{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.348 visninger | Oprettet:

Hanhund vil parre kat {{forumTopicSubject}}

Er der nogle herinde der har har haft problemer med at en hanhund konstant vil parre katten.Vi har 5 katte og synes efterhånden det er synd for de staggels katte at Baldur hele tiden (leger) parring med dem.Han slæber dem nærmest afsted mellem forbenene og de dumme katte er bare ligeglade for de er vilde med Baldur og følger ham overalt,han er dog ikke ond ved kattene tværtimod lidt for glad for dem,men det er lidt trælst at han slet ikke er til at få kontakt med når han er med ude.Det er jo ligesom en hund på viagra.Nogen der har en ide om hvordan jeg stoppe det,har snart prøvet alt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hanhund vil parre kat
  • #1   14. apr 2009 Når du skriver "prøvet alt" -hvad betyder det så lidt mere præcist? Hvordan har i grebet det an?

    Og hvor gammel er han? Reiki havde en periode hvor alt på 4 ben skulle humpes -og han respekterede på ingen måde når de sagde fra.
    Jeg var lidt grov vil noge sikkert mene, men det er en af de få ting jeg ikke vil acceptere min hund gør. Jeg tog ham i nakken og halede ham ned fra den anden hund/kat med et eftertrykkeligt nej, og holdte ham til han var faldet ned og først der fik han igen lov at gå
    (NEJ-kommandoen skal hunden self kende, og det er ikke sådan at det skal gøre ondt på hunden. men den skal på ingen måde være i tvivl om at det ikke er i orden)

    Det hjalp -og ret hurtigt endda. Der var så en periode hvor han af og til, med et nej skulle mindes om at blive nede, men osse det var hurtigt ovre, og han gør ikke den slags mere:o)


  • #2   14. apr 2009 Det vil jeg prøve imorgen jeg tror jeg er lidt for blød overfor ham for jeg har kun prøvet med "NEJ" han har haft snor på så jeg kunne trække ham væk,og har prøvet med en vandpistol at sprøjte vand på ham,men han er ligeglad,men jeg vil prøve dit gode råd imorgen,så vender jeg lige tilbage med resultatet.Tak for rådet.

  • #4   14. apr 2009 Til Michelle: det ser ud til at virke.jeg tog ved ham 2 gange og sagde NEJ og så gad han ikke det mere så håber det holder.
    Til Lenschow: det bliver heller ikke tolereret her derfor søgte jeg råd,men det er kun noget der har stået på i 6 dage og vi har desværre ikke haft ham i andet end 1 år og han er 3 år så har desværre ikke haft inflydelse på hans opvækst.


  • #5   14. apr 2009 Bente -det lyder godt:o) Hvis han kender nej-kommandoen, så ville jeg da, hvis han forsøger igen, prøve kun med den, og se om det er nok. Og ellers må i jo lige vise ham vejen igen.

    Reiki skulle mindes om det nogen gange efterfølgende, for man glemte det jo engang imellem;o)

    Men det er jo muligt jeres er lidt hurtigere i opfattelsen *G*


  • #6   14. apr 2009 Michelle-han kender god nej komandoen det virkede bare ikke her men nu gør det der har ikke været noget hele dagen så håber nej er nok fremover.

Kommentér på:
Hanhund vil parre kat

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce