{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Mad
  • #1   28. feb 2010 Jeg har en super opskrift på porresuppe, hvis du ønsker den?

    Let at lave smager fantastisk...


  • #2   28. feb 2010 jeg har en opskrift på minestronesuppe. den må du gerne få.

  • #3   28. feb 2010 Mosekonen. Jeg kunne godt tænke mig din:-)
    Ch. Jeg har en opskrift på porre suppe desværre


  • #4   28. feb 2010 Jeg lavede en lækker "sorte gryde" i fredags. Troede der var til 2 dage (3 mennesker), men der blev kun en lille rest til en dag jeg er alene *G*
    - - - -

    Miv’s sorte gryde

    Olie til stegning
    200 g champignon (skåret i halve eller kvarte)
    1 stort løg skåret i ¼ skiver eller store tern
    ½ rød snackpeber, eller alm. peberfrugt (skåret i korte strimler)
    150 g bacon (tern eller strimler klippet i kortere stykker)
    5-600 g oksesmåkød (f.eks. gullash)
    2 tomater skåret i både

    groft peber (rigeligt)
    rød peberkorn (knust)
    1 knsp karrypulver
    1 spsk paprika
    1 knsp spidskommen
    ½ tsk pulverkaffe

    ½ spsk mel
    1 ds (140 g) konc. Tomatpure
    1 dl bouillon ( af 1 terning okse)
    ¼ l piskefløde
    1 skvæt rødvin

    200 g coctailpølser

    salt og sukker


    Champignon steges i varm olie og tages op, når de er gyldne. – gemmes til senere.
    Bacon kommes i gryden og svitses, løg og peberfrugt blandes i og svitses med. Tages op og gemmes for sig.
    Kom evt. lidt mere olie i gryden og brun kødet ved høj varme – gerne af 2 gang -, så det bliver brunet på alle sider. Skru lidt ned for varmen. Kom 1. portion kød tilbage i gryden sammen med bacon-løg blandingen, og tomater, tilsæt krydderierne og lad dem svitse lidt, drys mel over og rør rundt. Kom resten af ingredienserne i gryden – undtagen champignon og coctailpølser. Lad det simre ved svag varme 2-3 timer under låg.

    Kom coctailpølser og de stegte champignon ved, smag til med salt og sukker og lad det småkoge/simre yderlige 10-20 min.

    Velbekomme c¨,)


  • #5   28. feb 2010 Miemiv, den er bare super god, kan anbefales!

  • #6   28. feb 2010 Line er det den med flødeost i?


  • #7   28. feb 2010 Øh det kan jeg ikke lige huske. Men ellers så kom bare med den så kan jeg se om jeg kan bruge den:-)

  • #8   28. feb 2010 Du kan jo lige tjekke - gider ikke at skrive en opskrift ind, du allerede har ;o)

  • #9   28. feb 2010 Minestrone
    4 personer.


    Ingredienser:
    1 pk. bacon i tern
    2 gulerødder i skiver
    2 stængler bladselleri i skiver
    2 store kartofler i tern
    1 peberfrugt i tern
    1 porre i skiver
    1 fed knust hvidløg
    1 tsk. basilikum
    1 ds. flåede tomater
    1 1/2 ltr. bouillon
    150 g pasta
    Salt og peber


    Tilberedning:
    Bacon svitses 3-5 min. Grøntsagerne svitses i. Resten tilsættes. Lad suppen koge ved svag varme i 20 min.



    Pastaen koges med i 10 min.


    Du kan selvfølgelig blande de grønsager i du selv synes om.


Kommentér på:
Mad

Annonce