1.208 visninger
|
Oprettet:
Svinemørbrad- idèr? {{forumTopicSubject}}
Jeg har en svinemørbrad og ved ikke lige hvad jeg skal gøre ved den, det sædvanlige er blevet lidt for kedeligt. Mon ikke der er nogen herinde, der har en god opskrift, eller ide til hvad jeg skal gøre ved sårn en laban? (Det skal helst ikke være noget, der tager flere timer at tilberede)
På firhånd tak
maj 2006
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 1.178
nov 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 664
sep 2006
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 30 Svar: 370
maj 2006
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 1.178
apr 2007
Følger: 17 Følgere: 16 Hunde: 4 Emner: 63 Svar: 1.060
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 1.300
Stine C: Det sædvanlige er bare mørbradsgryde...
maj 2006
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 1.178
jun 2007
Følger: 25 Følgere: 37 Hunde: 1 Emner: 243 Svar: 8.283
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 201 Svar: 4.831
Har du en opskrift?
Kæresten har bestilt noget med mørbrad i morgen, så kunne da være spændende at prøve noget nyt
apr 2005
Følger: 127 Følgere: 126 Hunde: 4 Emner: 408 Svar: 3.955
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.470
nov 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 31 Svar: 613
derefter brunes de let på panden ved stærk varme.
når det er gjort hældes der vand ved så det lige dækker dem, dette skal så lige simre en 20 minutters tid, og så skal kødet op og så skal der laves brun sovs på væden.
når sovsen er færdig sænkes bøfferne ned i igen og bløde smørstegte løg ligges ovenpå. så lader man det lige stå en 10 minutters tid inden det serveres med kartofler og asier... ribsgele er heller ikke at kimse ad...
dette er en menu som giver spæk på løgene så husk at sovsen skal kunne hænge ved... ikke det der tynde stads, det dur ikke;-)
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 1.300
okt 2004
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 4 Emner: 106 Svar: 1.817
pus børbraden af, og skær den i bøffer ca. et par cm. i tykkelsen.
bank dem med håndroden, så de bliver lidt flade.
kom salt og peber på, og brun dem af på en tør meget varm pande, så du lukker for kødsaften.
steg dem til de er som i godt kan lide dem rosa, eller gennemstegt.
Løg skæres i skiver og brunes ligesom til hakkedrenge med bløde løg.
Kog panden af med lidt fløde til sovs.
tilbehør
Kartofler og grønt efter smag.
eller er her et par andre muligheder.
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=1503039
http://www.madorgie.dk/hr130393.htm#hr130393
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.195
Sæt i ovnen ved 170 i ca. 30 min.
Kan evt jævnes.
Severes med ris eller kartofler.
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.128
Svinemørbrad- idèr?