{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.077 visninger | Oprettet:

Chihuahua hvalp hyler og tisser {{forumTopicSubject}}

Hej alle. Min kæreste og jeg har købt os en dejlig lille hvalp, en chihuahua. Han er 12 uger, vi undre os dog lidt over et par ting og håber nogle kan hjælpe og måske selv har oplevet lign.
Først og fremmest ved vi self godt han er en hvalp og lige skal lære tingene. Men når vi lufter ham har vi ham ude og gå helt indtil han tisser og har lavet stort, dog er det ille altid han gider/kan. Men så snart vi så kommer ind igen tisser han inde 3-4 gange med det samme, på trods a han lige har været ude? Han har også flere gange lavet stort inde lige efter han har været ude.

Han hyler også rigtig meget. Når vi sidder i sofaen hyler han og vil op, det samme når vi ligger i sengen og fortsætter det meste af natten. Men vi forstår slet ikke når han bare kan stille sig inde i et rum og gi sig til hyle selvom vi render rundt i et andet rum? Han kan jo sagtens følge efter os.

Skal siges han har masser selskab, da vi har en hund mere også.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Chihuahua hvalp hyler og tisser
  • #1   8. aug 2013 Vi fik at vide at det med at hyle var fordi de kaldte på mor og søskende...
    Kahla stillede sig på altanen 2-3 gange og hylede som en ulv. Men ikke mere end det. Lyder lidt til at den bare er meget utryg? Måske kan i træne lidt med den så den bliver tryg ved jer og lejligheden/huset?


  • #2   9. aug 2013 Han virker bestemt ikke utryg når han er ude, han leger og er glad. Nogle gode råd til vende ham af med tisse inde?
    Og hvordan man så småt lære ham være alene hjemme? smiley


  • #3   9. aug 2013 Usikker er måske mere ordet.

    Hvis ikke man har stor selvtillid så tisser man ikke på andres områder - groft forklaret


  • #4   9. aug 2013 Han tisser ude hverdag, men på et tidspunkt i løbet af dagen laver han det nummer med tisse inde. Vi har netop lige været på besøg hos noget familie og derhjemme opførte han sig rigtig pænt! Han græd ikke og lavede ikke rigtig ulykker inde, men da vi kom hjem begyndte han igen. Meget underligt synes vi smiley han får samme mængde opmærksomhed.

  • #5   9. aug 2013 Sørger i for at virkelig rengøre efter ham så han ikke kan lugte der hvor han har tisset? når i ser han skal til at tisse er det ud på græsset med ham smiley det virkede med hulter

  • #6   9. aug 2013 Tror ikke at hunden "laver numre" med jer.. Eller tænker at den opfører sig pænt andre steder..
    Chihuahua'er er sværere at gøre renlige end andre hunde generelt. Måske fordi den fryser, ikke har selvtillid nok til at tisse ude, eller den tror at dens toilet er inde.. Kahla havde også sådan en periode hvor hun skulle tisse når vi kom op.. Vi begyndte derfor at blive ude i så lang tid hun havde brug for... Og roste og roste og roste.
    Har i skældt ud når den tissede inde?


  • #7   9. aug 2013 Bliver i ude til han har gjort sig ren?
    Det er jo netop det gode ved sommerhvalpe. Ud i haven eller på jeres græs område og gå ikke ind før han har gjort både og fået ros for det.


  • #8   9. aug 2013 Når en hund tisser så gør den opmærksom på sig selv. Siger "Her er jeg". Hvis man så er en lille hvalp kan det godt virke temmelig farligt at gøre det på steder hvor resten af områdets hunde også tisser. Det KAN være derfor han venter til i er hjemme i trygge omgivelser.

  • #9   9. aug 2013 Nogle hjælper det at man sætter kommando på. 'Tisse' eller 'ren' eller hvad ord man nu er til..
    Og ja, tag hunden det samme sted hen til renlighedstræningen hver gang den har sovet, leget, spist, drukket eller ser søgende ud. Ved at samme sted hen ver gang opnår hvalpen en tryghed i at dette er dens sted.


Kommentér på:
Chihuahua hvalp hyler og tisser

Annonce