705 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
2. apr 2006 Følger: 483 Følgere: 473 Hunde: 4 Emner: 742 Svar: 1.210
Mad {{forumTopicSubject}}
Er der nogen der har nogle lækre opskrifter på forretter,hovederetter,dessert,bagværk,salat og suppe??
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Let at lave smager fantastisk...
jul 2005
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 3 Emner: 586 Svar: 5.803
apr 2006
Følger: 483 Følgere: 473 Hunde: 4 Emner: 742 Svar: 1.210
Ch. Jeg har en opskrift på porre suppe desværre
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
- - - -
Miv’s sorte gryde
Olie til stegning
200 g champignon (skåret i halve eller kvarte)
1 stort løg skåret i ¼ skiver eller store tern
½ rød snackpeber, eller alm. peberfrugt (skåret i korte strimler)
150 g bacon (tern eller strimler klippet i kortere stykker)
5-600 g oksesmåkød (f.eks. gullash)
2 tomater skåret i både
groft peber (rigeligt)
rød peberkorn (knust)
1 knsp karrypulver
1 spsk paprika
1 knsp spidskommen
½ tsk pulverkaffe
½ spsk mel
1 ds (140 g) konc. Tomatpure
1 dl bouillon ( af 1 terning okse)
¼ l piskefløde
1 skvæt rødvin
200 g coctailpølser
salt og sukker
Champignon steges i varm olie og tages op, når de er gyldne. – gemmes til senere.
Bacon kommes i gryden og svitses, løg og peberfrugt blandes i og svitses med. Tages op og gemmes for sig.
Kom evt. lidt mere olie i gryden og brun kødet ved høj varme – gerne af 2 gang -, så det bliver brunet på alle sider. Skru lidt ned for varmen. Kom 1. portion kød tilbage i gryden sammen med bacon-løg blandingen, og tomater, tilsæt krydderierne og lad dem svitse lidt, drys mel over og rør rundt. Kom resten af ingredienserne i gryden – undtagen champignon og coctailpølser. Lad det simre ved svag varme 2-3 timer under låg.
Kom coctailpølser og de stegte champignon ved, smag til med salt og sukker og lad det småkoge/simre yderlige 10-20 min.
Velbekomme c¨,)
dec 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 86 Svar: 1.132
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
apr 2006
Følger: 483 Følgere: 473 Hunde: 4 Emner: 742 Svar: 1.210
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
jul 2005
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 3 Emner: 586 Svar: 5.803
4 personer.
Ingredienser:
1 pk. bacon i tern
2 gulerødder i skiver
2 stængler bladselleri i skiver
2 store kartofler i tern
1 peberfrugt i tern
1 porre i skiver
1 fed knust hvidløg
1 tsk. basilikum
1 ds. flåede tomater
1 1/2 ltr. bouillon
150 g pasta
Salt og peber
Tilberedning:
Bacon svitses 3-5 min. Grøntsagerne svitses i. Resten tilsættes. Lad suppen koge ved svag varme i 20 min.
Pastaen koges med i 10 min.
Du kan selvfølgelig blande de grønsager i du selv synes om.
Mad