{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
753 visninger | Oprettet:

Cykel med hund (lær det)… {{forumTopicSubject}}

Så er der mange der skal ud og cykle, og nogen tager hunden med på cykelturen, hvilket er både sundt og godt for hunden. (især for dens ejer).

Det man skal sørge for er at hunden har et halsbånd på (selen har man ikke styr på) så man kan styre hunden.

Halsbåndet skal side så det ikke kvæler, bruger man alm. læderhalsbånd, er der ingen problemer i det – men bruger man kvælerhalsbånd (glidehalsbånd) – skal man sætte karabinhagen i den inderste ring af de store ringe, så det ikke låser og kvæler.

Og så skal man lære hunden at cykle på den højre side, <b>væk fra trafikken</b>, det lærer man hunden ved at cykle nogle små ture, evt. trækken med cyklen et par gange, så hunden bliver fortrolig med cyklen.

Når man så har lært / vænnet hunden til at begå sig ved siden af cyklen, starter man med at cykle.

Så er det vigtigt at hunden <b>ikke galopere</b> af sted, den skal trave, så den hele tiden ikke er længere fremme end forhjulsnavet og ikke længer tilbage en kranken (hundens højre skulder er ud for højre knæ)..

Line skal førers i højre hånd – ikke noget med at binde eller vikle den omkring styr eller hånden… hvis hunden pludselig skifter retning eller stopper brat op. – kan man ryge på røven, og slå sig meget slemt.

Sørg for at tempoet ikke er sat for hårdt ud..

<b>Og så en vigtigt detalje, sørg for at poter er rene og hele, efterse poterne, når du har cyklet et par km. Er der rifter – så træk hjem. – Det er også vigtigt med tempreturen, især tempraturen på asfalt og ikke mindst vejret.</b>

Cykelprogram kan ses her (link fjernet)
God cykeltur og god påske

//..Babett…


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Cykel med hund (lær det)…
Kommentér på:
Cykel med hund (lær det)…

Annonce