{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mini bullterrier udstilling
  • #2   21. aug 2013 det er helt op til dommeren hvad han/hun ønsker...:-)

    men ja du skal nok være forberedt på det ja


  • #3   21. aug 2013 Bliver det så ikke til en hot dog?
    Så må den vel godt komme på bordet?



  • #4   21. aug 2013 ja den må.
    det er altid med fordel at træne bord for man kan aldrig vide


  • #5   21. aug 2013 Vi er som regel på bord, så det skal helt sikkert trænes smiley

  • #6   21. aug 2013 Michélle
    Dejligt at en med racen lige svarer.

    Jamen så vil jeg sige de skal komme og træne med de små hunde.


  • #7   21. aug 2013 Selvom staffen til tider kommer på bord, så insistere træneren der hvor vi trænede på at vi skulle øve med de store hunde, og ikke træne bord. Pænt irriterende at sådan en træner ikke ved sådan noget..

  • #8   21. aug 2013 ja det er desværre nogle kredse som ikke går meget op i de forskellige hundes racers udstillings forløb

  • #9   21. aug 2013 Jeg ved da også godt at der er nogle ringtrænere som ikke har helt nok styr på racerne.

    Man kan som træner ikke have erfaring med udstilling af ALLE racer, men minimum er at man kan genkende racerne og derved vide hvordan typen normalt bliver udstillet.


  • #10   21. aug 2013 nemlig

  • #11   21. aug 2013 Ville bare sige at vi også have oplevet det. Holdt på at vi gerne ville udstille med de små og øve bord - men det var overhovedet ikke muligt, så nu gider vi altså ikke træne dér

  • #12   21. aug 2013 Calule
    Jeg ville heller ikke træne der, hvis de skulle bestemme hvem der måtte komme på bord og ikke. Men jeg håber du har fortalt det til kredsens kontaktperson for ringtræning. Får de det ikke at vide kan de ikke gøre noget ved det.


    Hos os er der enkelte store hunde sammen med de små. Ejerne har flere hunde, så det er løsningen for at kunne træne med alle.
    Samtidig står bordet også stadig fremme når de store træner. Så hvis nogle der ønsker deres hund på bordet er der mulighed for det


  • #13   22. aug 2013 Calule - ærgeligt med en sådan ringtræner.. Vi kan selvfølgelig ik forvente at ringtrænerne kender alle racer indgående, men så må de være villige til at lytte til ejerne og andre med viden smiley

    Jeg gik til ringtræning gennem DKK med min den første franske bulldog, og her lærte jeg at rette hendes forben da ringtræneren fortalte at hun ik måtte franske... Det må de så godt og ganske normalt hos bulldogs smiley

    Lotte N - god ide smiley Jeg er selv i fuld gang med min den nye - al mad får han på bordet så det bliver forbundet med noget positivt og så bliver der selvfølgelig trænet korrekt opstilling også smiley


  • #14   24. aug 2013 Lotte og Michelle: Det har jeg faktisk ikke, men det burde jeg måske! Pågældende person var bestemt heller ikke særlig lærerig. Vi var nye og anede intet, men h*n forklarede overhovedet ikke hvad dommer kiggede efter eller hvordan vi reelt gjorde.
    Det eneste h*n sagde var at vores hund havde damp, og at vi ville være meget heldige hvis hun fik en "Good" på udstilling... IDIOT - så vi blev bare væk :o)
    Håbede dog at h*n var lidt modtagelig da vi gerne ville træne bord, men niks - det kunne der ikke blive tale om.....


  • #15   24. aug 2013 Jeg synes da helt klart du skal klage/ gøre opmærksom på trænerens opførsel. Ikke med forventning om at få penge tilbage, men for at de fremover tager ordentligt imod nye. Og bordtræning er bare så ekstremt vigtigt for de små hunde. Uanset om det ikke er altid de er på bordet.
    Hvis det havde været her på Fyn ved jeg da at kontaktpersonen mindst ville have snakket med træneren om det.

    Selv hader jeg når der er mange hunde lige op til en udstilling fordi der så netop er mindre tid til de nye og uerfarne. Det er jo dem der har brug for mest instruktion. For de "gamle" er det bare finpudsning.


  • #16   24. aug 2013 Og så er det i øvrigt fuldstændig ligegyldigt om din hund er til "good" eller BIS-vinder. Du har krav på nøjagtig den samme træning.
    Vi har endda nogle på holdet der slet ikke udstiller, men mest kommer for socialisering og hygge.


  • #17   24. aug 2013 Ja, det er det nemlig. Jeg ved ærligtalt ikke hvad hans problem var. Det var liige ved at slå pusten fra os at vores hund var så "ringe" som han jo synes. Heldigvis fik vi da excellent da vi endelig turde prøve ;o)

Kommentér på:
Mini bullterrier udstilling

Annonce