{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
786 visninger | Oprettet:

Hund og hest {{forumTopicSubject}}

Vi ville virkelig gerne at Sally kunne være med på heste tur. Men stresser vildt meget så snart der er bevægelse involveret, eller mor på ryggen. Og vi er lidt på bar bund efter hånden, og veksler imellem helt at opgive eller tilvænning tilvænning tilvænning. Sætter man hende i snor er det endnu være, hyler, piber og trækker.

Vi kan til nøds lige gå en trække tur, hvor hun håndtere det bedre end hvis mor er til hest. Og det fungere bedst med så få afbrydelser/ændringer som muligt samt så lidt snak og kommandoer som muligt - blot "videre". Som feks på videon, hvor der bliver græsset. Godbider og afledning virker til at stresse mere og vil ikke fast holde. Jeg har prøvet at fange de øjeblikke hvor det er værst på video, turen i dag var faktisk ret ok.

På gården er hun OK. Hun stresser stadig og skal ikke gå glip af noget, holder øje med heste, høns og katten. Men det er hendes natur at være på dupperne, og ligger sig generelt ikke ned så længe vi er ude. Så stadig oppe og køre men stresser ikke overdrevet eller hensigtsmæssigt. Hun kan også blevet bedre til at håndtere andres heste der ridder på pladsen.

Alle råd ville være hjertens velkommen smiley

Det meste af turen
https://www.youtube.com/watch?v=XunkfFYMcGs

Momenter
https://www.youtube.com/watch?v=JX4XrHpxwDY


Kommentarer på:  Hund og hest
Kommentér på:
Hund og hest

Annonce