{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.314 visninger | Oprettet:

Hund og ejer slået ihjel af familiens andre hunde! {{forumTopicSubject}}

En voldsom hundeslåskamp, som fik fatale konsekvenser!

http://leightonblog.com/2013/12/31/fatal-boxer-attack/

Google translate:

FATAL BOXER ATTACK:

UPDATE
Jan 2,2013 3.15 PM MST


Alle fem overlevende hunde skal aflives.
Det ser ud til at der var seks hunde involveret i denne tragedie, herunder hvad der beskrives som en "Shepherd Mix". Vi får at vide, at den overlevende, Diane Vick har klarlagt, at alle fem tilbageværende hunde aflives.
Cocker Spaniel døde under eller efter kampen.
Thomas Vick, manden blev dødeligt såret, døde af blodtab.
Der er også en ubekræftet rapport, at det ikke var den bokser, der forårsagede den fatale sår.

Jeg kontaktede Kaptajn Tad Appleby i Bullhead City Police Department for en afklaring. Han henviste mig til Information Officer, der ikke havde kendskab til hændelsen, men sagde, at hun ville komme tilbage til mig.

Den nyligt døde high school lærer, Thomas Vick , døde som et resultat af, at bryde en hundekamp op, bringer igen lys over de farer, vi potentielt står overfor med vores kæledyr.
Hver dag ser jeg tilfælde, hvor hundeejere undlader at anerkende de potentielle risici i adfærdsmæssige problemer. Pet ejere er blevet "pet - buddies " . De ser deres kæledyr som venner , i stedet for aktivt at sætte grænser og håndhæve manerer.

HVAD vi får at vide SKETE

På tidspunktet for denne skrivelse ( 2013/12/31 ) , vi ved alle, at er der var en kamp med op til seks hunde . Første rapport erklærede, at omkring 5:45 lørdag 28. dec kom en cocker spaniel og en Boxer op at slås , og at fire andre hunde tiltrådte i kampen. Alle var familiens kæledyr .

Vi får at vide af politiet , at der i processen med at forsøge at stoppe slås kampen , blev Diane Vick såret. Hendes mand, Thomas, kom til hende til hjælp , og blev angrebet af Bokseren .

Begge blev taget til Arizona Regional Medical Center, Tom blev erklæret død. Dianne blev fløjet til Las Vegas, hvor hun var i ICU med alvorlige, men ikke livstruende skader . Hun er 65 og han var 64 år.
Spanielen døde af sine sår , og de ??øvrige fem hunde , herunder bokseren overlevede.

SÅ HVAD SKETE

Lige nu ved vi ikke rigtig og oplysningerne, vi kender kom fra Dianne , der skulle have været særdeles følelsesladet , er vi nødt til at være forsigtige drage konklusioner .
Kun baseret på mine personlige erfaringer , er det muligt at Cocker spanielen var fremme i skoene. Cocker Spaniels har en af ??de højeste bid statistik af alle racer . De er kendt for at være udtarende, have en kort lunte og være hunde- aggressive.

I multi- hunde husstande er hierarkier komplekse. Det er hårdt nok kun at læse og løse to hunde interaktioner, for slet ikke at tale om et hjem med seks hunde.
Så da kampen brød ud , og ejerne greb ind, gik bokseren løs på hustruen , og derefter manden . Den bokser var territorial og udøvede sin dominans.

I en hunds sind, når man "blander sig " med sin " påstand " du blander , og dermed blive en del af hans " påstand " .
De fleste gange, disse kampe er overstået hurtigt , og involverer minimal skade.

Dette var ikke en af ??de gange .

BREAKING op en kamp

Hunde er flokdyr . Intet du kan gøre ved det . Det er genetisk præget i deres DNA.

Pack instinkt i denne sammenhæng betyder , når en hund er involveret i en hændelse , andre vil deltage i.
Det betyder, at hvis du bryder op en hundekamp mellem to hunde , og du har andre omkring , er der stor sandsynlighed for, at de vil deltage.

Et lille kendt faktum er, at hundene oftest vil angribe , hvad de opfatter som offer . Dette igen er baseret på pakning drev.
Breaking up en hund- kamp spænder fra "no big deal " til " ekstremt farlig" .

Der er flere variabler , der bestemmer sværhedsgraden og resultat.

Jeg husker en gang på en hundeudstilling , da jeg gik imellem en kamp mellem en Chow - chow og en Husky . Den Chow var ikke tilfreds med mig at trække ham ud , og forsøgte at slå og bide mig . Men jeg havde ham fast i kraven og håret på hans bagdel , og han kunne ikke nå mig . Ejeren var ikke glad for at jeg holdt ham i håret , og forlangte jeg lagde ham ned og slap hans hår . Jeg høfligt rakte ham ver , og han bed hende i stedet .

Hundekampe er dårlige nyheder , og skal undgås for enhver pris!

Killer Instinct

Der er meget få tilfælde af hunde dræbe andre hunde til mad. De fleste dødsfald er et resultat af territoriale spørgsmål . Der er en masse debat i de adfærdsmæssige verden om , hvorvidt sådan en ting som "killer instinkt " findes på hunde . De fleste pattedyr dræbe for at skaffe mad . Et par vil jage og dræbe , for spændingen . Ironisk nok Orcas af Shamu berømmelse , er en af ??dem . Huskatte vil også gå på jagt for sjov .

Dyr der jager , dræbe gennem kvælning eller kvælning deres bytte til døden.

Når en hund angriber en anden , de forsøger at bide halsen til kvalt den anden hund . De andre skader betragtes som collateral damage . Den mere erfarne en hund er i kampe, jo bedre de er i stand til, at nå og bide halsen. Visse racer er mere effektive end andre . Jeg ønsker ikke at blive race specifik her, ikke fordi det er ikke vigtigt for en faktuel adfærdsmæssige diskussion , men fordi jeg ikke ønsker at blive citeret ude af sammenhæng . Tilstrækkeligt til at sige , nogle racer med en høj bid statistik , såsom Cocker Spaniel , ikke forårsager alvorlige skader , som de er bare ikke så effektive. Samme med Chihuahua. Andre racer får mere opmærksomhed, bare fordi de er mere effektive.

Når det er sagt, skal vi også tage hensyn til miljøet hunden opvoksede i, da det spiller en stor rolle i, hvordan de opfører sig.

BOXERER

Boxere er generelt ikke en race forbundet med alvorlige angreb på mennesker. Det sagt, de blev udviklet som en race brugt til kampe, og er udmærket i stand til at påføre alvorlige sår. De er også kendt for at være territorial overfor andre hunde, og nogle vil angribe hunde, når territorialt truet.
Jeg ser omkring et dusin hunde hvert år med aggression relaterede spørgsmål, men de fleste reagerer godt på adfærdsmæssige uddannelse. Det usædvanlige er en bokser dræber et menneske. Jeg har ikke personligt kendskab til dette er sket, der involverer en bokser.

Selvfølgelig kunne denne situation være sket, og det er sket, med en hvilken som helst stor hunderace.

Igen, på dette tidspunkt vi er usikre på, hvad dødsårsagen var. (Tab af blod, hovedtraume, hjerteanfald?) Det er også muligt de andre hunde deltog, hvilket kan have bidraget til hans død.

medicinske spørgsmål

Der er ingen beviser for, at hunden eller hunde var på medicin , men der har været en øget brug af medicin til behandling af adfærdsmæssige problemer. Problemet er, at mange mennesker ikke holde med de korrekte doser , eller med den rigtige tidsplan, og dette fører til uregelmæssig adfærd .

( Jeg er i øjeblikket skriver et papir om brug af medicin til at løse adfærd , og vil offentliggøre dette i januar 2014)

aggression TILFÆLDE

Hos Partners Hundeskole vi løbende beskæftige sig med aggression sager. Vi anser noget der involverer multi- hund husstande , børn og aggressive hunde til at være højrisiko- situationer.

De fleste undervisere vil ikke tage på sager, der involverer aggression . Først, de er komplekse. For det andet, kunder er ofte tilbageholdende med at afsløre historien og tredje, der er ansvar involveret.

Jeg er lamslået, mindst en gang om måneden , sidste gang i går på lackadaisical holdning nogle ejere af kæledyr har. Hvis din hund er hund aggressiv , og du har fire hunde derhjemme og en nyfødt baby , men du ikke ønsker at følge op med uddannelse , har du et problem!

KAN alle hunde trænes

Min generelle filosofi er, at de fleste hunde er trainable, i betragtning af den rette strategi og retningslinjer. Desværre er dette ikke altid tilfældet.

Til trods for hvad nogle "no-kill krisecentre" vil fortælle dig, når der beskæftiger sig med ekstreme aggression sager, der nogle gange ingen svar.

En ansvarlig og etisk træner vil fortælle dig det. Udtrykket "alle hunde trænes" er simpelthen ikke sandt!

være realistiske

Mine medarbejdere og jeg altid fortælle folk:
• vi kan vurdere situationen,
• vi kan afgøre udløsere
• vi kan komme op med en slagplan

Denne plan vil omfatte:
• Etablere et fundament.
• Etablering af grænser
• Lær passende adfærd
• Overvåget opfølgning.

Hvad vi ikke kan gøre:
• Skift din hund personlighed
• tvinge dig til at følge op på, hvad vi fortæller dig
• Flyt ind i dit hus

Så hvad der forårsager denne slags ting
• Dårlig avl


Upassende avl og socialisering af hvalpe kan føre til territorial adfærd, usikkerhed og aggression.
• Mangel på respekt


Hunde, der respektløshed ejere vil være mere territoriale og næppe at respektere grænser i hjemmet
• Lidt eller ingen fundament


Boliger med dårlige fonde, minimal træning og masser af hunde oplever ofte sparing mellem søskende (hunde)

TIP TIL AT UNDGÅ problemsituationer
• Etablere grænser
• Undgå små hunde fra at udfordre andre
• Undgå ressource bevogtning
• Adresse territorial adfærd
• Undgå "free-for-all" livsstil

Faresignaler
• optrådte
• Kæledyr i smerte eller tilskadekomne
• Growling eller snerrende
• Crouching ned, hovedet lavt og stiv hale
• Ører oprejst
• Tilknappet adfærd




Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund og ejer slået ihjel af familiens andre hunde!
  • #2   3. jan 2014 Tråd på engelsk slettet, da for lang og svær læsning....

  • #3   3. jan 2014 Minion ??

  • #4   3. jan 2014 Forfærdeligt.. Men boxeren er ikke opdrættet som kamphund, deres forfædre var jagthunde..

  • #6   3. jan 2014 Der står godt nok at boxeren er en race der er udviklet til kamp, og ikke at den er opdrættet til kamp... Men det passer stadig ikke..



  • #7   3. jan 2014 Tine A: Hvad de forskellige hunde i tidernes morgen er opdrættet til, er vel ikke det essentielle i denne historie ej heller vigtigt.

    Mange hunde samlet, her 6 hunde...slåskamp mellem 2 hunde, de andre blander sig i slåskampen...mennesker vil skille dem ad, hvilket kan være og blev meget farligt og fik fatale konsekvenser for familien!


  • #8   3. jan 2014 Minion: måske du kan "oversætte" dit eget indlæg smiley

  • #10   4. jan 2014 Jeg savner også en kommentar til historien fra TS?

    Et stort hundeslagsmål, ejer blander sig og bliver bidt i kampens hede. Dør af sine kvæstelser. Tragisk, ja. Men, det siger vel hverken noget om hunderacerne eller om deres generelle måde at holde hund på?

    Ps: En anden gang så brug ikke Google Translate. Det er da en elendig og forvirrende oversættelse.


  • #11   4. jan 2014 Maria A: Findes der bedre løsning til hurtigt at oversætte en tekst fra engelsk til dansk?

    Uanset, så forstås teksten overordnet smiley

    Ja, en frygtelig familietragedie smiley

    Ejer vil naturligvis hjælpe sin ene hund, hvilket jeg selv nok havde gjort, hvilket kan være farligt og han blev selv angrebet, men jeg har oftest reageret instinktivt, når mine hunde blev overfaldet og sprunget til hjælp!


  • #13   4. jan 2014 TS: Nej, det gør der ikke, men jeg tror at et kort referat af historien med link ville give en bedre grobund for en debat. Der står mange forvirrende og irrelevante oplysninger i teksten:-)

    Min eneste kommentar til hændelsen er, at det er en tragisk historie, men det hører gudskelov også til sjældenhederne, at det ender så grelt smiley


  • #14   4. jan 2014 jeg har igennem mange år nu, haft 9 hunde sammen det er gået helt gnidningsløst og for to 1/2 år siden adopterede vi en lab/dsg blanding som er omkring ni år nu også hun, Blackie er faldet fint ind i flokken.
    Boxere kan altså godt være aggresive overfor andre hunde, så det er nu ikke helt overraskende det var en af denne race, altså for mig......
    her kan det da hende den ene datter siger til sin søster DU ER EN R## og den anden svarer kan godt være MEN DET ER MIN PØLSE.....så ser de skævt til hinanden et splitsekund, så får den anden nuy pølse, så er det "skænderi" forbi.


  • #15   4. jan 2014 Synes da det er ret så relevant.. Man er da nødt til at undersøge fakta inden man udtaler sig.. og er der andet i historien der heller ikke er sandt?

Kommentér på:
Hund og ejer slået ihjel af familiens andre hunde!

Annonce