Papillon Chiantie *Prinsessen* Papillon Chiantie *Prinsessen* Papillon Chiantie *Prinsessen* Papillon Chiantie *Prinsessen* Papillon Chiantie *Prinsessen*
Only God Can Judge Me .
Følg
Følger Følg ikke

Only God Can Judge Me .

Kvinde, 38 år, Østjylland
Oprettet: 9. feb 2009
Offline - Senest online: 7. okt 2022 Bruger er på filterliste

Er herinde for at møde nye mennesker..

Elsker min hund overalt på jorden :-)

Led mig ikk ind i fristelse... Jeg kan sagtens selv gå....

Det gør ikke noget jeg ikke ved hvor jeg er på vej hen.. så længe jeg bare ved hvor jeg har været!!!

Din profession interesserer mig ikke. Jeg vil vide, hvad du brænder for, og om du drister dig til at møde dit hjertes længsel.

Din alder interesserer mig ikke. Jeg vil vide, om du tør gøre dig til grin for kærligheden, for drømmene, for eventyret ved at være i live.

Det interesserer mig ikke hvilke planeter du har i kvadrat til din måne. Jeg vil vide om du har rørt din egen sorgs centrum, om livets svigt har åbnet dig, eller om det har gjort dig vissen og indelukket af frygt for yderligere smerte. Jeg vil vide om du kan udholde smerte, min eller din egen, uden at skynde dig ud for at gemme den eller sløre den eller lindre den.

Jeg vil vide om du kan udholde glæde, min eller din egen, om du kan danse af vildskab og lade ekstasen fylde dig til tæerne og fingerspidserne uden at advare os om at være forsigtige, at være realistiske eller at huske begrænsningerne ved at være menneske.

Det interesserer mig ikke om den historie du fortæller mig, er sand. Jeg vil vide om du kan skuffe en anden for at være tro mod dig selv; om du kan tåle anklagen for forræderi uden at forråde din egen sjæl.

Jeg vil vide om du kan være trofast og derfor troværdig. Jeg vil vide om du kan se skønheden også selvom det ikke er kønt hver dag, og om du kan hente dit livs kilde i Guds nærvær.

Jeg vil vide om du kan leve med fiasko, din egen såvel som min, og stadig stå ved bredden af en sø og råbe til sølvmånen; "Ja!"

Det interesserer mig ikke hvor du bor, eller hvor mange penge du har. Jeg vil vide om du kan stå op efter sorgens og fortvivlelsens nat, træt og mørbanket, og gøre, hvad der skal gøres for børnene.

Det interesserer mig ikke hvem du er, hvordan du er kommet her. Jeg vil vide om du vil stå i ildens centrum med mig og ikke vige tilbage.

Det interesserer mig ikke hvor eller med hvem du har studeret. Jeg vil vide, hvad der opretholder dig indefra, når alt andet falder bort. Jeg vil vide om du kan være alene med dig selv; om du virkelig kan lide det selvskab du holder dig i de tomme øjeblikke.

- Oriah Mountain Dreamer, indiansk "elder"
'' Invitationen'' By Gilbert Williams
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce