten)
Symbol: De to tvillinger

Din sten: Akvamarin (An underwater Gem, den fås forresten i yellow. Ved varme og lys bliver den mørkeblå gem, helt lys)

Tvillingens skjulte ønske: At være foran alle andre (Er det skjult??? HAHA)



Beskrivelse:
Tvillingen har - som tegnet antyder - en dobbelthed i sin natur. Det giver sig udtryk i et ønske om to af alting. To hobbyer, to biler, to sæt tøj. Hus og sommerhus er en typisk ejendomskombination. Han/hun er svær at blive klog på, da Tvillingen ofte skifter mellem flere identiteter.

I den antikke græske mytologi var Tvillingen budbringer blandt guderne, der strøg frem og tilbage over himmelen for at levere nyheder - det kan måske også forklare, hvorfor de der er født under tegnet tvillingen, altid er på farten; tørstig efter viden og nye erfaringer.

Tvillinger er nysgerrige og nyder godt af at vide lidt om alt, men generelt ikke for meget om ét bestemt emne. Varriation er krydderiet i deres liv!

Tvillingen gør alting med en udpræget hurtighed. Taler, tænker, handler altid næsten inden ideerne kan blive færdige. Det resulterer ofte i overfladiske samtaler og en tilsyneladende mangel på indlevelsesevne. På trods af denne drivkraft, er Tvillingen god til det boglige og vil kunne udnytte sin uddannelse fuldt ud. Indenfor astrologiens verden har Tvillingen også fået ry for at være den uophørlige taler. De Tvillinger der ikke har den gave, er normalt begavede forfattere eller har en særlig interesse i fremmedsprog.

Indenfor kærlighed søger de en partner, som kan holde trit med dem både rent mentalt og fysisk! Følelsesmæssigt kan Tvillingen være en smule overfladisk og de vægter ømhed højere end erotik. Tvillingens partner vil finde det svært at "komme til bunds" i Tvillingens følelser.

Et citat af Oscar Wilde passer godt på Tvillingen: "der er en ting der er værre end at folk taler om dig og det er, når folk ikke taler om dig." Hvorvidt Tvillingen kan lide det eller ej, kan man nemlig være sikker på, at folk ofte "taler om dem".

Tvillinger bliver tit misundt af andre for dere mange talenter. Mennesker født under dette tegn, er da også typiske multi-talenter og vækker stor interesse hos andre.Tvillinger er som oftest gode til at tjene mange penge i en fart, men er også ligeså gode til at bruge dem igen. De elsker eventyr og spænding og er altid friske på en skarp debat.


Alt passer bare, det helt urealistisk.... omfg


Find jer selv -
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce