{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
638 visninger | Oprettet:

Albusandme
Albusandme
Tilmeldt:
10. aug 2016
Hunde: 1 Emner: 30 Svar: 245

Tosser og deres stakkels hunde(og andre kæledyr) {{forumTopicSubject}}

Faldt lige over denne her video på Youtube, og udover et par enkelt tilfælde som involverer gæs (det er altid gæssenes skyld!), har jeg virkeligt ondt af det de dyr skal stå model til.

https://www.youtube.com/watch?v=lvL1ztfeMVU

2:31 - Der sidder en mor med sin bulldog og søn i en sofa. Hun har så valgt at omfavne hunde og holde den fast - noget som hunde elsker ca. lige så meget som at få presset deres analkirtler. Og sønnen sidder så overfor dem og flimre med hans fingre. Hunden bliver enormt provokeret og laver flere udfald, og de sidder bare og griner. Det er jeg helt sikker på de ikke gør sekundet hunden bider drengen i en anden situation, og ender med at blive aflivet fordi den er aggressiv/problematisk/ikke kan opdrages. Jeg håber at de inden sprøjten bliver givet finder denne her video frem, indser at de er problemet, og går til en adfærdsspecialist i stedet.

9:03 - Jeg bliver simpelthen så træt af dem der får en lille bitte hund, og så behandler dem på den måde. Jeg bider da også fra mig, når jeg har sagt fra gentagne gange, bliver sur og så bliver mødt med frasen, "Årh hvor er du sød når du er sur!". Der koger jeg over, og havde jeg tænder som en hund havde jeg også snappet! Den der fornedrende attitude overfor hunden bare fordi den er lille og sød. Hundene har så fint et sprog, og siger fra flere gange inden de ender med at snappe ud efter ejerne. Hvad er konklusionen i ejernes hoveder? De er hundene der er hystader.

Og så en lille positiv en at slutte af på(en af de eneste i videoen)

1.01 - O-M-F-G, hold kæft hvor er den sød! Og hold kæft hvor er jeg glad for at den ikke bor hjemme hos mig sådan som de er igang med at lære den, at det er belønnende adfærd at angribe fødder. Men de lyde der, hold da fest hvor er den nuttet.

Så er jeg færdig!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tosser og deres stakkels hunde(og andre kæledyr)
  • #1   27. okt 2016 De skulle ikke have lov at eje et dyr! Føj altså.
    Der florerer jævnligt en video på facebook, hvor en kvinde fastholder en huskyhvalp, som så snakker og snakker, til stor morskab for alle.
    Det er bare overhovedet ikke sjovt! Hunden forsøger alt hvad den kan at komme fri, og den sender tusind dæmpende signaler samtidigt med sine mange lyde.
    Det er sådan nogle situationer der ender med bid - og hvem får skylden.... altid hunden!
    Øv nogle mennesker.


  • #2   27. okt 2016 Ja, der er godt nok nogen der, der lægger op til problemer fremover. Man kan undre sig over, at folk skaffer sig dyr, og så synes det er sjovt at drille dem, for at se dem blive sure.

    Jeg er ret sikker på, at smilet stivner hos ejeren, hvis hundene en dag får rigtig fat. Man kan sige, de har fortjent at blive bidt, men vi ved jo godt, hvem der betaler den største pris, hvis det går galt.


  • #4   27. okt 2016 Nu ér jeg altså ikke meget for sådan følelsesmæssigt at sammenligne dyr og mennesker og lave den dér "hvad nu hvis det var dig..." - men her vil jeg gerne gøre det: ville de bryde sig om selv at blive provokeret og fastholdt mod deres vilje i et overgreb? Ville man fastholde sit eget barn og drille det for at fremprovokere mere og mere frustration? NEJ!
    Men hunde og især hvalpe er så nuttede!!!!!

    Folk bruger simpelthen ikke deres hjerne. De ser en hund og så slår ALT bare fra. Altså det er simpelthen så ufatteligt at jeg bare tænker det må være en eller anden empatisk funktion der lukker fuldkommen ned, når man selvfølgelig ikke vil påføre andre frustration og ubehag, men når det gælder dyr så er den tankegang helt helt væk. Eller også er folk bare snotdumme og aner absolut intet om hvordan en hund kommunikerer sådan helt overordnet.


  • #5   27. okt 2016 Trist video smiley
    Og man forstår godt hvorfor så mange bliver bidt !! Utroligt så dumme og respektløse mennesker er smiley


Kommentér på:
Tosser og deres stakkels hunde(og andre kæledyr)

Annonce