{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.019 visninger | Oprettet:

sur lille mops {{forumTopicSubject}}

For ca en uge siden blev Gilbert "overfaldet" af en stor schæfer, der skete heldigvis ikke andet end andet lige fik fat i hans flæsk, inden vi fik det stoppet.. Problemet er nu at Gilbert har set sig sur på alle andre store hanhunde.. i dag ville en anden schæfer lege med ham, men Gilbert blev ved med at angribe ham, selvom jeg prøvede at berolige ham.. Er det for tidligt at være nervøs over det? Gilbert plejer normalt altid at deltage i leg, men han har været ret bange de sidste dage - forståeligt nok.. hvordan løser jeg det problem?:)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  sur lille mops
  • #1   9. okt 2010 tak skal du ha:) lige efter overfaldet blev vi lidt i hundeskoven, fordi dem med den anden hund gik, og fordi der var to andre hunde han plejer at lege med.. og det gik helt fint! derudover har vi været i en anden hundeskov hvor han mødte to andre store hunde og det gik også godt.. ved ikke om det er fordi de hanhunde var kastreret at han kunne så godt med dem... tror måske jeg prøver at tage i hundeskov igen i morgen, da vi er nogle stykker der mødes der hver søndag.. det kan jo være at han har det godt nok med hunde han allerede kender:)

  • #2   9. okt 2010
    Er han i snor, når han bliver sur??? Du skal bruge din krop og ikke stemmen til at fortælle ham at det er ok, at hanhunden er ok.
    Har du brug for et par fif, så giver du bare lyd fra dig..

    God fornøjelse med hundeskoven søndag


  • #3   9. okt 2010 Jeg tænker at du intensivt skal opsøge steder hvor han kan blive socialiseret med store voksne hanner igen.. det kan dårligt gå stærkt nok..
    Måske skal du bare starte med at sidde og kigge på på en bænk, og bare vente og vente.. og så stille højere og højere forventninger til Gilbert.

    Held og lykke


  • #4   10. okt 2010 jeg ville arrangere socialiseringsmøder med en ejer af en stor hanhund og så starte op stille og roligt i sikre omgivelser hvor der kun er jer..

    træning træning og atter træning.. og så små skridt..
    føler gilbert det mindste pres så ku jeg godt forestille mig han går i baglås..

    det han har oplevet er jo et traume og det går ik bare så'n lige over..

    håber han snart er sit gamle jeg igen


  • #5   10. okt 2010 Han var ikke i snor på det tidspunkt:) ved ikke lige hvordan jeg skal bruge kroppn i stedet for stemmen... sætte mig bare ned og nussede ham imens den anden hund snusede lidt til ham.. håber det giver lidt i hundeskoven i dag, især fordi min kæreste er med, og Gilbert måske ikke føler den stor trang til at beskytte mig også:) Men nu ser vi.. hvis ikke det går i hundeskoven i dag, må vi jo gribe det an på en anden måde...

Kommentér på:
sur lille mops

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce