{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.531 visninger | Oprettet:

Hjemme igen fra operation :) Puha :( {{forumTopicSubject}}

Opdatering fra dette indlæg: http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?msg_ID=111444

Hej alle.

Ja, så er vi kommet hjem fra tandspecialisten i Måløv. Det har ellers været noget af en dag, kan jeg godt sige jer.

Først var vi i Nyborg, hvor vi blev nødt til at tage toget over. Det gik nu fint på rejsen, Nando sov det meste af vejen og resten af vejen charmerede han sig ind på de små børn i kupeén. Ja, man er vel Cavalier uanset mundkurv og brækket kæbe eller ej.

I Nyborg blev Nando undersøgt af en kanon dyrlæge (Morten Redin), som blev nødt til at henvise os videre til Jens Ruhnau, da bruddet desværre er mere kompliceret end som så smiley Han ville faktisk have henvist os over telefonen, men da jeg i rent stress er kommet til at give et forkert telefon nr kunne han ikke sige det til mig før vi ankom på stedet.

Morten Redin ringer så for os til Jens Ruhnau, som er ved at pakke sine tasker da de rejser på ferie i aften. Han er åbenbart den eneste med nok ekspertise på området til at ordne Nando's kæbebrud smiley Jens Ruhnau siger dog friskt at hvis vi kommer med Nando hurtigst muligt så kan han godt nå at operere ham inden de rejser (så er man sgu en sej dyrlæge (: )

Vi ringer til Falck, som indviliger i at køre os den lange tur fra Nyborg til Måløv, selvom vores abbonnement reelt ikke dækker den lange køretur.

2 timer efter vores visit i Nyborg, står vi i Måløv, 3 km fra vores udgangspunkt imorges (min mors hus i Herlev *suk*). Her står Jens Ruhnau og hans kone parat til at tage imod os og operere Nando.

Nando bliver først bedøvet med en beroligende sprøjte (hold da op han hylede) og så 5 min senere selve narkosen (og han hylede stadig). Stakkels lille ham smiley Nå, men han faldt i søvn i vores arme, og blev ført ind i operationsstuen.

Imens blev vi ført op til deres "børneværelse", et skønt lokale med sækkestole, madrasser, tv, bordfodbold osv hvor vi kunne få lov til at vente på ham smiley

Det tog 2½ time sådan ca. at operere Nando.

Da vi kommer ned og ser ham, får vi udførligt forklaret hvad vi skal gøre med ham, og hvordan og hvorledes med kontroltjekkene.

Nando må overhovedet ikke bruge sin mund til noget i 3 uger. Hverken spise eller drikke eller noget. Han har fået lavet en sonde i halsen, hvor vi skal indsprøjte opblødt a/d ind sammen med smertestillende. Han har fået lagt skinne på tænderne og skal have mundkurv på, hver gang han kunne være fristet til at gnave i noget (og ham som er lige midt i sit tandskifte). Han må ikke have mundkurven på når han er alene hjemme, så når han skal være alene hjemme er han forvist til at være i sin bare hvalpegård. Heldigvis har vi allieret os med min veninde, som bor 150 m herfra, som har sommerferie, så hun hjælper så godt hun nu kan de enkelte gange der ikke er nogen hjemme herhjemme.

Men efter operationen gik der lige en ½ times tid indtil Nando var helt vågen, og så fik vi ham ellers med hjem smiley Nadja herinde fra (med Gizmo og Fluffy) kørte os hjem.

Da vi endeligt var hjemme, ved 23 tiden fik Nando sit første måltid igennem sonden sammen med en ½ smertestillende tablet. Vi var alle 3 så vi rystede denne første gang med sonden, for det er jo vildt unaturligt men Nando tog det pænt og det hele gik efter bogen.

Nu ligger det lille pus og sover og venter på at han om 3 uger må lege og være sig selv igen. Han må dog ikke gnave, spise fast føde osv før om 6-9 uger, men om 3 uger får han taget sonden ud og så må han selv slikke maden i sig smiley

Så det er hvordan vores laaaaaaaaaaaaaange dag er gået. Vi tog afsted kl 10,00 fra Herlev og var i Fredericia kl 23,00... Ikke overraskende at Nando er træt efter alt hvad han har været igennem idag smiley

På mandag skal han op til kontrol og det samme onsdag, og så ellers først om 3 uger, hvis alt går fint med sonden osv.

Jens Ruhnau har henvist os til 3 andre dyrlæger som vi kan kontakte hvis vi skulle få problemer med Nando i mens han er på ferie, så det er betryggende at have nogle i baghånden smiley

Knus Cemile, David og lille trætte Nando


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjemme igen fra operation :) Puha :(
Kommentér på:
Hjemme igen fra operation :) Puha :(

Annonce