{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.098 visninger | Oprettet:

Drægtig med få hvalpe {{forumTopicSubject}}

Har en tæve med termin på lørdag, hun er slet ikke tyk, varede længe før jeg kunne se der rent faktisk kom hvalpe/hvalp. Tror kun der er en.
Har ikke haft så lille et kuld før, så kom bare med alle de gode råd:-) Har kontaktet ammestuen, i tilfælde af der ikke er to stk, noget jeg ellers bør vide? Udover risiko for svage veer, og al problematikken omkring en enehvalp.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Drægtig med få hvalpe
  • #1   30. jul 2013 Er hun scannet drægtig? Det kan jo være falsk drægtighed.

  • #2   30. jul 2013 jeg ville personligt få hende røntgenfotograferet.
    Nogle hælder mest til scanning, jeg ville selv vælge en røntgen, så jeg kunne få at vide hvor mange hvalpe jeg skal forvente.
    Eller om hun overhovedet er med hvalpe.
    Så stod det til mig, så havde jeg brugt de 1300kr på en røntgen. smiley


  • #3   30. jul 2013 Hun er scannet men svært at se om der er en eller to:-)

  • #4   30. jul 2013 Jeg har i et kuld fået en hvalp og den beholdte vi bare herhjemme, hun har udviklet sig til en rigtig fin hund selvom hun var ene hvalp. Men det kræver da en del socialisering, vi var ude at lege med andre hvalpe to gange inden hun blev 8 uger, første gang da hun var 6 uger og så startede vi så hurtigt som muligt til træning med hende, så hun kunne komme ud blandt andre hvalpe.

    Ang fødsel ja så er der problematikken med vesvækkelse eller at fødslen slet ikek går i gang og det hele kan ende med kejsersnit, så hav en dyrlæge i beredskab og hav noget modermælkserstatning til hvalp i beredskab også.


  • #5   31. jul 2013 jeg har som Kennelmor også haft en enlig hvalp. Den blev også ved med at være ene hvalp. Tilgengæld blev han hurtig en del af flokken og kom med i soveværelset allerede som 2 ugers hvalp, da mor Bianca ville ind til os andre og sove. Vi havde besøg af et par hvalpe, der godt nok var et par uger ældre og han var også meget med ude.

    han har udviklet sig til en helt almindelig voksen hanhund, der er social og kan med de fleste


Kommentér på:
Drægtig med få hvalpe

Annonce