{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.851 visninger | Oprettet:

Uddannelse: Hundefysioterapi {{forumTopicSubject}}

Jeg har længe været interesseret i hundefysioterapi og går med en lille drøm i maven om at uddanne mig som hundemassør og "hundefysioterapeut".

Hvilke uddannelser skal man tage udover udd. som hundemassør?

Kan kommunen evt. give tilskud til de uddannelser hvis man har en kronisk knæskade og ikke er i stand til "et hvilket som helst job"?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Uddannelse: Hundefysioterapi
  • #1   9. jun 2009 Hej heidi.

    Jeg har selv undersøgt hvad det vil koste at tage uddannelsen som hundemassør og fandt ud af at den koster 30000 ret mange penge... Hvis du har en kronisk skade i knæet tror du så det er en go' ide at tage et arbejde hvor du kommer til at stå meget op?? Jeg tror desværre ikke at kommunen giver tilskud, da det er en alternativ behandlings mulighed og de står for egen regning. Men det er da hver at undersøge, evt. på et job center... pøj pøj med det.


  • #2   9. jun 2009 De hundefysioterapeuter jeg kender til har en uddannelse som veterinærsygeplejerske og har så specialiseret sig senere via kursus og praksis.

  • #3   9. jun 2009 Angående revalidering - sæt ikke næsen op efter det medmindre din skade er invaliderende. Det er MEGET svært at få tilkendt ydelsen.

  • #4   9. jun 2009 Hej Camilla,

    Oh my.. 30.000 er mange penge.. hmm..
    Jeg endnu ikke hvad jeg kan holde til med mit knæ, men jeg er bare ked af at droppe alle mine drømme fordi jeg er handicappet..

    Men jeg vil prøve at undersøge det, tak.. smiley


  • #5   9. jun 2009 CH - Okay tak for info.. Jeg er lige nu sygemeldt grundet min skade som giver smerter i ryg, knæ og spændingshovedpiner, min funktion i venstre knæ er under 50%. Jeg kan gå og stå (oftest med mange smerter) og det er mere eller mindre det. Jeg kan ikke løbe eller lave en hurtig bevægelse da mit knæ er meget ustabilt og jeg laver skader bare ved at træde forkert ned på knæet..

    Så ret handicappet er jeg.. desværre..


  • #6   9. jun 2009 Problemet er, når de vurderinger bliver lavet er, at man skal have nedsat erhvervsevne i alle erhverv for at man kan få hjælp til omskoling.

    Det er ikke blevet lettere med årene, og hele processen at nå dertil er lang og ofte temmelig slidsom.

    For at få revalidering skal alt andet være udelukket - så det kræver arbejdsprøvning og ture til speciallæger osv.


  • #7   9. jun 2009 Okay.. Jeg ved det ikke.. Nu må vi se hvad det ender med...

  • #8   9. jun 2009 Held og lykke med det :o)

Kommentér på:
Uddannelse: Hundefysioterapi

Annonce