{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
706 visninger | Oprettet:

Socialiseringens kunst {{forumTopicSubject}}

Svigerforældrenes lhasaer har jo fået 4 hvalp - de er nu 6 uger; i ved bedårende krigsmaskiner med hajtænder og fuld fart på ; )

Vi er så småt gået i gang med socialisering og miljøtræning, og hvor er det altså bare spændende at se dem opleve og udforske =D

Vi hentede forældredyr og hvalpe i sidste uge.. Nok kender de både min kæreste og jeg ganske godt, men ikke et knu kom der da jeg satte deres hvalpekasse/bur i bilen, læssede forældrene og lukkede skydedøren.
- Første køretur veloverstået - alle hvalpe sov trygt på Koens bil-seng og pev ikke en eneste gang =)

Vi ankommer til plejehjemmet hvor svigermor (som ejer dem) arbejder, hyl og skrig over at være i lukket bur, men ingen gider jagte rundt efter små fedlinge på eventyr ; )

Ind i det første hus - op til de ældre mennesker.. Nogen kan næsten ikke holde på dem så plaget af alderdom er de, andre kan kun sige hvinelyde, andre igen råber lidt højt (halvdøve) - men hvalpene gjorde ikke forskel; mennesker er mennesker og mennesker ELSKER vi =D

Kørestole, krykker, lugten af cremer og medicin - ingen hindring, lhasa-hvalpe har mod på det hele =)

Havedøren står åben ud til et græsareal - ud tumler fedlingene, der skal tisses og besørges - MEGET dygtige !

Hus nr 2 var lige så spændende, socialisering og miljøtræningen gik SÅ godt, ikke en hvalp skulle støttes på noget tidspunkt, de havde bare mod på det hele til de fandt buret og lagde sig til at sove ?

Imorgen kommer Jeanette og Luna - og det kunne ikke passe bedre !

Kaoz har klovoldsbetændelse og må ikke komme til hvalpene, så jeg manglede lidt en stor venlig hund til socialiseringen - DEN klarer Luna da lige, hvalpeskræk eller ej, møde hende skal de ; )

Vi slår det sammen med lidt miljøtræning - nemlig på stranden =)
- Og jeg glæææææder mig voldsomt til at se dem opleve.. Er især spændt på om de vælter i bølgen blå som jeg forventer ; )

Vi husker naturligvis rigeligt med håndklæder, vand og deres bur - så er varme og trygheden på plads; de kan bare opleve og socialisere sig kan de =D

Iiihh det er spændende det hele... ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Socialiseringens kunst
Kommentér på:
Socialiseringens kunst

Annonce