{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
792 visninger | Oprettet:

Hun kender mig bedre? {{forumTopicSubject}}

I går da jeg kom hjem sen aften, fik jeg den triste nyhed, at min gamle klassekarart og rigtig gode ven desværre er gået bort. Det kom som er stort chok, og jeg har været meget rystet. Men jeg har svært ved at forstå det, og har derfor ikke rigtig reageret. Det er så syrealistisk, at jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg har selvfølgelig ondt i maven, og er lidt utilpas, men ikke mere end det.. Men jeg er sikker på at den rammer rigtig hårdt lige pludselig..
Men jeg må indrømme, at Nelly har overrasket mig, og det er lige før, at jeg tror, at hun kender mig bedre end jeg selv gør. Hun har hele dagen ikke viget fra min side, og hun har skulle ligge så tæt på mig som muligt, og hver gang jeg har tænkt for meget, og har fået ondt i maven, er hun begyndt at skubbe til mig og give mig "kys"... Jeg vidste godt, at hunde kan mærke på os hvad vi føler, men jeg havde ikke regnet med en reaktion fra min teenage schæfer, som ikke rigtig opfatter så meget, fordi der altid skal være fart på, når jeg selv ikke en gang, rigtig ved hvad jeg føler..
Men det varmer helt inden i, at hun på den måde er der for mig!
Og jeg er meget overrasket over, at min teenage hund blev så rolig og fattet, og passer på mig.. En dejlig hund jeg har mig!

Ved ikke rigtig hvad jeg ville med dette, måske bare dele lidt tanker..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hun kender mig bedre?
  • #1   22. dec 2012 Først og fremmest gør det mig ondt med din ven - jeg føler med dig og familien/pårørende til afdøde.

    Og så er det helt utroligt hvad de hunde kan fornemme.. Gang på gang bliver jeg lige som du overraket over, at de er så intelligente og følende.. Fantastisk god hund du har dig der - Pina selv fatter intet på det punkt (jeg har selvfølgelig heller ikke været i rigtig sorg eller krisen mensjeg har haft hende), men dejlig er hun alligevel smiley


  • #2   22. dec 2012 Er ked af at høre om din ven.


    Ja, hunde er virkelig følsomme overfor deres ejers følelser og hvordan ejeren har det.
    En lille ting jeg selv har oplevet med min tidligere hund Felix. Jeg var elev i en afdeling i 3 måneder, hvor jeg virkelig ikke brød mig om at være, det var 3 rigtig dårlige måneder. Ca 14 dage efter jeg startede der, begyndte Felix at opføre sig underligt, han pev og gøede hver gang jeg skulle ud af døren, spiste ikke godbidderne jeg havde kastet til ham, han kastede sin mad op hvis jeg skulle for hurtigt ud af døren efter fodringstid. Og så hang han på mig konstant når jeg var hjemme. Ca. 14 dage efter jeg var stoppet på den afdeling, blev han sig selv igen og alt var tilbage ved det gamle.

    En anden gang, var jeg virkelig syg og mine forældre hentede mig hjemme i min lejlighed, så jeg ikke skulle være alene så syg som jeg var. På vej til mine forældre lå jeg bare på bagsædet, Felix lå ovenpå mig hele tiden. Efter den nat, var han bange for at køre bil og der gik flere år, før han var rigtig tryg ved bilkørsel igen.


  • #3   22. dec 2012 Tak skal i have(:
    Ja, jeg var meget overrasket og imporneret over hende, normalt har hun bare teenage hoved.. Må indrømme, at jeg bliver stolt over hende, og føler mig tættere på hende(:


  • #4   22. dec 2012 C&N

    Jeg føler med dig.Ja,tilværelsen kan af og til være dybt uretfærdig.
    Skønt at høre du har en så kærlig og følsom hund
    Giv hende et ordentligt "smækkys"fra Verner og undertegnede
    mange mange hilsner
    vibeke


  • #5   22. dec 2012 Sikke trist i så tidlig en alder og lige op til jul, øv øv :o( *Krammer*

    Dejligt hunden reagere sådan, kan godt forstå du er glad for det :o)


  • #6   22. dec 2012 Ja det er helt forfærdeligt! Han døde desværre af epilepsi.. Hans storesøster døde af det samme for 4 år siden, så jeg kan sket ikke forstille mig hvordan forældrene må have det:/ og det værste var, at jeg godt vidste, at han var syg, men slet ikke så syg, så det er gået meget stærkt.. Men heldigvis sov han stille ind, så det ikke var så voldsomt..
    Ja min dejlige Nelly'pige er guld værd!


  • #7   22. dec 2012 Aj hvor frygteligt :o(

  • #8   22. dec 2012 Ej hvor er livet nogen gange uretfærdigt smiley Stakkels stakkels forældre - tænk at miste to børn på den måde.

Kommentér på:
Hun kender mig bedre?

Annonce