{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
677 visninger | Oprettet:

Når tiden går alt for hurtigt {{forumTopicSubject}}

Lille Juno, som snart fylder 14 uger! Det er helt utroligt, så meget vi allerede har lært af hende - også selvom man noglegange har lyst til at smide hende ud, når hun spiser alle ens ejendele smiley

Men jeg synes I fortjente en update - nu hvor jeg ikke har vist hende frem, siden hun var en lille klump på 8 uger. smiley

Derudover, så undrer jeg mig lidt mht til at gå på tur - vi har hidtils bare lukket hende ud i vores have - og den seneste uge, er vi begyndt at gå ture på 5-10 minutter, en gang om dagen ca - og nogle dage lidt længere, hvor vi dog bærer hende efter 10 minutter. Er det for lidt?

Og derudover: hvordan er jeres erfaring med hvalpekursus i denne alder? Vi følte ikke, at hun var mentalt klar ved sidste start, som var ved ca 10-uger. Ville det være godt for hende at komme igang nu, eller vente lidt? Mentalt har hun udviklet sig meget positivt de sidste par uger, så vi overvejer lidt, at melde hende til smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Når tiden går alt for hurtigt
  • #3   30. apr 2017 Tænker der skal ske mere... man siger vinduet er åbent indtil hvalpen er 16 uger... der skal den have mødt alt, som den vil møde senere i livet. Tog, bus, steder fyldt med mennesker osv osv.

  • #4   30. apr 2017 Vi kører selvfølgelig tog, bus, tager til dyrlægen, udstillinger, shibatæf osv. socialisering får hun massere af. smiley

    Jeg var mere bekymret for, om hun kunne klare at holde koncentrationen så længe? Til hvalpekursus. Men ja, det er selvfølgelig klart, at det helst skal ske før det er for sent. Tak!


  • #5   30. apr 2017 På hvalpehold tager de hensyn til, at hvalpene ikke kan holde fokus særlig længe ad gangen, i hvert fald de steder vi har gået. Så der er indlagt mange pauser, og man er også frit stillet til selv at tage pauser, når man mærker, at fokus begynder at forsvinde smiley så jeg ville komme af sted så hurtigt som muligt, hvis jeg var jer.

  • #6   30. apr 2017 14 uger og er først begyndt at gå tur nu?
    Jeg anbefaler mine købere at gå korte ture så snart hvalpen er faldet til i hjemmet, hvilket tager et par dage.
    Når prægningsvinduet lukker ned fra 12. uge og frem, så er det smadder vigtigt at få etableret det gode samarbejde og de gode vaner helt fra dag 1.
    Træning skal startes op før 12. uge, siger min erfaring, for at samarbejdet bliver optimalt når man rammer de svære modningsfaser senere hen . Træningen tilpasses naturligvis hvalpens alder, for en 9 ugers hvalp kan ikke holde fokus længe ad gangen. Men så træner man bare i intervaller.


  • #7   30. apr 2017 Vi siger, at vi er klar til start så smiley

  • #8   30. apr 2017 Hun har selvfølgelig gået korte ture i snor før! Bare ikke hvor vi havde fokus på hvor fint hun gik, men mere at hun havde gode oplevelser osv. smiley Det har vi gjort siden 8-9 ugers alderen.

    Vi træner også tricks med hende, og andet mental-stimulering. Jeg tænkte mere på, hvornår motion blev vigtigt for hende?


  • #9   1. maj 2017 Reel motion er først nødvendigt, og godt for kroppen, når hun er voksen.
    Hvalpe fræser jo af helt af sig selv i haven.


  • #10   1. maj 2017 Super, så er det som jeg troede! Mange tak smiley

Kommentér på:
Når tiden går alt for hurtigt

Annonce