{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
424 visninger | Oprettet:

gode råd søges.......... {{forumTopicSubject}}

Ang. min esvigerforældres hund... De fik den for ca 1 år siden, den er 4 år nu. Svigerfar går med den for Smor har haft en discus.., nå!!, men de har så ikke været så gode til at socialisere denne her hund, da de har været bange for at der skulle ske noget med deres eller andre hunde.. JA!! de er nogle halvgamle tosser. Problemet er så nu: Svigerfar er blevet svagelig, han har altid haft dårligt knæ, og det bliver bestemt ikke bedre med årene, og så har han fået Minera(staves?) så han kan ikke finde balance, og er blevet døv på h. øre. SÅ NU kan de slet ikke gå med hunden. Kæresten og hans lillebror skiftes til at køre derned hver anden dag og gå med den. Nu har vi set hvordan den går: den vil ÆDE andre og kæresten (105) kg) kan med nød holde den... den er fuldstændig rablende sindsug. Vi har sagt de skal få den kastreret , men uuuhhh det ved de ik rigtig og bla bla... Hvad filen skal vi gøre??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  gode råd søges..........
  • #1   26. jul 2007 Det er ikke sikkert en kasteration virker mht udfald mod andre hunde (eller hvis den decideret er aggressiv), og slet ikke når hunden har den alder den har.

    Det er noget der skal trænes væk, og det kan være rigtig svært men ikke umuligt.


  • #2   26. jul 2007 Tror heller ikke man skal regne med kastration er løsningen. Måske det hjælper lidt, men det kræver rigtig meget træning at vænne den af med det.

    Så har de ikke tid til det, så er der nok ikke andet at gøre end at holde den LANGT væk fra andre hunde.


  • #3   26. jul 2007 Jeg vil foreslå at i får en hundeadfærdsbehandler hurtigst muligt på den. Da det se r ud til at dine svigerforældre ikke har kontrol på den. Jeg er ikke sikker på at kastraration vil hjælpe på den. Da det ser ud til at det er et adfærdsproblem, når en hundekonsulent kommer snakker de med dine svigerforældre og ser hvordan de omgås hunden. Så bliver der lagt nogen træningsmetoder til hunden.Om hvordan de skal arbejde med hunden held og lykke med det.

  • #4   26. jul 2007 Der er en rotweiler blandet med boxer, og den er som en kanonkugle... Vi har overvejet en adfærdsterapeut, men tror ik de går med til det, da de inderst inde godt ved de gør det forkert, den for lov til mere eller mindre alt. Og den får mad i hoved og røv.. Meget forkælet. og da en dyrelæge har udtalt, at han godt gad at være deres hund i næste liv, mener de helt bestemt at den ikke kan få det bedre. Vi siger altid en hund skal ha hundemad og ikke engelske bøffer og is. AAArrrgghh det som at snakke til en dør.

  • #5   27. jul 2007 De bor i Ejby på Sjælland, den kan gost gå pænt, hvis det er mig der går med den, for tidligere ejere var en kvinde. Men ser den en anden hund, står der død i øjnene på den. Da den boede hos tidligere ejer kunne den med alt og alle. og de gamle er godt klar over det er dem der for dumme. Vi fik overtalt dem til at møde Bufas da han var yngre, men det eneste den ville var at dominere ham dvs pinke konstant og hele tiden...

  • #6   27. jul 2007 Har haft dem med oppe i min klub, hvor vi havde Kim Frandsen ude og undervise, de havde mange spørgsmål ang. hunden, og han kom med mange gode råd, men tror sgu de er lidt demente, da de ikke kan huske at fuldføre dem. Det skal lige siges de har haft boxere hele deres liv- Internationale champions og anderkendte avlstæver, men de er simpelthen blevet for gamle. Og rottweileren slår meget igennem på deres hund- Vi sagde nej til at de skulle starte til træning med ham, for han kan ikke holde den, og der var gået for lang tid, hvor den ikke havde mødt andre hunde... De ved det godt, men vil ikke indse de er blevet svagelige, jo!! Svigermor ved det, men den gamle har svært ved at erkende det.

Kommentér på:
gode råd søges..........

Annonce