Dværggravhund Viktor Dværggravhund Viktor Dværggravhund Viktor Dværggravhund Viktor Dværggravhund Viktor
Kent H
Følg
Følger Følg ikke

Kent H

Ikke angivet, 69 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 24. mar 2007
Offline - Senest online: 16. dec 2011 Bruger er på filterliste

En enorm smuk, driftig og ung mand med masser af drifter....!....
Sådan do...
Det kan man IKKE sige om mig....!!
Slet slet ik`...
Hverken mand eller nogle af de andre ord.... måske lige bortset ordet "enorm"... Det siges af lidt mere onde tunger...har jeg hørt....tit...!
Men ellers er det vist ikke så meget at sige OM mig... Men en masse der kender mig, eller rettere IKKE kender mig, har som regel en masse at sige mig PÅ....!
Men selv har jeg ikke meget at skulle have sagt....har aldrig haft det heller.... får det nok slet ikke herefter heller...
Så er det sagt..... og nu ved DU det i hvert fald, kære læser...
Det var nok lidt dumt, eller MEGET dumt..... at spilde tiden på at skrive alt det her intet-sigende nonsens.... Men det var nu meget skægt alligevel, og tiden gik jo godt nok med det i mens...ik`..?
Det er nok straks meget værre, og ikke mindst kedeligere, at læse vrøvlet, men det har JEG nu altså godt nok heller ikke spilde tiden på at gøre...
Det ville da være endnu dummere end at skrive det...ik`...?
Smiler grumme lunt lige nu kære læser...
Tak for din tålmodighed, du var i hærdig og stædig, men til sidst bliver du nu nødt til at opgive, for nu er det lige før enden er nået....
Men en ende kan selvfølgelig osse være meget god ik`..?
På mere end een måde endda...
For lige nu har jeg spundet en ende over ingenting og du er nået med til enden af ingenting....Så nu har du osse nået noget...nemlig ENDEN... Håber osse at du synes den var go`...Altså at det var godt at du nåede den, for jeg synes godt nok at den er helt jøøw.... Ingen BAG-tanker i øvrigt i mit hoved... eller måske nok mere præcist...Der ER ingen tanker i mit ho`ed... Det er helt tomt.... Men det er dit jo nok slet ik`... Du tænker garanteret dit lige nu ik`...?
Det ville jeg selv have gjort, hvis jeg skulle have læst min beskrivelse af mig....smiler... Men det skulle jeg jo heller ik`... Jeg skulle bare skrive den for at beskrive mig selv...Og det krævede jo, som du jo nu kan forstå, ikke mange tanker i hovedet at gøre.... vel..?
Jeg blev i hvert fald ikke klogere på hvad jeg er for en størrelse af en Vendelbo....
Gjorde du det kære læser...?
Smiler venligt til dig.....
Ha` det godt videre frem i tiden og skynd dig at få et Liv, så du ikke spilder tiden på at læse tåbelige profil-beskrivelser på Nettet...ik`...?
Mvh
KentA
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce