{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.053 visninger | Oprettet:

Angst/usikker ved møde med fremmede hunde. {{forumTopicSubject}}

Hejsa HG,
Nu søger jeg lidt hjælp. Kenzo som nu er 5 måneder er og bliver angst/usikker på fremmede hunde vi møder på vores gå tur.

Han har haft denne adfærd lige siden vi fik ham som 8 ugers. Han er blevet socialiseret med vores venindes hunde og dem kan han sagtens gå med.

Vi har lagt mærke til at hvis han møder en fremmede hund i f.eks maxi zoo, så vil han gerne både hilse og lege. Men så snart vi er ude at gå tur, så gemmer han sig bag mig og rejser børster.

Hvordan for jeg ham lært at hunde nødvendigvis ikke er farlig og man godt kan gå forbi uden problemer?

For mig er det ikke vigtig at han skal lære at hilse på/ lege med alle hunde han møder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Angst/usikker ved møde med fremmede hunde.
  • #1   3. nov 2012 Jeg tror der er flere ting i det. For det første må han lære flere hunde at kende end blot din venindes. Selvom du ikke ønsker han skal kunne med alle, er det nok meget godt at han får lov til at hilse på de hunde i møder dagligt på gåturen.
    For det andet skal du prøve at fokusere på dig selv. Spænder du ubevidst op, når du kan se en anden hund i farvandet? Træk vejret dybt, kig fremad istedet for på den anden hund, stram ikke snoren op medmindre det er nødvendigt, og fortsæt fremad i samme tempo.
    Hav altid godbidder med. Giv hunden godbidder når den er afslappet og fokuserer på dig.
    Held og lykke.


  • #3   3. nov 2012 Kathrine d
    Jeg slapper helt af når der kommer fremmede hunde. Tror du det ville hjælpe hvis jeg fik ham til at sætte sig og jeg så belønnede ham når han fokuserede på mig, imens hunden går forbi?


  • #4   3. nov 2012 Birgitta det var også det jeg tænkte..

  • #5   3. nov 2012 Hvis han gerne vil please dig, så kan det helt sikkert hjælpe at stoppe op og få ham til at holde fokus på dig.
    Det hjælper ihvertfald med min overglade hund, der tror alle er til for at hilse på ham:)
    det jeg bare oplever er, at de andre hundeejere ikke forstår hvorfor man stopper op, og så stopper de også op, og så er man ligevidt:)


  • #6   3. nov 2012 Kathrine d okay jeg vil prøve at få til at sætte sig osv.. Og så hvis det ikke hjælper må jeg prøve at få ham til at følge mig med guffer i hånden.

Kommentér på:
Angst/usikker ved møde med fremmede hunde.

Annonce