{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
881 visninger | Oprettet:

min løse hund {{forumTopicSubject}}

Jeg var forleden ude og gå en tur med willum og mine forældres labrador. Vi går gennem skoven ned til stranden, kan høre der er hunde der nede og kalder dem til mig, får fat i dem i halsbåndet og ber dem sætte sig, dem der går på stranden har set mig, men kalder ikke hundene til sig og den ene labrador han er på vej op til mig, jeg råber om de ikke lige vil kalde hunden til sig, hun siger, jamen der sker jo ikke noget, hvortil jeg svarer at min ikke kan li hanhunde hvortil hun svarer... hvorfor har du så ikke snor på ham, alt imens hun løber efetr sin, for den kommer ikke når hun kalder.... øhhhh nej for min hun sidder pænt ved min side og venter på de skal gå forbi 10m væk og har fat i halsbåndet på dem begge, er jeg sippet eller hvad. syntes det var hende der burde ha snor på sin når hun ikke kan kalde den til sig ved synet af andre hunde... ikke nok med det, så var det faktisk min dyrlæge.... øv altså


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  min løse hund
  • #1   22. sep 2009 Ja ups. Men du har da ret

  • #2   22. sep 2009 ja det vil jeg da mene jeg har. allerede inden jeg ku se dem havde jeg fat i begge hundene så de ikke styrtede ned på stranden til dem.

  • #3   22. sep 2009 Jeg tror det er fordi at nogen tager synet om en snorløs hund som et tegn på, at den er venlig og vil lege med andre hunde.

    Men sådan er virkeligheden jo altså ikke altid.

    Jeg ville sådan ønske, at udgangspunktet ALTID var, at hunden IKKE skulle mødes, før der lå en aftale mellem ejerne. Om de så havde line på eller ej.

    Men det er nok ønsketænkning.


  • #4   22. sep 2009 Ja nogle hundeejere, ser kun 2 meter foran sig, når de går tur, jeg kigger ALLE steder når jeg går tur, også på hundestranden osv. hvor hundene må være løse, der bliver mine kaldt ind i tide, så de kan få snor på, og jeg kan hilse på ejeren med den anden hund, og de evt. kan lege/hilse.
    Heldigvis har jeg endnu ikke opelvet nogen hunde komme løbende imod os, ejerene har altid indkaldt dem i tide og fået snor på deres også, før de kom hen til os. Super lækkert.
    Men forstår godt din frustration


  • #5   22. sep 2009 hun havde ikke set de var uden snor, inden jeg kom til syne bag bakken havde jeg fat i dem begge og blev oppe fra stranden netop for at signalere at vi ikke ville hilse på..... meeen det er ikke alle der forstår det.

  • #6   22. sep 2009 Ihh det er derfor man ALTID spørger først om ens hund må hilse. Det gør jeg af ren vane... Møder Avalee og jeg en anden hund spørger jeg pænt først om hun må hilse...

    Man skal nemlig respektere et nej


  • #7   22. sep 2009 belinda: jeg er ligesådan, min kærete mener jeg både har falkeblik og røntgen blik og superhørelse, for ser og høre mennesker længe før ham og hundene. så jeg er også på dupperne når vi går tur.... smiler

  • #8   22. sep 2009 Jeg er fuldstændig enig med dig.. Og selvom du havde haft snor på ville det jo ikke have hjulpet! Flot at stå med en hund der ikek er god med andre hanhunde i snor, og hendes hund så stadig kommer tonsende. Hvordan skulle det blive bedre af det spørger jeg bare?? :S

  • #9   22. sep 2009 Tanja, det er jo det jeg mener, uviser den største ansvarlighed, og respekt for andre, og deres hunde.

  • #10   22. sep 2009 amalie. ja lige præcis, det er rigtig fedt at stå med sin i snor hvis der så kommer en løs hund... så kan jeg ha 100 snore på uden det hjælper på hans problem med hanhunde... ggg

  • #11   22. sep 2009 Ej men det kan virkelig bringe mit pis i kog.. hehe.. Havde selv en god oplevelse hvor to løse hunde kom tonsende hed til os. Jeg havde nået at kalde min hund til mig med havde ikke nået at få snor på. Den ene fremmede hund rejste børster, blottede tænder og knurrede så jeg gik lidt i panik og hev min hund op (chihuahua). Da ejeren så endelig kom derhed var eneste kommentar bare at "hun gad godt nok ikke have sådan en lille hund hvis den slet ikke måtte snakke med andre hunde". Øh.. hehe..

  • #12   22. sep 2009 eij, hendes hund knurrede, har ikke noget med den ikke må snakke, men man vil gerne ha hunden hel med hjem igen...

  • #13   22. sep 2009 Præcis! Og det var altså en border collie mod en chihuahua. Dårlige odds hvis det gik galt :S Men anyway, kan sagtens følge dig, men tror det er ligesom i trafikken. Hvis man går ud fra at alle andre er nogle idioter går det ikke helt galt.. Desværre.

  • #15   22. sep 2009 Det er møgirriterende når folk ikke har styr på deres hunde. Lia er fint socialiseret på alt og alle, men jeg vil ikke have at min hund snakker med andre hunde eller mennesker når vi er ude at gå tur. Der kan selvfølgelig være undtagelser, men det skal ikke være sådan, at hun hver gang hun ser en anden hund tror at de skal snakke sammen.

    Jeg gør det, at vi siger pænt "hej" eller "goddag" og går videre med uændret hastighed - det kan man så bare ikke når man er omgivet af løse hunde. Der bliver man nødt til at stoppe op, gå imellem, vurdere den anden hunds reaktion, se ens egen hunds reaktion, kigge sig rundt efter ejeren og generelt spilde en masse tid og nogle gange med hjertet oppe i halsen hvis den anden hund ikke er synderligt venlig.


  • #16   22. sep 2009 Folk tænker kun på at deres hund ikke gør noget .
    Meen man glemmer at tænke på ' mon den anden hund kan lide andre hunde '


  • #17   22. sep 2009 Jeg synes simpelthen det er det mest ubehagelige scenarie, når man kommer gående med sin hund -I SNOR!- at der kommer en hund galoperende lige i mod én og den stopper ikke før den er nået het frem.

    Jeg har prøvet det 3 gange -2 af gangene kunne jeg simpelthen ikke få øje på ejeren. Jeg bliver så stiktosset og skræmt. Jeg står helt ærlig og forbereder min reaktion på hvis hunden er agressiv -om jeg skal springe på den og sikre at den ikke når at få fat i min hund. Eller skal jeg tage min hund op og beskytte ham. Frygtelig situtation, men det er hvad der går igennem hoved på mig.

    Man skal bare holde øje med sin hund og sine omgivelser.Og så bør man udvise respekt for dem man møder på sin vej -OGSÅ selom ens hund "ikke gør noget".


Kommentér på:
min løse hund

Annonce