Borzoi Lhaghana Kazmir Borzoi Lhaghana Kazmir Borzoi Lhaghana Kazmir Borzoi Lhaghana Kazmir Borzoi Lhaghana Kazmir
Birthe Borzoi .
Følg
Følger Følg ikke

Birthe Borzoi .

Ikke angivet, 71 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 26. feb 2008
Offline - Senest online: 18. jun 2010 Bruger er på filterliste

Jeg skal lige tænke lidt over hvad jeg vil skrive her.
Nu vil jeg lige skrive lidt om mine 2 dejlige hanhunde borzoier.
'De er godt 4 mdr nu. Kazmir kom først 10 uger gammel, men savnede en bror, som blev Koztya, som kom 18 uger gammel og der blev glæde. Begge to leger og sover godt sammen og selvfølgelig god hundemad og vand. Det går fint med at gå ture sammen. Kazmir er begyndt på hvalpemovation og derefter kommer Koztya. De er lærenemme med tålmoddighed. Er kærlige og elegante når de løber rundt i haven og måden de går på er en flot lethed. Så de er begge store hvalpe endnu, men ser ud til at begge udvikler sig godt.
Vil gerne i kontakt med andre hunde og kan da også være meget tænksomme og lyst at være lidt sig selv. De holder begge mest af natur og ser begge beundrede på ved skumringen når f.eks en stor flok ænder flyver omkring.
Bydele noget forsigtige, men det er jo også godt de resperer trafik. DE er glade for at blive børstet og kælet for og også flinke til at få vasket poter efter gå-tur.
Jeg og min mor er meget glade for begge to.
Jeg har også tegnet mange tegninger af dem,som levende modeller og selvfølgelig med pauser så de kan lege og løbe sammen. Senere vil jeg udfra skitserne male i akvarel, akryl og grafik-tryk. DE er begge glade for at være i mit atelier, som nu er overfyldt med tegninger af Kazmir og Koztya. Om aftenen holder de af at slappe af sammen med os og sover begge rolig og tørlagte om natten. Kan godt lide at komme tidligt op om morgenen og begynder dagen med morgenknuser.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce