Leverhapser {{forumTopicSubject}}
Lever godbidder er gode og hunden elsker dem!
Du skal bruge:
1 lever
Evt. salt og hvidløg
En hel lever skæres i skiver, der koges i ca. 1 time i vand ( evt. tilsat salt og 7-10 fed hvidløg.) Når leverskiverne er kølet af, skæres de i små stykker (ca. 1-1½ cm x 1-1½ cm).
Leverstykkerne lægges på bagepapir i bradepanden, der stilles i ovnen. Ovnen stilles til 250 grader. Mens ovnen varmer op, skal man holde øje med det, da det ikke må blive branket. Når ovnen er blevet 250 grader varm, skrues der ned til ca. 120-150 grader, og leverstykkerne står og bager videre i ca. 1-1,5 time. Du bør med jævne mellemrum rode rundt i leverstykkerne, så de tørre jævnt. Når leverstykkerne er helt tørre og hårde, er de færdige. Kogevandet kan evt. sies så levertrevler og hvidløg blendes/presses igennem sien. Dette kogevand er f.eks godt til at tilsætte ved hundens tørkost eller andet mad, da det bl. a indeholder hvidløg, er det med til at holde tæger og lopper væk fra din hund.
Advarsel: der skal luftes godt ud bagefter!
Velbekomme
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Leverhapser
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside