{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
441 visninger | Oprettet:

Køb af hund {{forumTopicSubject}}

Er det bare mig, eller er der ikke mange annoncer både her og på DBA, hvor folk søger en hund...? Det virker som om, at man har fundet en race, som man gerne vil have, og så håber man bare på, at der ringer en med sådan en hund. Det virker til, at de ikke gider at tage rundt på forskellige kenneler, og se på hunde, og finde den helt rigtige. Måske gider folk ikke at vente, men syntes godt nok, at der er nogen der søger en hund for en hver pris. De fleste angiver en farve , men ingen skriver noget om sind eller sundhed. Det er tit modehunde som søges efter. Eller er det bare mig....?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Køb af hund
  • #1   27. dec 2007 Tror det er svært at sætte det op på den der måde...

    Altså vi bestemte at hvis vi skulle have en hund skulle det være nu og ellers først til August og vi ville helst have en nu.. Grunden til dette er at vi gerne ville have 3 uger hjemme med vores hvalp før vi starter på normal skole og arbejdes dag igen.. Fordi for os er det vigtigste at hunden har det godt og er tryg..

    Vi bestemte os for en bestemt race og det gjorde vi på den måde at vi selv lavede en liste over hvilke egenskaber vi ønskede hos en hund også søgt vi på forskellige racer og fandt så den race der passede allerbedst på vores ønsker, og til al held så var det den race vi i forvejen havde håbet på at det ville være.. Men der var bare ikke til at opdrive en eneste papillon hvalp som sagde wauw eller hvor vi bare følte at dette det skulle bare være den hund.. Og eftersom at man ikke bare anskaffer sig en hund for at få en hund var det vigtigt for os at det var en rigtige..

    Vi overvejede derfor at lave sådan en hund købes annonce, men fandt heldigvis hunden i vores liv, men dog i tyskland smiley

    Måske vores tanker er nogle af de samme der er hos de folk der søger hunde? smiley


Kommentér på:
Køb af hund

Annonce