Blanding af racer Carlos Blanding af racer Carlos Blanding af racer Carlos Blanding af racer Carlos Blanding af racer Carlos
morten l
Følg
Følger Følg ikke

morten l

Mand, 50 år, Østjylland
Oprettet: 9. feb 2009
Offline - Senest online: 6. okt 2018 Bruger er på filterliste

Vil kalde mig selv seriøs hunde ejer, mine hunde har altid fyldt meget i mit liv, har altid gjort meget ud af at give dem tryghed og selvtillid. Og så har det jo altid nogen bekostninger over for familie, venner, kærester m.m. og det er svært at få den slags hunde passet da det kræver en der tør og kan stole på de mennesker der kommer i deres omgangskreds og hjem. Du kan ikke komme og begynde at dirigere eller tro man syntes man er ekspert inden for hunde, fordi man engang i tidernes morgen havde en hund du kunne få til at give pote eller rulle rundt eller andet.
Man skal have en god erfaring og sætte sig rigtig godt ind i at kende sin race, og bruge tid på at finde den hund der passer godt til en selv hvad angår aktivitet, psyche, og stærke drifter. Du kan ikke bare gå ud og vælge en hun fordi den er stor flot og muskuløs eller andre udseende ting. Man må sætte sig ind i hvad racen har været brugt til også selvom det er 100 år siden, for nogen har stadig de gamle egenskaber, og sørg for at have flere i kikkerten så der er noget at vælge imellem, TAG IKKE DEN FØRSTE OG GIV DIG TID.
For noget af det sørgliste er når folk ikke har brugt tid på disse ting, og hunden skal aflives, omplaceres, nogen gange flere steder. Prøv at tænk en hund måske har været en del af sin flok, Familien, katte, andre dyr og hunde 1 år eller mere for så at blive udstødt fordi den ikke lige passede ind i dit liv, DET ER SGU DA SÅ PISSE TRAGISK.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce