{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.203 visninger | Oprettet:

Hmm ny bolig :-( {{forumTopicSubject}}

Hej alle! Vi har fået en lækker ny lejlighed her fra d. 1 juli.. Alle papire er skrevet under for en måneds tid siden og lån af indskud er gået igennem via kommunen.. Så idag skete det uventede smiley

Jeg ringede til Boligforeningen og spurgte om vi kunne blive skrevet op til en garage da vi får ny bil og den ikke skal stå ude på vejen hvor efter han siger til mig "jeg har fået afvide i har to hunde, i må kun have en af dem med herud så i må vælge imellem dem!" hvortil jeg svarede tilbage "da vi fik lejekontrakten var der en husordningsfolder med hvori der stod at flere husdyr var tilladt såfremt der er lovpligtig forsikring på og man registrere dem på boligkontoret.. Og da jeg sagde ja til denne lejlighed fortalte jeg højt og udtrykkeligt at vi har TO hunde!!" hvortil han svare "det tror jeg ikke på.. Så må i have fået den forkerte folder, jeg sender den rigtige til jer idag og så må i vælge mellem jeres dyr" hvor til jeg faktisk blev rigtig ked af det og slet ikke vidste hvad jeg skulle sige eller gøre.. Nu hænger vi på en Lejlighed hvor vi ikke alle må være, og vi flytter bestemt ikke uden begge vores hunde! Det bliver på ingen måde en mulighed!
Vi havde jo aldrig sagt ja til den hvis vi havde fået af vide vi kun måtte have en, men at de så vælger først at informere når vi har skrevet under osv er fandme for dårligt!!

Det kan man da ikke! Vi har tænkt os at gå videre med det her, for nu står vi jo nok uden lejlighed fra d. 1 eftersom vi har opsagt vores nuværende lejemål!!

Hvad mener i????


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hmm ny bolig :-(
  • #1   29. maj 2012 Det er noget svineri. Tror absolut IKKE at , det er lovligt . Specielt ikke , når de ikke harinformeret jer inden i skrev under ;=O(

  • #2   29. maj 2012 Det er dog svinsk ! Vil helt klart mene i skal gå videre med det, med den folder i allerede har, det jo udlejers fejl! smiley

  • #4   29. maj 2012 Gud ja afsted til lejernes lands organisation.

  • #5   29. maj 2012 En ting... LLO...

  • #6   29. maj 2012 I skal have fat i LLO og tjekke de papirer i har fået hidtil for at se om I kan finde på skrift det med de 2 hunde.



  • #7   29. maj 2012 Synes virkelig også det er fuldstændig for sindssygt det her!! Og så mærkeligt de ikke selv har informeret om det inden vi skrev under!!! Åh jeg er så sur!!
    Har lige været inde på llo's hjemmeside, kræver det medlemskab at få hjælp derinde???


  • #8   29. maj 2012 Har I det på skrift kan de ikke løbe fra det. Selvf. skal I ikke af med nogen af jeres hunde.

    Ham I har snakket med må jo ikke være rigtig klog.


  • #9   29. maj 2012 Sanne M - vi har det hele på skrift og har også snakket med en advokat som gav os nummeret på hans kollega som er specialiseret sig inde for området.. Men vi kan ført få fat på ham imorgen!

    - vi stadig kiggede det hele igennem idag og indtil videre mener vi at vi har rigtig god chance for at vinde sagen hvis det kommer så langt!


  • #10   29. maj 2012 Nej han er også fuldstændig skudt af i hovedet.. At bede os vælge mellem vores hunde ville sku næsten være det samme som at vælge mellem en af sine børn.. Aldrig i livet!

  • #11   29. maj 2012 Undskyld stavefejl, men nogen gange er det lidt svært at skrive i galskab og så oven i købet fra en iPad! Ææææj

  • #12   29. maj 2012 Ja det kræver medlemskab. Mener det er 100 krman betaler.

  • #13   29. maj 2012 Må man spørge hvad det er for et boligselskab?

  • #14   29. maj 2012 Man betaler 550 kroner står der og det har jeg bare ikke råd til lige pt!!:-(

  • #15   29. maj 2012 Det er Boligforeningen nordlys i Skagen!!

  • #16   29. maj 2012 Hvor er det da bare skide ærgerligt når man virkelig bare havde set frem til det og det hele var på plads og så får man lige kastet den her i snotten!!! Åh smiley

  • #17   29. maj 2012 Hold da op det var dyrere end jeg havde regnet med. Ok håber du finder de penge , da de efter min mening , ikke skal have lov at lave det nummer med folk.

  • #18   29. maj 2012 Skal nok komme med updates Anne P !

    - vi har ihvertfald alt på skrift så det er jo ikke bare påstand mod påstand det er jo direkte beviser vi har.. Jeg nægter at skal sige farvel til en af mine hunde om så jeg skal blive bolig løs... Hvor er det bare noget møj!!!


  • #19   29. maj 2012 Andrea Z - indtil vi har snakket med ham advokaten imorgen så holder jeg mig til det, for hvis han kan hjælpe os er der ingen grund til at betale de 550 kroner!! Håber bare vi får et eller andet svar imorgen så vi nogenlunde ved hvordan vi står! Min kæreste køre direkte op til hans kontor imorgen og viser ham alle papire og kontrakter osv så han 100 procent ved hvad han er oppe imod!

  • #20   29. maj 2012 Sikke dig en træks besked og surt at skulle bruge kræfter på at slås med boligforeningen:(
    Ham du talte ned har helt sikkert ikke selv hund!
    Det lyder til du har dit på det rene, så er sikker på i nok skal få begge hunde med i det nye hjem.
    Held og lykke:)


  • #21   29. maj 2012 Gitte H - jeg håber virkelig også så inderligt at det lykkedes i sidste ende! For nej hvor er det dog bare så træls at gå med denne her i tankerne, man kan jo slet ikke tænke på andet!! Og nej han har helt bestemt ikke hund selv!! smiley åh hvor er det bare øv

  • #22   29. maj 2012 I MÅ jo have det på skrift siden I har skrevet under på kontrakten hvor der udtrykkeligt skal stå om man må have husdyr eller ej og hvor mange!

  • #23   29. maj 2012 Maria D - prøv at læs det igen så tror jeg du ændre din sætning :o) som skrevet har jeg det hele på skrift og vi skrev under på det for en månedstid siden og idag da jeg ringede sagde han at han vidste vi havde to hunde men at vi kun må have en af dem med i lejligheden hvor han så siger at han har glemt at sende os husorden for skarpæsvej og eftersom der stod i husordens folderen at vi må have flere hunde og katte på nær på trindelvej - ja så gik vi ud fra det!! Så dette er IKKE vores fejl på nogen måde!

  • #24   29. maj 2012 du skal kontakte LLO.. de tager sig af saadanne nogle røvhuller..


    naar i har underskrevet, er det den der er gældende!


  • #25   29. maj 2012 Josephine
    Jeg har skam læst... Men du siger det står i noget "folder" så er det jo ikke en kontrakt?
    Det SKAL være i kontrakten om man må eje dyr og i så fald hvor mange!

    Det kan godt være jeg misforstår totalt - men som det lyder for mig har I skrevet under på en kontrakt, men kun LÆST i en folder at man gerne må have flere dyr på en nærliggende vej?


  • #26   29. maj 2012 Ved ikke om du før har boet i en boligforening men i alle de boligforeninger jeg har boet i har jeg fået folde på hvilke afdelinger man må have flere hunde i (sammen med kontrakten) og som udlejer SELV siger så har HAN glemt at sende den nye FOLDER, så det kan på ingen måde være vores fejl! I kontrakten står der kun under husdyr "husdyr der er anskaffet efter særlig tilladelse eller i overenstemmelse med husordenen, kan ikke kræves fjernet, selv om denne husorden senere ændres, således at husdyrhold ikke længere er tilladt" så efter hvad han også selv siger er det DEM der har lavet fejlen.. Men det vil de nok ikke stå ved på længere sigt men nu har vi beviser og ifølge advokaten vi snakkede med tidligere, er vores beviser gode.

  • #27   29. maj 2012 Josephine
    Super så er jeg med! smiley
    Men ja, det er klart hans fejl og hvis han har indrømmet pr. mail så har I hele møget på skrift! Derfor har I ret til at have begge hunde med, da der I det første han sendte stod det var tilladt med flere hunde....

    Står det åbenlyst på den folder at det omhandler den anden vej/boligblok?


  • #28   30. maj 2012 Når kontrakten siger sådan, så må I jo gerne have to hunde. For den husorden du har modtaget tillader flere dyr. At det så er den forkerte husorden, er jo ikke din skyld. Det er udlejers problem. Jeg ville bestemt melde mig ind i LLO. En advokat er dyrere end dem.

  • #29   30. maj 2012 Med mindre den forkerte husorden åbenlyst handler om et andet område. For så har I ikke handlet i god tro.

  • #31   30. maj 2012 Nicolaj
    Præcis! Derfor jeg spørg om der stod åbenlyst på den folder at det handlede om en helt anden vej smiley


  • #32   30. maj 2012 hvis det er den der er skrevet under er det den der gælder , det er deres joob og dit job at læse den igennem inden den skrives under, alle begge parters ansvar at man kan stå inde for det der står i den... de har ikke gjort deres job godt nok , ikke dit problem..

    der flyttede nogen ind ved siden af os en gang , samme lejlighed som vores , bare til højre istedet for venstre -... den konkrat de skrev under på var der en fejl i huslejen der gjorde de betaler væsenligt mindre end os , men kontraktener bindede så sådan blev det ...


  • #33   31. maj 2012 Så er der lidt opdateringer, til jer der ikke kender historien er det at vi havde fået ny lejlighed og fik afvide vi måtte have begge vores hunde med! Vi skrev under for 3 uger siden og fik i foregårs afvide vi skulle vælge en af dem for vi måtte ikke have begge med! Hmm..

    - vi gik til en advokat i igår og spurgte hvordan og hvorledes vi stod og hvad vi skulle gøre! Han fortalte os vi stod godt men det første vi skulle gøre var at gå personligt ned til Boligforeningen vise dem alle former for papire vi har modtaget og fortælle hvad der blev sagt ved første telefonsamtale hvor i vi sagde ja til lejligheden og fortalte vi havde to hunde og de sagde jo det var okay.. Hun sagde hun godt kunne se problemet og det var deres fejl osv! Vi skulle derfor ringe til dem idag for at høre deres svar da de ville holde et møde!

    Da vi ringede fik vi følgende af vide, de ville tage det op til bestyrelsesmødet men de havde kommet frem til en løsning, så en af de nærmeste dage modtager vi et brev hvori der står vi gerne må flytte ind, men når den ældste hund bliver en himmelhund må vi ikke anskaffe os en ny hund! Men forhåbentlig lever begge vores hunde mange mange år endnu!:-) så vi er bare super glad for vi ikke behøvede at gå videre med sagen eller gå til llo! Nu er der styr på det og vi kommer til at flytte ind i vores nye lejlighed med begge vores hunde uden problemer d. 1/7 :-))

    Mange knus og kram fra josephine, Tobias og vufferne smiley


  • #34   31. maj 2012 Josephine
    Super dejligt det hele ordnede sig! smiley


  • #35   31. maj 2012 Maria D - ja det er simpelthen SÅ skønt! Er også bare så glad for det :') det reddede lige det hele smiley

  • #36   31. maj 2012 Sådan hvor er det stort. De har nok godt vidst at , de ikke havde fat i den lange ende .

  • #37   31. maj 2012 Andrea z - det Tror jeg også! Og ja det er bare så super! Og så lige for at gøre dagen bedre så fik jeg også lige 7 i psykologi - så nu kan dagen ikke blive bedre! smiley

  • #38   31. maj 2012 Josephine
    STORT Tillykke! Har selv været til eksamen det gik vidst også meget godt, får først karakter senere smiley


  • #39   31. maj 2012 Ej hvor flot. Hjertlig tillykke;=O)

  • #40   31. maj 2012 Maria D - Mange tak! det er måske skriftelige?? ja har også være til mundtlig matematik hvortil jeg fik 4, totaaaal øv når jeg har fået 10 og 12 hele året.. men mon ikke jeg kan hive den hjem fra skriftlig smiley
    - Andrea Z- tusind tak :-D! smiley


  • #41   31. maj 2012 Josephine
    Det er på videregående og det er sådan en test på computeren for alle vores fag! smiley

    Hvis det trøster fik jeg også 10 igennem hele året i matematik, fik 02 til mundtlig da jeg gik helt i stå og ikke kunne forstå opgaven....


  • #42   31. maj 2012 Josephine hvor skønt det hele løste sig, så er det bare med at glædes over det nye hjem;) håber i alle falder godt til.

  • #43   31. maj 2012 Maria D - ja præcis! sådan er der nogen der har det med eksamener inklusiv mig! det er første gang jeg har været til mundtlige eksamen hvor jeg har fået over 4.. og har trods alt gået til eksamener 4 år.... smiley
    - Gitte H - det er så skønt at det løste sig! vi er simpelthen så lettede og glade!
    - vi glæder os utrolig meget til om en lille måned at flytte ud til dejlig have og teresse og stor lejlighed :o) det bliver så lækkert!


Kommentér på:
Hmm ny bolig :-(

Annonce