{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.338 visninger | Oprettet:

Ny hund i huset, og den er hidsig!!!!! {{forumTopicSubject}}

Hejsa allesammen..

Der er nok nogle der kan huske jeg oprettede et indlæg engang i tidernes morgen med jeg bor hos min kammerat på hans loft og hans kæreste havde en labrador/schaefer blanding som var ganske skudt i hovedet og mega underkuet.. hunden har hun nu valgt og få aflivet.. nu når jeg fortæller det næste her, er der nok mange der falder ned af stolen.. men.. hun havde spurgt dyrlægen om han ikke bare kunne få hunden ind til aflivning og så køre igen med det samme.. dyrlægen svarede at det var hendes hun, så hun tager selvfølgelig med ind og siger farvel til hunden og er der mens den forlader verden.. dyrlægen havde givet den en sprøjte og lige inden den faldte i søvn, begyndte Nanna (som min kammerats kæreste) og grine højlydt fordi hunden sked på gulvet.. på INTET tidspunkt har hun været ked over hunden er væk..

Nok om det.. hunden er væk og der er fred i huset igen.. lige indtil hun kommer hjem ca 1 uge efter og har købt en Chinese Crested Powder ting.. holy shit tænkte jeg bare.. hun har lige ødelagt én hund, fået den aflivet og nu har hun gudhjælpemig skaffet sig en ny.. 7mdr gammel er den hund.. en lille hanhund.. jeg var hjemme da hun kom med den, og klappede og kælede den for jeg kan jo ligeså godt tage mig lidt af den når den nu er her.. dagen efter om morgenen når jeg kommer ned gøer den lidt når jeg kommer ind i stuen, sætter mig på sofaen og snakker med Nanna.. så kommer hunden over og snuser til mig forsigtigt, da jeg så vil klappe den, bider den mig kraftedme i fingeren.. well, hunden har ikke været her så længe, så det er nok bare fordi den stadig er bange.. alle dage efter det bliver det værre og værre.. andreas (min kammerat) kan komme hjem og hunden er glad og alt, men så snart jeg er i stuen går den HELT amok.. jeg har ikke så meget som hævet stemmen til hunden.. har kun klappet den, den første dag.. som dagene gør bliver det værre og værre og den knurre / gøer mere og mere.. idag har jeg så lavet aftensmad og skal til at sætte det på bordet, så kommer den hoppende ud under spise bordet og bider mig i benet.. havde lange bukser på så der skete ikke noget, og det er en lille hund jo.. men alligevel.. jeg hævede så stemmen til den nu, for det finder jeg mig ikke i.. den blev skræmt og slap og løb ind til Nanna igen.. jeg går i køkkenet igen, og da jeg går ind i stuen står Nanna ved bordet, og hunden ved siden af hendes fødder, og lige som jeg går forbi gør den det igen.. jeg undlod og hidse mig op men fortalte derimod Nanna, at fortsætter den sådan så ved jeg ikke hvad der sker med hunden..

^^ Det kan godt være jeg virker som en idiot.. men hvad ville i gøre ? har flere gange fortalt hende at hun skal begynde og træne med den, men det ryger ind af det ene øre og ud af det andet.. jeg søger ikke hjælp til at finde ud af om hun er egnet til hund, for det er hun ikke.. men råd til hvordan man kan stoppe hunden.. ellers er sidste udvej jo aflivning..

Håber i kan hjælpe


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny hund i huset, og den er hidsig!!!!!
  • #1   5. aug 2009 bor hun os i huset?

  • #2   5. aug 2009 Uha, ubehageligt! Måske kan tillidsøvelser hjælpe. Det er godt nok ikke dit ansvar når det er hendes hund, men du kan måske få bedre kontakt til kræet ved at lave nogle simple træningsøvelser med godbidder. Hvis hunden kan få respekt for dig ad den vej har du intet at miste.

  • #3   5. aug 2009 Ja hun bor sammen med andreas jo.. jeg har hele førstesalen smiley

  • #4   5. aug 2009 Ja jeg er jo ikke meget for at træne hunden.. som sagt, jeg holder mig helst fra den, men det er sku ikke meget ved og blive bidt i benet hver gang man kommer ned i stuen.. jeg ved ikke lige hvorfor den har set sig sur på mig :S men den er godt nok sur.. godt den ikke er større..

  • #5   5. aug 2009 personligt ville jeg under ingen omstændigheder bo under samme tag som en hund der umotiveret bider igen og igen..
    har sq ikke lige nogen gode råd til dig. håber der er andre der har nogen gode ideer.


  • #6   5. aug 2009 Stakkels liv der ender i hendes hænder :o( Godt den da i det mindste fik fred grr.

    Uden træning så vil det fortsætte og efter din beskrivelse sidst af hende så er hun ikke typen der tager imod råd eller gider at træne hunden ...

    Hvis du er vant til at være en stærk leder for din hund vil nogle hunde automatisk genkende dette i dig og hvis hunden er usikker kan den ende som angstbider ... Lyder lidt hen af dette for mig ...

    Men det kræver træning af alle parter at ændre det. Mon du kan starte med at være den der i en periode giver hunden mad?

    Der kommer formodentlig en del råd i tråden. Håber bare du bedre til at tage imod dem denne gang :o)


  • #7   5. aug 2009 Alle jeres råd om "find et andet sted og bo eller lev med det" vil jeg ikke høre på.. og jer der kommer med den har ikke meget mellem ørene.. for ligemeget om det er en stor eller lille hund, en Crested eller Pitbull, så skal en hund IKKE bide.. stod det til mig så skal en hund der har bidt, aflives..

  • #8   6. aug 2009 Med min egen type hund bliver jeg nød til at være en stærk leder jo.. men det er slet slet ikke noget den har set noget til.. de er slet ikke i samme rum og ser ikke hinanden vores hunde.. min er på førstesalen og trappen er lukket af, og døren til entreen er lukket også.. havde den nu set jeg opdragede på mig, kunne der måske være noget om det.. men det har den ikke..

    Og ang mad.. jo det kunne jeg nok.. men hun vil ikke fodre den i køkkenet for hun mener den er bange for opvaskemaskinen.. det endte med madskålen blev flyttet ind i den første stue.. der gad den ikke spise.. så hun satte sig på gulvet og fodrede den.. det gad hun ikke i længden, så nu står den i opholdsstuen hvor vi ser tv, spiser osv, for enden af sofaen.. den gad stadig ikke spise.. så nu står den for enden når den ikke bliver brugt, men hun tager skålen op på bordet og hunden på skødet og fodre den når den skal ha mad.. har sagt til hende at hunden ikke er bange for opvaskemaskinen, men det er nyt hjem og alt er nyt, men den skal nok finde ud til maden når den er sulten, så hun skal stille den derud igen.. men nej.. det er jo synd for den lille hund.. den er helt gal i hovedet på hende efter min mening..


  • #9   6. aug 2009 er det min besked du hidser dig op over eller???

  • #10   6. aug 2009 winnie sir: NEJ til mundkurv, ja til ansvar..! H : Nej slet ikke.. men ville bare komme folk i forkøbet.. for når en nævner det, så væter det ind med beskeder om jeg bare skal lukke og smutte.. og det er bestemt ikke det jeg har brug for at høre smiley

  • #11   6. aug 2009 Min hund havde ikke set min træner sammen med andre hunde før hun genkendte den stærke leder i hende.
    Og det samme gælder min storebror og andre der er vant til at være stærke ledere.
    Hun underkaster sig med dæmpende signaler ved 1. møde ...
    Det er simpelthen noget de kan læse med det samme i ens stemme og holdning og selvsikkerhed ...
    Derfor mener jeg stadig at det kan være det ...

    Og ja hun har da vist ikke megt forståelse for at også en lille hund skal behandles og opdrages som den hund den er :o(


  • #12   6. aug 2009 helt iorden.. kan du ikk få hendes fyr til at tale med hende om at det måske var bedst at få hunden undersøgt for at finde ud af om der er noget helt galt... måske har den ondt eller er den bare mentalt dårlig. i sådan et tilfælde vil jeg anbefale adfærdsterapeut. men det virker ikk som om hun gider gøre nogen ved dens opførsel

  • #13   6. aug 2009 adfærdsterapeut, træning osv osv kan du slet ikke få hende til.. hun er typen der mener en hård dag er når hun har været i skole fra 9-14.30 og når hun så kommer hjem skal hun lige sove et par timer, spise mad og i seng igen.. det er virkelig hårdt og være hende, så og begynde til træning ?!?! Tsk, det har hun skam ikke tid til.. hvis du spørger hende..

    Det kan da godt være den kan se det.. men det er bare irriterende den ligefrem skal bide ? kunne den ikke bare nøjes med at være bange og smutte eller lign ?

    Om den har ondt ved jeg ikke.. det er kun mig den har vist den adfær overfor.. men de andre den har mødt har været på gaden og der har ikke været noget.. den har godt nok et forfærdeligt grimt underbid.. opdrætteren sagde at det var ved at gå i sig selv igen, men syntes nu ikke det ser ud som det forsvinder altså.. jeg ved ikke om den slags gør ondt på hunden ? om ikke andet er det underligt det lige er MIG den har set sig sur på :S


  • #14   6. aug 2009 Det er så sørgeligt at se, hvordan nogle uvidende små-hunde ejere, simpelthen glemmer at det er en HUND de har med at gøre. Størrelsen er fuldstændig ligegyldig - de skal opdrages alligevel!
    Da jeg har læst dine tidligere indlæg med den stakkels anden hund, ved jeg så også at hun åbenbart er lidt fatsvag, hendes din kammerats kæreste. Så lige pt. har jeg desværre ikke nogle guldkorn.


  • #15   6. aug 2009 Jeg kunne komme med side op og side ned, og skulle der være en psykolog tilstede ville personen kunne stille diagnose på hende, for det er ikke kun hunde opdragelse den er gal med.. det er ALT.. men nu er det et hundegalleri, så det vil jeg spare jer for smiley

  • #16   6. aug 2009 Hvis den er angstbider så er det det du skal reagere på ... Kun du har set den lille hund. Men uanset hvorfor den bider skal den i gang med at forbinde dig med noget godt og her er tillidsøvelser vejen frem.

  • #17   6. aug 2009 Kald mig: Men hvis hunden er 7 mdr. og ikke er blevet ordentlig socialiseret og nu er endt ved denne trunte som bare fatter hat ... Hormonerne vælter rundt i den lille hund og den er et fremmed sted hvor hun ikke laver noget for at lære den at trives. Ingen kontinuitet, ingen konsekvens.
    Tror det kan drive hvilken som helst hund ud på overdrevet ...


  • #18   6. aug 2009 Altså jeg kender slet ikke til racen.. og nu får jeg nok stødet nogle, og undskyld på forhånd, men den hund er VIRKELIG grim.. og så med det underbid der.. puhaae.. hehe.. men det har ikke noget med sagen og gøre.. men det gør det nu ikke bedre at den opfører sig sådan her altså.. men det kan da godt være den ser mig som værende for meget leder.. men 7mdr.. er det ikke lidt tidligt og starte på og gøre oprør da ? smiley

  • #19   6. aug 2009 Uhh den bette hund er nok ved at være kønsmoden så nej.

    Men måske hunden bare er bange? Hvor har hun ham fra? Kan ikke forestille mig at en ordentlig opdrætter har solgt hende en hund ...


  • #20   6. aug 2009 Hun har ham fra en "Kennel" herovre.. de står åbenbart registreret som Kennel, men tvivler på DKK nogensinde har været der hjemme.. forfanden hvor så der ud.. hundene gik i et lille bitte køkken på.. ja.. 5kvm ca.. 7 af de hunde der.. 4 af dem er "hvalpe" og de 3 var voksne..

  • #21   6. aug 2009 Behøver ikke være en DKK-kennel. Hvem som helst kan jo næsten kalde sig kennel. Men det forklarer måske det ukarakteristiske i at denne race er aggressiv for det er normalt slet ikke tilfældet :o(

    Men tillidsøvelser er det eneste jeg kan se at du kan gøre men på ang sigt er hunden jo dømt til et liv der ikke er en hund værdig ... :o(


  • #22   6. aug 2009 Har du været med henne og hente hunden?

  • #23   6. aug 2009 Det er en DKK Kennel.. der var papirer og alt med på hunden fra DKK.. den kunne bare ikke sælges til fuld pris da den har udviklet underbid fortalte hun..

    Og ja hunden har jo ikke godt af det.. i min verden er hunden jo ødelagt.. den kan ikke gøre for det, men igen, er eneste udvej aflivning.. det ville være bedst for hunden hvis den fortsætter sådan jo :S


  • #24   6. aug 2009 Christian. Har du været med henne og hente hunden?

  • #25   6. aug 2009 Skønne hunde * : Nej men var derhenne efterfølgende og hente nogle papirer på hunden som hun havde glemt.. dvs hun vidste ikke hun skulle ha dem med..

    Kald mig bare dum. ELLER?? < : Ja det kan jeg godt, men kan ikke huske hvad den hedder.. men kan finde ud af det imorgen (:


  • #26   6. aug 2009 Så er der en lille opdatering.. Andreas og Nanna er taget på arbejde til morgen, og da jeg kom ned her ved 11 tiden, tænkte jeg at jeg ville gi den mad og drikke.. Nanna giver en 7mdr gammel hvalp A38 om morgenen, for den skal da også ha alm morgenmad.. øøhhh.. det fjernede jeg og så prøvede jeg noget nyt.. koge lidt vand, hælde det over hundemaden, lade det stå og trække og derefter køle ned.. så lugter det så grimt.. et gammelt trick til at få hunden til at spise det (:

    Jeg fik ordnet det hele og ville så lige vise hunden maden for at frist den en smule for den sad i vindueskammen og gemte sig.. jeg tog skålen op og viste den det, og det resulterede i den bed ud efter skålen.. alt forgik med fistel-stemme og forsigtighed.. jeg stillede det ud i køkkenet og åbnede alle døre derud til, og gav den noget frisk koldt vand, så nu må vi se om den gider æde det..

    Jeg er stadig på bar bund.. en hund der reagere sådan kan man sq da ikke træne på ? den er jo komplet gal i hovedet den lille vaps ? stakkels hund tænker jeg bare smiley


  • #27   6. aug 2009 http://www.samolon.dk/index.htm

    Der var den Kennel.. hvis i kigger under "Hvalpenyt" så er det ikke den første række billeder, men anden række og lige i midten.. der står den skal bo hos Nanna T og Andreas S.. det er den djævel de har herhjemme nu.. desværre er billedet ikke så stort, men hvis det kræver lidt bevis på den er sur, kan jeg godt lige optage når jeg kommer ned i stuen og går hen forbi den så i kan se det er helt galt


Kommentér på:
Ny hund i huset, og den er hidsig!!!!!

Annonce