{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.647 visninger | Oprettet:

Hunde i hundepark {{forumTopicSubject}}

Da jeg tidligere har postet en masse indlæg om min hund kommer der et nyt her. Vi er for nylig flyttet til Jersie, hvor der er en hundepark, hvor vi ser masser af hunde og deres ejere.

Vores hund en schæfer, havde tidligere problemer med at mødes med andre hunde, måske var det mig der var problemet, men på en måned har jeg formået uden hjælp fra specialister at få resocialiseret denne hund, så den kan omgås andre hunde, dog vil der altid være hunde som den ikke kan sammen med, for vores hunds vedkommende har jeg lagt mærke til er små hunde, nok fordi den har boet sammen med en chi hua hua han i nogle år som var dominerende, who knows.

Men jeg kan se efter jeg har været i hundeparken i noget tid, at ejeren for meste er problemet, da det er dem der skaber billedet af hunden er bange for schæfere, hunden kan ikke med andre hunde m.v.

Idag var der en sort labrador hvalp på pladsen, min hund snuser den i røven, vil hilse på hunden, der er tilbageholdende, på grund af det er en hvalp, men da det begynder at blive lidt vildt, hidser ejeren af hvalpen sig op fordi hun mener min hund er over den, men det var den også fordi den viser hvem der er størst, den ligger sig på hvalpen som er rimelig stor, men på ingen måde sker der noget slåskamp m.v. mellem de to hunde,

Ejeren slår min hund fordi hun mener min hund gør noget forkert, et andet par som er der tit med deres 4 hunde, kommer til og damen som har bukserne på siger " hvordan det kan være at min hund er sådan overfor hvalpe og jeg skulle opdrage min hund " hvor jeg siger ta de nu roligt min hund vil bare lege, og den gjorde jo intet.

Nogle minutter efter at labradoren og den ejer er gået, kommer der en schæferhvalp og dens ejer ind i gården, og min hund og denne hund finder naturligt sammen i "leg", og jeg er lykkelig for at denne ejer ikke går i spåner over de leger vildt med hinanden, men hunde har brug for at lege også vildt nogen gange, så længe at de ikke bider m.m.

Jeg er træt af folk der tror de ved alt, og træt af folk der tror de bestemmer i en hundepark, for vi skal alle være der, jeg kender min hund bedst og er også over den hvis den laver noget dumt, men aldrig skal folk begynde at slå min hund fordi de ikke kan se hunden prøver at socialiserer sig med en anden hund.

Hvis folk kritiserer min hund siger jeg fra!!! Og hvis folk slår på min hund så siger også fra men på en sober måde.

Hvad siger i ?


Kommentarer på:  Hunde i hundepark
  • #1   30. jul 2016 Med alle mulige forbehold fordi jeg ikke kender din hund og ved hvordan den interagerer med andre må jeg sige, at det ikke er så usædvanligt at folk bliver forskrækkede over hvordan en schæfer leger.

    De bevæger sig voldsomt og de kan også lyde voldsomme - og mange tolker det helt forkert.

    Jeg kan af gode grunde ikke vide om det er den naturlige schæferleg, som hende damen der er gået i spåner over, men en ting ligger helt fast - at slå på en fremmeds hund er ikke OK.
    Til gengæld synes jeg man forpligter sig til at fjerne sin hund, hvis nogle er utrygge. Både af respekt for dem men også for at undgå at folk flejner ud, som hende her gjorde og det går ud over hunden(e).


  • #3   30. jul 2016 Det kræver at man havde været der.. der er altid flere sider af samme sag.

    Jeg gider ikke voldsomme hunde og det gør min hund heller ikke, så jeg er træt af de ejere, som altid siger, at deres hund ikke gør noget, og så er de meget voldsomme.

    Hvis man har en voldsom hund, så bør man holde sig fra hundeparker og i stedet for finde gode faste legekammerater, som passer sammen i deres legemønster.

    Min Bullterrier var voldsom .. og jeg kunne godt følge andre, som ikke gad have deres hunde tromlet af min. En Schæfer kan altså være ret voldsom, og måske skulle man lade være med at tage det hele så personligt.


  • #4   30. jul 2016 Hverken Caos eller jeg gider hunde der skal spille med musklerne, min hund er en blød hund og vil kun lege, han ligger ikke op til andet, han bliver utryk ved hunde der råber ham op i ansigtet og evt hapser i ham,, der siger jeg fra, hvis de hundes ejere ikke gør det, ligger en hund sig på ham, fordi den lige vil fortælle hvem der bestemmer, så skal jeg nok fortælle den, at det gør den ikke,, der er mange måder hunde leger på, men alt efter hvordan ens hund er af sind, ja så bør man prøve at undgå de situationer hvor ens vuf bliver usikker og var Caos en frembrusende og dominerende hund, ville jeg slet ikke gå i hundeskoven med ham, da jeg ik selv bryder mig om lømler smiley men når det er sagt, så ville jeg nok finde en legekammerat eller to, som han kunne fungere med og mødes et andet sted.. Men kan man stoppe sin hund i opløbet og sørger for det forbliver leg på begges præmisser, ja så kan man jo godt nyde godt af hundeskovene/parkerne. Der skal jo helst være plads til os alle

  • #5   30. jul 2016 Og det er så lige præsis derfor jeg ikke forstår folk er så vilde med hundeskove. Og for hvis skyld er det man kommer der? Hunden ville nok foretrække faste legekammerater....

    Thor kan også være ret voldsom, derfor er vi meget påpasselige med hvem han får lov til at lege med.


  • #6   30. jul 2016 Men min hund var hverken frembrusende eller dominerende, den er legesyg af sind, men jeg tog fat i min hund, men der havde kvinden dasket til min hund.



  • #7   30. jul 2016 Anne Julie ja og jeg synes faktisk faste legedates er perfekt... selvom Junior ikke gider voldsomme hunde, så var han jo super glad for Thor, så selvom han måske er voldsom, så synes jeg han er god til at stoppe inden det bliver for vildt.

  • #8   30. jul 2016 Ja, Thor og Junior hyggede sig. smiley Thor er blevet rimelig god til at gennemskue hvornår nok er nok. Men han er stadig bulldog smiley


    On-topic : Det er sjældent ok at slå andre hunde. Men problemet er at man ikke kan styre andre menneskers handlinger. Man kan kun tage forholdsregler, så ens hund ikke får en dårlig oplevelse. En forholdsregel kunne så være at lade være med at bruge hundeskoven og så have faste kammerater i stedet. smiley


  • #9   30. jul 2016 Thomas.. De færreste hunde er dominerende... men mange mennesker vil meget hellere kalde dem det end det de oftest er.. nemlig usikre. Jeg synes det er bølleadfærd at ligge andre hunde ned, og ligge sig på dem... men det kommer jo an på, hvordan det sker.

    Ejere af store racer bliver ofte forurettede, når man nævner, at deres hunde er voldsomme...

    Jeg gider af samme årsag ikke alverdens fremmede hunde, for vi mennesker har så forskellige holdninger og opfattelser vedr hundeadfærd.


  • #11   30. jul 2016 Men det er fantastisk at se så mange hunde der kan lege med hinanden, siger ikke min hund er perfekt men jeg har set en hund vende sig 180 • fra at være utryg/angst for andre hunde til at være en legesyg og social hund. Yderligere har jeg set dens adfærd har ændret sig når den hilser på andre hunde, før hilste den i ansigtet og nu snuser den de andre hunde bag i.

  • #12   30. jul 2016 Jeg oplevede med schæfer hvalpen som var en hund at de legede godt sammen, og gik i spænd fordi de begge havde en rolig adfærd/attitude overfor hinanden.

    Selvom det kunne se voldsomt ud fordi de nipsede med munden var det ren leg.



  • #13   30. jul 2016 Igen så det jeg ser på fritløbsområder er langt fra alle glade hunde... ejerne er overbeviste om, at deres hunde er glade, og de er så dejlig trætte bagefter... Jeg ser stressede hunde, utrygge hunde og hunde som på ingen måde bryder sig om alle de hunde, som fiser op i hovedet på dem..

    Min holdning er, at det er en kæmpe misforståelse, at hunde skal mødes med fremmede hunde hele tiden, og oftest er det ejerens dovenskab for det er nemt og hunden er træt bagefter.

    Min hund er social.. meget.. men det er kendte hunde han mødes med, og ikke alle jeg møder på min vej.


  • #14   30. jul 2016 Jeg vil vove den påstand at rigtig mange af de hunde, der kommer i hundeskovene i virkeligheden er enormt utrygge og stressede, på den dårlige måde. Men rigtig mange folk har simpelthen ikke indsigt nok i hundesprog til at se det.
    Jeg oplever i hvert fald rigtig tit at ejerne af en smadder usikker hund, er stensikker på den er dominant. smiley

    Men et sikkert tegn på at det ikke er hyggeligt for alle er hvis legen ikke er ligeværdig, altså hvis en bestemt hund bliver jagtet/tromlet mm.


  • #15   30. jul 2016 Jeg er altid over min hund såfremt at min hund gør noget som er forkert, men glæder mig over at min hund kan med andre hunde og har indset at jeg til tider har været alt for bange og naiv i forhold til hvad andre har sagt. Jeg har igen fået troen tilbage for jeg kan se at min hund er blevet mere rolig og social efter jeg flyttede fra Kbh ud til Jersie!!!!

  • #16   30. jul 2016 Jeg ville dælme blive gal, hvis en voksen hund lægger sig på min hvalp! Jeg ville fjerne den fra min hvalp med det samme!!! Selvfølgelig skal man ikke slå en hund, så at hun har slået din hund er ikke ok - men synes det er helt ok hun ikke finder det okay at din hund lægger sig på hendes hvalp.
    Du har et ansvar om at sørge for din hund ikke er for voldsom, og hun har et ansvar om at sørge for hendes hvalp ikke bliver udsat for utrygge situationer.
    Nu har jeg ikke set situationen, men som jeg forstår den ud fra det du skriver - virker det altså til at din hund gik over hvalpens grænse, og det burde du have stoppet.


  • #18   30. jul 2016 Jeg tror desværre ikke, at man er helt objektiv, når det omhandler ens egen hund.. man ser intet ondt/dårligt, og tager det personligt, hvis nogen siger noget negativt.

    Jeg var ved at sparke en Mops som løb efter min i går på løbeturen... jeg råbte højt og havde benet klart.. ejeren råbte, at jeg skulle slappe af, men hvad med om ejeren havde styr på sin hund?


  • #19   30. jul 2016 Jeg stoppede situationen og tog fat i min hund i halsbåndet. Men fik alligevel skældud af en ældre dame fordi hun mente at det kunne man ikke byde en hvalp. Men jeg reagere ved at fjerne min hund.

  • #20   30. jul 2016 Jeg ville gøre det samme hvis der var en løs hund der løb efter min hund og ejeren ikke havde styr på denne. Har desværre oplevet flere inde i Kbh der går løs med muskelhunde og med et angreb på egen hund til følge.

  • #21   30. jul 2016 Men den hvalp skulle slet ikke have haft den oplevelse. Men ejerne er faktisk lige så ansvarlig for situationen, som du er. Efter min mening, for den hvalpe skulle slet ikke have været sat i situationen.

  • #23   30. jul 2016 Jeg ville også blive gal hvis en stor schæfer lagde min hvalp ned og lagde sig oven på den. Jeg ville dog ikke slå, hvis ejeren fjernede den med det samme jeg siger det. Jeg synes ikke det er acceptabel adfærd at ligge en anden hund ned. Fair nok at man møder en hund der går i spænd med ens egen og de kan lege vildt, men er min hund en vildbasse, ville den ikke få lov at rende rundt til alle mulige fremmede hunde.
    Det er lige netop dette der er grunden til jeg ikke kommer sådanne steder, jeg kan simpelthen ikke lide konceptet med at hundene bare render løse rundt og gør hvad der passer dem. I min verden burde en hundeskov/park være et sted man kan komme med sin hund hvor den kan være løs og bare trisse rundt og hygge sig, og møder man nogle der matcher, så kan hundene lege. Men det med at hundene nærmest SKAL hilse og lege, det kan jeg simpelthen ikke.


  • #25   30. jul 2016 Jeg kommer af og til i Jersie også. Sally kan godt stresse op hvis der er mange hunde. Og legen kan godt blive for vild og for ensidet hvis Sally er stresset op - og her er det jo mit ansvar at afbryde hende, lige så vel som det er dit hvis det bliver for voldsomt. Det kan ses på den anden hund, hvis den anden hund undviger og legen kun er ensidet, så bør man stoppe sin egen hund smiley Hav godbider med og kald din hund til dig hvis den er for vild.

    Jeg er holder mig generelt væk hvis der er for mange hunde, eller hvis der er hunde jeg ved trigger Sally til at være ekstra vild. Sally reagere hurtigt hvis der er andre hunde med krudt i der humper, gør, "slås", leger.


Kommentér på:
Hunde i hundepark

Annonce