{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
976 visninger | Oprettet:

lidt sjov... gaver til mænd {{forumTopicSubject}}

hej, var lige på nettet for at finde en ide til en fødseldagsgave til min far og stødte på det her:

Regler for gaver til mænd

Regel nr. 1: Hvis du er i tvivl så køb en boremaskine med batteri. Det er lige meget om han har én i forvejen. Som mand kan man aldrig have for mange batteridrevne boremaskiner; der er ingen der ved hvorfor.

Regel nr. 2: Hvis du ikke har råd til en boremaskine, så køb noget til hans bil. En isskraber til en tier, en lille flaske til afisning eller noget til at hænge fra bakspejlet. Mænd elsker gaver til deres biler; der er ingen, der ved hvorfor.

Regel nr. 3: Køb en etiket-maskine. Den er næsten lige så god som en batteridrevet boremaskine. I løbet af et par uger er der etiketter på alt: "Sokker", "Shorts", "Kopper", "Sovsekander", "Dør", "Lås", "Vask".

Regel nr. 4: Køb aldrig noget til en mand og sig til ham, at han skal læse samlevejledningen. Det vil ødelægge den dag, hvor han samler det. Der vil nemlig altid være nogle dele til overs.

Regel nr. 5: Mænd elsker farer. Det er derfor, de aldrig laver mad, men gerne vil grille. Giv ham en monster-grill med en gastank på 50 kg.

Regel nr. 6: Mænd elsker motorsave. Men aldrig nogen sinde må du købe en motorsav til en mand du elsker. Se regel nr. 3.

Regel nr. 7: Det er svært at slå en rigtig god aluminiums-trillebør eller en udskydelig stige i aluminium. Køb aldrig en trappestige til en mand. Det skal være en udskydelig stige; der er ingen, der ved hvorfor.

Regel nr. 8: Reb. Mænd elsker reb. Det bringer dem tilbage til deres drengetid som spejdere. Der er intet, der siger "jeg elsker dig" som 50 meter Randers-reb; der er ingen, der ved hvorfor.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lidt sjov... gaver til mænd
Kommentér på:
lidt sjov... gaver til mænd

Annonce