{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
875 visninger | Oprettet:

Hjælp-seperations angst {{forumTopicSubject}}

Ja vi prøver på at lære vores lille hvalp at være alene hjemme. Men han er vildt bange for at være alene. Til dagligt hænger han hele tiden op af os. Han kan godt være på gulvet når vi er i sofaen uden at blive ked af det (ikke fordi han ikke må komme op).
Men nu vil vi gerne at han skal have lært at være alene. Vi har aftalt at han skal være ude i køkkenet, hvor han har sin kurv, tyggeben og legetøj. Men lige så snart vi lukker døren, begynder han at skrige og han bliver så bange at han straks tisser.
Hvad kan vi gøre for at berolige ham? Det er jo svært at træne ham i at være alene når han går i så voldsom panik. Og det skære jo dybt i mit hjerte når han bliver så ked af det.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp-seperations angst
  • #2   8. apr 2011 Taak smiley
    - Kan virkelig mærke at der er forskel på hunde, vores første hund tog det hele i stiv arm, og var en rigtig puttegøj, men samtidig super selvstændig og lærte hurtigt at det ikke var farligt at være alene smiley


  • #3   8. apr 2011 Hvor gammel er din hvalp? smiley

    Jeg ville nok starte med, at træne med gitter, så han ikke skal konfronteres med en lukket dør med det samme. Det kan være supersvært for sådan en lille størrelse, at tabe jer helt af syne og med et gitter kan han stadig se jer - men ikke nå jer.
    Har du overvejet det?

    Selvstændighedsøvelser er også en supergod ting at træne lidt med smiley


Kommentér på:
Hjælp-seperations angst

Annonce