{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.385 visninger | Oprettet:

overfaldet! {{forumTopicSubject}}

Det værst tænkelig er sket for os idag!
Vi var ude og gå Louis og jeg, der hvor vi går hver evig eneste dag. Et meget øde sted tæt på hvor vi bor.
Louis er lydig og kommer når jeg kalder, og går derfor ikke i snor deromme. På stier og rundt omkring har han altid snor på.
Det fortryder jeg SÅ inderligt nu!!
Vi går stille og roligt og Louis er selvfølgelig glad. Der kommer så en ung pige gående, med en amerikansk bulldog, UDEN mundkurv. Pigen snakker i telefon er er ret uopmærksom Jeg tænker at den selvfølgelig ikke gør noget eftersom hun ikke har mundkurv på. Jeg kalder Louis til mig og skal lige til at hægte snoren på da den farer frem i snoren og går fat i min lille baby. Jeg skriger og gør alt hvad jeg kan for at få den til at slippe imens Louis piber og piber. Jeg bryder helt sammen og vil bare ha min baby til mig.
Hun hiver og slår hunden, men den vil bare ikke slippe. Eftersom måske 5 min, for jeg vristet Louis' strube fri, og den har kun fat i det yderste af øret, og i det sekund den skal til at tage ekstra fat får jeg Louis fri. Jeg er sindsygt rystet, ked af det og rasende!
Jeg løber lidt væk med Louis i favnen og sætter mig ned. Louis er ekstrem bange og kravler op i min favn igen. Hun spørger om der er sket noget og jeg råber ja han bløder, men at jeg ikke kan se så meget pga han er bange. Og så går hun bare?! WHAT!
Jeg løber hjem med Louis og ringer efter min mand, og derefter til dyrlægen. Nu sidder jeg med ham i min favn og venter på min mand kommer hjem.

Jeg VED godt at Louis burde være i snor og det er delvis min egen skyld, og jeg fortryder det SÅÅÅ meget. Men samme tid er jeg også rasende over at hun er så uopmærksom at hun ikke ser hunden farer frem, og at den ikke bærer mundkurv! og jeg er rasende over hun skynder sig væk. Uden telefon nummer eller noget.

Hvad gør jeg lige? Og hvad kan jeg gøre for Louis ikke bliver agressiv eller bange af det? Hvordan ville i andre tackle det?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  overfaldet!
  • #1   8. aug 2011 Åh hvor forfærdeligt.

    Min Louie blev også bidt i for 10 dage siden med to huller, et blåt mærke og 10 dage på antibiotika og smertestillende til følge. Det var en rottweiler i hundeskoven, som fik fat i ham. Den har så også haft fat i andre hunde i hundeskoven, så nu kommer den der vist ikke mere- det gør vi så heller ikke.

    Jeg ville nok møde nogle store, rolige og rare hunde, så han kan se, at de ikke alle sammen er farlige. Men vær opmærksom på hans signaler, så du ikke presser ham til noget



  • #2   8. aug 2011 Hov og så ville jeg politianmelde

  • #3   8. aug 2011 Pokkers du ikke fik hendes navn og adr. ved du evt hvor hun bor?
    Hun skal da meldes til politiet.
    Håber din hund er ok


  • #4   8. aug 2011 Næste skridt er og finde nogle rare venlige hunde og gå tur med i snor. gerne en der ligner den overfaldende hund. Er Lousi bange så god afstand til de andre hunde i starte og gradvis nærme sig dem. Ikke gå hurtigere frem end din hund er rolig .

  • #5   8. aug 2011 Det er simpelthen ved at være for meget med alle de arrige hunde - jeg kan blive så gal over det!

    Jeg håber ikke, din lille Louis får mén efter episoden, men sørg for at han får hilst på fremmede hunde hurtigst muligt igen og får nogle gode oplevelser smiley


  • #6   8. aug 2011 Nu må du endelig ikk misforstå mig når jeg skriver dette, for har selv stået i situationen hvor ens kære hund blir overfaldet. Min blev det MED snor OG Mundkurv på af en løs hund...

    Man bør altså bar holde sin hund i snor, medmindre du går steder hvor det er virkelig øde, og ingen mennesker, og du har overblik og kan kalde din hund til dig. Men det kan jo ske, og det gjorde det for dig, men som du selv skriver, hvis du havde haft snor på var det ikke sket.

    Og mht pigen, så er hun da total ansvarsløs og uopmærksom! Et rigtig skidt eksempel på en ejer af en muskelhund! :o( Den skulle have haft mundkurv på. Men kan heller ikk lade være med at sende hende en tanke, for nu skal hndes kære eje højst sandsynligt aflives, fordi DU ikke havde din hund i snor. Men misforstå mig nu ikk, hun kunne have undgået det hvis hun havde haft sin opmærksomhed på hendes hund, og havde fulgt loven og givet den en mundkurv på! Men nu er der igen 2 stakkels hunde der skal lide under uopmærksomhed, og ansvar. Hendes, fordi den højst sandsynligt blir aflivet, og din, fordi den blev overfaldet.

    Jeg håber ikke det kommer til at tage for hårdt på din hund, og I ønskes begge go bedring herfra.

    Og håber ikke jeg har misforstået dig, jeg ser bar altid gerne tingene fra begges sider.


  • #8   8. aug 2011 åhhh den lille stakkel.... Ja bagklog kan man altid være, men det kan du ikke gøre noget ved nu.... Håber virkelig du finder hende ejeren med den hund og anmelder det.... Håber han kommer sig... føler med dig....

  • #9   8. aug 2011 Find ud af, hvem hun er og politianmeld hende. Længere er den vist ikke....
    Hendes hund skulle ha mundkurv på, hvilket den ikke havde. Desuden har hun, på trods af at hun talte i tlf, kunne se, at du var der med din hund, og burde derfor have lidt mere opmærksomhed på jer istedet for den forbandede tlf Jeg kan desuden ikke se, at det er din skyld hverkenhelt eller halvt. Du lufter din hund et sted, hvor det er øde, og hvor du sjældent møder andre hunde. Samtidig gav du Louis snor på, så snart du så hende komme (eller prøvede på det, inden han næsten blev ædt:0(

    Min egen hund blev angrebet da den var hvalp og endnu engang, da han blev ældre, fandme af den samme hund. Den tilhørte en dame, som mente, at hun havde SÅ meget styr på sin hund. Hun var et kendt ansigt på DCH i Frederikshavn, hvor hun trænede sin hund. Hun mente da nok liiige, at de kunne hilse på hinanden, men det kunne de så ikke. Den dag i dag, kører Bailey helt af sporet, hvis han ser en hund, der tilnærmelsesvis ligner en schæfer. Den er heldigvis død og borte nu, men skulle vi ud at gå og hun lige havde gået der med sin hund, rejste Bailey børster og knurrede....eller hvis han var med i bilen og hun kom gående med "køteren", som den hed i vores familie, så gik han også helt amok. Så der er ingen tvivl om, at sådanne uheldige møder sætter sine spor hos hundene.
    Find nogle gode og rolige hunde, han kan lege med. Så skal han nok komme over sin frygt. Måske vil han have det svært med netop denne race, men så ved du, at næste gang du møder sådan en, skal du gå den anden vej eller tage ham op.

    Held & Lykke med lille Louis:0)

    Kh Anne


  • #10   8. aug 2011 Cecilie H: hvordan kan det på nogen måde være TS skyld? Hun har sin hund under kontrol og kalder den til sig uden at den har været i kontakt med den anden hund.

    TS: håber du finder ud af hvem kvindfolket var så du kan få hende politianmeldt. Håber at I om omstændighederne har det godt.


  • #11   8. aug 2011 Jeg siger heller ikk det er TS fulde skyld, men som hun selv skriver, hvis hun da bar havde haft en i snor... Og udfra beskrivelsen lyder det som om de andre har været meget tætte på..

  • #12   8. aug 2011 Cecilie: nu er det jo stadig lovligt at have sin hund uden snor og under fuld kontrol- som ts havde. Ts har intet gjort galt her

  • #13   8. aug 2011 Mette; Er ked af at høre om din historie.. )c:
    Håber din hund kommer igennem uden mén - som så mange andre skriver er det vigtigt at starte med re-socialisering af hunden. Allerbedst på racer af samme slags, som dén aggressive i havde et møde med idag selvfølgelig. Det er simpelthen så kedeligt at så mange herinde har oplevet hundeoverfald. Man blir' lidt harm af at høre dén slags historier. Desværre er der for mange der får lov at eje hund, uden at vide hvad de foretager sig. Hvilket kun går ud over hundene/racerne i sidste ende. Igen, håber I begge kommer jer over chokket - held og lykke.. (c:


  • #14   8. aug 2011 Så er vi tilbage fra dyrlægen. Louis er sluppet meget billigt, for som dyrlægen sagde, der hvor den anden havde fat er der de tager ved når de knuser nakken.
    Han har overfladiske skrammer, og et hak i øret, men ingen sting - heldigvis! Han blev klippet omkring sårene og fik dem renset. Så fik han en pencilin indsprøjtning og en med smertestillende, og en kur til 5 dage. Vi skal så rense det hver dag og holde øje med at han ikke bliver stiv nakket.
    Da vi kom ned i bilen, og skulle til at køre, så min mand hende gå ovre ved blokken bagved os, så han sprang ud af bilen og løb derover. Hun undskyldte mange gange, og sagde hun godt vidste den skulle bære mundkurv. Det var ikke hendes hund, men vi fik navn og nummer til ejeren. Min mand vil så ringe til ham iaften, da han ikke var hjemme.

    Det er lidt svært at beskrive området. Men vi bor i en boligblok ud af 3. Og hvis man går igennem en sti og lidt skov, kommer man om til at noget som vidst var en gammel losseplads. Området er skønt, og ja - vi er som sagt aldrig mødt nogen deromme. (Man skal gå igennem et rimelig tykt budskads). Der er en sti hele vejen rundt deromme. Vi kommer så gående på stien, og Louis er 2-3 meter foran mig. (I modsatte side af budskadset) Jeg ser så pludselig hendes hoved stikker over budskadset. Louis er på det tidspunkt nok omkring 2 meter fra dem, og jeg 1½ m. cirka. Jeg kan ikke se hunden der, men kan se hun bliver trukket i, og tænker det nok er en hund. Og som jeg altid gør når vi møder andre, kalder jeg Louis til mig, og vi er på det tidspunkt 1m - 1½m fra dem, inden jeg når at reagere helt og give ham snoren helt på, farer hunden så ud i snorens fulde længde og vi er desværre for tæt på, så den kan nå Louis. Og så har den ellers bare fat i ham.
    Så ja, vi var tæt på - uden helt at kunne se dem.

    Hvordan er det med loven? Tænker de skal betale dyrlæge regningen ikke? Men jeg tænker, er der lov om at hunden skal aflives? Jeg vil selvfølgelig mene at den skal aflives, for det kunne ha' været et barn, og de går jo altså ikke i snor jo.


  • #15   8. aug 2011 Puha Mette, sikke en oplevelse, er glad for at læse Louis slap billigt!!! Håber det er det rigtige nummer til hundens ejer hun udleverede. Synes ikke du skal bebrejde dig selv det skete sådan som du har beskrevet det. Ønsker jer alt held og lykke med det hele :o) *Krammer*

  • #16   8. aug 2011 Mette - god bedring med din lille hund....

    og det kan da på ingen måde være tilnærmelsesvis din skyld.... snor eller ej, så kunne hunden jo nå din....

    meld vedkommende. det er selvfølgelig trist at en hund mister livet, men så kan ejer lære at holde styr på den, og have den lovpligtige mundkurv på den.....

    igen... god bedring med den bette smiley


  • #17   8. aug 2011 Jeg har selv en syge forsikring.
    Dyrlægen sagde ikke så meget om det, udover at han kunne se hvor hunden havde haft fat, at det er der den tager fat når de vil knuse nakken. Han spurgte om Louis plejede at slås, og jeg fortalte så at han aldrig havde været agressiv overfor nogen, hverken hunde eller mennesker.
    Hvis nummeret ikke er rigtigt, ved vi så heldigvis hvor han bor. Han bor i blokken bagved os. Det fortalte en af de andre i vores blok. Da vi troede det var hans hund, da han har en der ligner på en prik. Hans går dog altid med mundkurv.

    Vi tog hjem til mine svigerforældre efter dyrlægen, da de har en stor labbe, som Louis elsker, for at se om han vil være bange, for da vi var hos dyrlægen kom der en labbe ud, og ser knurrede Louis og lagde ørerne helt tilbage. Men da vi kom derhjem var der ikke noget. Men han kender den jo selvfølgelig rigtig godt. Han ville ikke lege med Basse, og søgte ham heller ikke som han normalt ville gøre, men tænker han også er smertepåvirket og bare generelt påvirket af hele situationen.
    Nu ligger han bare herhjemme på sofaen og putter i sin mors dyne.


  • #18   8. aug 2011 Det er overhovedet ikke din skyld!

    Suzy- hvis ikke ejer har forsikring så er det da for egen regning !


  • #19   8. aug 2011 Altså den angribende hunds regning

  • #20   8. aug 2011 Nu har vi lige været ude og gå en lille aftentur, og vi synes ikke før Louis virkede til at være særlig påvirket, men han gik hele vejen imellem min mand og jeg. Da vi nåede derhen hvor overfaldet skete blev han rigtig utryg og bange og hoppede op k armene på sin mor smiley fik det rigtig skidt over han blev så bange.
    det var også mest for min skyld, for jeg har det rigtig skidt. Jeg er bange for at gå med ham selv, og hvis jeg ser en anden hund, bliver jeg endnu mere bange, men jeg skal nok også lige komme mig over det?
    Det er uden tvivl det værste jeg nogensinde har oplevet, jeg har aldrig været så bange før. Louis er mit et og alt, og jeg var sikker på at miste ham. Jeg kan stadig hører ham pibe for min ører, og når jeg lukker øjnene kan jeg bare se den store hund ruske min baby smiley


  • #21   9. aug 2011 Nej hvor forfærdeligt! Stakkels dig og stakkels Louis smiley

    Fik i fat i ejeren? OG hvad sagde han?


Kommentér på:
overfaldet!

Annonce