Blanding af racer Cleo Blanding af racer Cleo Blanding af racer Cleo Blanding af racer Cleo Blanding af racer Cleo
Anita A
Følg
Følger Følg ikke

Anita A

Ikke angivet, 42 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 31. maj 2007
Offline - Senest online: 24. okt 2009 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Anita. Jeg er lige flyttet til Amager, hvor jeg har købt en tre-værelseslejlighed. Her bor jeg med skønne prinsesse Cleo. Jeg har fået arbejde i som HR-konsulent i Amaliegade, og det er på grund af dette arbejde, jeg er flyttet til hovedstaden.

Jeg er meget interesseret i at møde nye legekammerater til Cleo.

Jeg er her på Hundegalleri for selvfølgelig at vise min prinsesse Cleo frem ;) Men også for at møde, snakke og diskutere med andre hundeelskere. Desuden er jeg vild med, at jeg kan få svar på ethvert hundespørgsmål herinde, hvilket er super, når jeg er førstegangs hundeejer. Så tak for alle jeres gode svar og jeres super intentioner. Jeg gør selvfølgelig også mit bedste for at give svar og råd til andre, hvor jeg måske kan hjælpe.

____________________________________________

Jeg hedder Anita, jeg bor i Aalborg midtby i lejlighed med min skønne prinsesse Cleo, som altid er interesseret i at få nye legekammerater.

Jeg læser kommunikation på universitetet, og er på nværende tidspunkt ved at skive mit speciale. Mit ønske er at komme til at arbejde med kommunikation mellem mennesker - nærmere betegnet trivsel på arbejdspladsen gennem dialog.

Jeg arbejder desuden både som tjener og bartender på to forskellige steder i Jomfru Ane Gade. Ikke nogle drømmejobs, men har brug for ekstra penge ved siden af SUen, for at få det til at løbe rundt.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce