{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.896 visninger | Oprettet:

a a
a a
Tilmeldt:
25. okt 2008
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 3

Hundebørnehave Nordjylland {{forumTopicSubject}}

Jeg går og overvejer ideen om at starte en hundebørnehave i Nordjylland og er derfor interesseret i at se om der et marked for det.

Så skriv venligst om det er noget i ville kunne benytte jer af og hvis ikke, hvorfor??

på forhånd tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundebørnehave Nordjylland
  • #1   9. aug 2009 Se hvis du nu åbnede den i Kbh, så ville jeg bestemt benytte mig af det... Jeg har dårlig samvittighed hver gang jeg går fra min hund, så dette ville være idéelt... Kan kan sagtens være alene hjemme, det er min samvittighed der ik har det så godt med det smiley - SÅ jo for mit vedkommende ville det være intet mindre end genialt smiley

  • #2   9. aug 2009 Jeg ville ikke benytte sådan en. Der vil jo nødvendigvis være en ret stor udskiftning af de hunde der er sådan et sted, og jeg er ikke så begejstret for at mine hunde skal være sammen med en del fremmede hunde ude at jeg selv er der.

  • #3   9. aug 2009 Altså i sverige ved jeg det er en meget stor succes ( staves ) , mine forældre bor derover og har benyttet sig af det , men kun hos nogen der er udd. adfærd konsulent eller hundetræner eller med dokumenteret kursus bevis .

    God idè . MEN . hvorfor vil du åbne sådan en og hvad bagrund har du indenfor hundeverden og hvor gammel er du og har du pladsen og tid og økonomi til at starte sådan et sted op ?

    Kan ik se det i din profil .:)

    Mvh


  • a a
    a a Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 3
    #4   9. aug 2009 Vi er et ungt par i starten af 20erne, har begge haft hunde hele livet og ja er hunde/dyreelskere ud til fingerspidserne.

    Hvis det skulle være en kanon ide, skal selvfølgelig have regnet alle tingene ud til mindste detalje, men er jo bare ved idegrundlaget endnu, men så har jeg allerede lånt grunden og tilhørende hus dertil af et familie medlem, så det er ikke der problemet er.

    opretter sådan set bare denne tråd for at høre om folk vil benytte sig af sådan en eller om de hellere vil lade fido være alenehjemme...

    håber dette er svar nok, ellers så spørger i bare


  • #5   9. aug 2009 Vi har benyttet os af en hundedaghave førhen, men det var en uddannet hundeadfærsspecialist der havde det, det kræver meget at skulle holde øje med mange hunde, og forudse skænderier mellem hundene og afværge slåkampe osv..
    Jeg tror ikke jeg ville vælge at sende mine hunde hen til nogen uden uddannelse inden for det..



Kommentér på:
Hundebørnehave Nordjylland

Annonce