Cavalier king charles spaniel Baby Cavalier king charles spaniel Baby Cavalier king charles spaniel Baby Cavalier king charles spaniel Baby Cavalier king charles spaniel Baby
Kimmie D
Følg
Følger Følg ikke

Kimmie D

Kvinde, 29 år, Vestsjælland
Oprettet: 27. sep 2016
Offline - Senest online: 15. nov 2018 Bruger er på filterliste

hej mit navn er Kimmie Daniella, Jeg er 22 år gammel jeg bor i en by der hedder Køge sammen med min kæreste i vores skønne hus ude langs vandet. jeg er hende alle kalder for dyre tossen, jeg har igennem hele mit liv, altid haft en høj interresse for dyr, jeg har startede for et par år siden på uddannelse som dyrelæge men pga. personlige årsager måtte jeg ligge den drøm på hylde, så jeg valgte at jeg ville arbejde med noget med dyr men på forskellige måder og uddanne mig med erfaringer inde for forskellige grene, jeg har en uddannelse som dyrepasser, jeg har arbejdet i 3 år som dyrelægens personlige hjælper hvor mit formål var pasning og sorinering af dyrene, jeg har kørt dyre ambulance for Falck, og er nu ved at sku læse til laborant, hvor efter jeg gerne vil læse til veterinær sygeplejske, og derefter vil jeg gerne tage den fulde uddannelse som ambulance redder også vil jeg kæmpe for at tage uddannelse hos politiet, jeg håber på at alt min erfaring og viden inde for de forskellige ting med dyr vil ruste mig så godt, at jeg i fremtiden kan håbe på at det danske system har taget sig sammen og valgt og vil lave et rigtigt dyrepoliti, for så er jeg den der kommer til at stå først i rækken til at søge den stilling, jeg har igennem mine leve år, kun haft hunde og katte der kommer fra en barsk og uretfærdig baggrund, som har haft brug for en ny start på livet med alt den kærlighed de har brug for. jeg har taget katte til mig der er blevet efterladt og flasket dem op. heldigvis pga. min arbejdstid hos dyrelægen havde jeg stor erfaring, og vidste tit hvad der skulle til, jeg har i være figurant hjælper i politihundeklubben og har lært meget om træning og retfærdig opdragelse af hunde.
jeg har meget mere og skrive og fortælle men det kommer hen af vejen håber folk vil følge mig for snart vil jeg komme med en masse spændende indhold.
jeg beklager på forhånd da i nok vil støde på en del stavefejl, jeg er desværre ordblind så håber folk vil bære over med dig, og lade være med at kommentere på det.
mange knus og kram fra Kimmie Daniella :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce