Labrador retriever Mowgli Labrador retriever Mowgli Labrador retriever Mowgli Labrador retriever Mowgli Labrador retriever Mowgli
Janne K
Følg
Følger Følg ikke

Janne K

Ikke angivet, 37 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 7. feb 2007
Offline - Senest online: 24. apr 2012 Bruger er på filterliste

jeg er en ung pige på 20,5 år. bruger alt min fritid på min dejlige hund, da jeg for nogle år tilbage fik et knæ skade og måtte droppe mit håndbold som jeg gik op i med liv og sjæl.
jeg er voksede op med hund og da jeg så flyttede hjemmefra blev det et kæmpe savn. så jeg måtte se i øjnene at jeg ikke kunne undvære en hund.. så bestemte jeg at jeg ville have en labrador. jeg bor i en lejlighed hvor mowgli har en kæmpe hundegår udenfor og jeg er i noget jobtræning nu pga sygdom. jeg er en utrolig stor dyre elsker og al min fritid går på ham. han er altid med mig. jeg går ikke op i parpir på dyrene for det er ikke dem der betyder noget som helst. det er HUNDEN i sig selv. vi gider ikke flyve rundt til alt mulig stævner og og det. vi tager en dag af gangen og bruger tiden på at hygge os sammen og motionene og tager udfordringerne der kommer. en dag er aldrig ens med hva jeg laver med ham.
min hund er som et barn for mig. for jeg tænker faktisk mere på ham end mig selv. og han blir sat i 1 rækker.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce