{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.314 visninger | Oprettet:

Bella's blærebetændelse. {{forumTopicSubject}}

Ih, altså! Det gør mig så ked af det at se Bella sådan, som hun er påvirket.

De to slags antibiotika, hun har fået, har ikke fjernet hendes blærebetændelse. Den sidste, som skulle være bedre end den første, virkede slet ikke...
Indtil videre er proceduren en komplet dyrkning, som jeg får svar på på fredag, og så har hun fået smertestillende.
Jeg kommer til at gå med den største knude i maven og klump i halsen de næste to dage.

Opløftende ord modtages med kyshånd ):


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bella's blærebetændelse.
  • #2   25. maj 2016 Det vil jeg have i mente!

  • #4   25. maj 2016 Stakkels Bella! smiley

    God bedring til hende.


  • #5   25. maj 2016 Tak smiley

  • #6   25. maj 2016 øv. kender det har også haft Ipsen på en kur der ikke hjalp, men dog hjalp nr. 2 præparat vi fik ....

    Dengang hun en tid havde tendens til blærebetændelse 4 ( 3 gange på 4 måneder) der begyndte jeg at give hende tilskud af Tranbær ... købte bare kapsler i Matas .... det skulle understøtte blærens evne til at bekæmpe bakterier, eller sådan noget ....


  • #7   25. maj 2016 Ja, giv et tilskud af tranebær, det kurerede min tidl tæve for gentagne blærebetændelser.
    Jeg brugte "futura" tranebærkoncentrat i flydende form.


  • #11   25. maj 2016 Jamen.. ved ikke, hvornår den kommer? Der er ikke rigtig et mønster?

    - Ulla: Nej. Vi venter på svaret, så vi giver det rigtige antibiotika.


  • #15   25. maj 2016 Har ikke rigtig nogen råd eller vejledning..

    Så sender en krammer i stedet! Håber snart det blir bedre. smiley


  • #16   26. maj 2016 Ulla, hvis du nu læste det hele, så er Bella smertebehandlet indtil fredag. Vi har forsøgt os med to kure nu. Den ene stærkere end den anden, og under den stærkeste var der ingen forbedring, faktisk kun forværring, så jeg ved ikke helt, hvad du forventer, antibiotika skal gavne? Vi skal finde den korrekte, inden vi kan behandle..

    Krumme: Det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal sige til... Det smertestillende har givet mig min normale hund tilbage. Det ville det vel ikke ved nyrebækkenbetændelse?
    Så hendes primære påvirkning kommer af smerter - altså udover sjat-tisseriet og lugten. Blærebetændelse gør jo sindssygt ondt. Har selv haft det flere gange.


  • #18   26. maj 2016 Det er jeg klar over, men jeg har en hund, der tisser 10 gange om dagen lige pt.
    Jeg har da stadig to piller af cea-cure, men det virker jo ikke... og det er stærkere end loroklau, når hun får en hel to gange om dagen (eller hvordan det nu staves).
    - Kan da godt give hende de to i morgen, men har svært ved at se, hvilken forskel det skulle gøre, udover at proppe hende med piller...

    Jeg havde desuden tænkt mig at ringe til min dyrlæge i morgen og forhøre mig om 21-dages kur. Men det er måske heller ikke godt nok?
    Derudover har jeg købt tranebær til hende...

    Du har en ufattelig evne til at se negativt på alt...


  • #21   26. maj 2016 Det ved jeg. Jeg lader hende ikke være uden opsyn på noget tidspunkt i løbet af dagen... Har haft hundesitter på i aften, da jeg måtte på arbejde...
    Jeg holder øje med alt, hun gør. Den mindste ændring får mig til at ringe til dyrlægen, om det så er et underligt blink med øjet.
    Som sagt, jeg har hjertet helt oppe i halsen hele tiden.
    Det smertestillende har dog givet mig en mere stille og rolig Bella igen. En Bella i balance..


  • #22   26. maj 2016 Er ude med hende hver anden time.. Hun har kun tisset inde 3 gange i dag.

  • #24   26. maj 2016 Åh, tro mig! I går formåede jeg kun at få hende til det ude en enkelt gang. Hun tissede 3 gange i min seng..

  • #26   26. maj 2016 Nu er jeg ikke uddannet i antibiotika, men jeg mener da også, at de to er ret bredspektrede?
    Men uanset hvad, så snakker jeg med hende igen i morgen, for det er gode input, jeg har fået.

    Gider bare slet ikke at høre på mishandlingsanklager, det er virkelig at træde over grænsen.


  • #28   26. maj 2016 Jeg bruger penge, jeg ikke har. Jeg er klar til at leve af cornflakes uden mælk og kedelig pasta/ris med salt for mine hunde. At anklage mig for dyremishandling er det sidste, man kan gøre... Synes faktisk det er respektløst...

  • #30   26. maj 2016 Hvor længe har hun gået med en ubehandlet infektion kun på smertestillende?

  • #31   26. maj 2016 Mille:
    I går. Hun var på antibiotika indtil i går, men vi kunne i tirsdags godt konkludere, at det ikke virkede..


  • #32   26. maj 2016 Mikala: Det synes jeg faktisk Ulla gør... Men det kan godt bare være mig.

  • #34   26. maj 2016 @ Alex ... kan godt se at Ulla´s ord kan læses sådan, specielt når man er presset grundet hundens sygdom, man ved jo godt den stadig er der selvom man hunden virker til at have det bedre, men det skyldes jo ene og alene smertedækningen.....
    Tror så du læser det forkert, for det eneste du kan er jo at tage hunden til dyrlæge, og det har du gjort , men tror også Ulla mener at dyrlægen handler forkert, og jeg er nok lidt enig, man kunne som dyrlæge så måske have prøvet et 3. præparat mens man venter på svar, der er da trods alt mulighed for at ramme nogle bakterier når man prøver noget, kontra når man slet ikke prøver noget ....
    Men det er imo dyrlægen der fejler her, ikke dig ...


  • #35   26. maj 2016 Jeg er ikke enig, Krumme... Jeg kan godt lide vores dyrlæger - Men de er mennesker, og ikke alle menmesker tænker eller handler ens.
    Normalt bruger jeg en af de mandlige dyrlæger, men har i Bellas forløb været hos en af de kvindelige. Hun virker ærlig talt stresset, så det er ikke sikkert, hun husker særlig godt.

    Når det så er sagt, så er der altså en grund til, at jeg som regel spørger herinde. Der er 1000 forskellige erfaringer at hente, og det er SÅ hjælpsomt, og det kan jeg snakke med min dyrlæge om.


  • #36   26. maj 2016 Hanne; Jeg er bare ikke enig i, at jeg har en mishandlet hund - Uanset beslutningen. Der skal imo meget mere til, før det kan kaldes mishandling.

    Jeg gør jo mit bedste.

    Jeg får fat i min dyrlæge i dag, og så tager jeg den lige derfra.


  • #38   26. maj 2016 Selvfølgelig har du på ingen måde mishandlet din hund !!!!
    Det er også et helt forkert ord at bruge, men uanset tror jeg meningen går mere på dyrlægen, som burde vide bedre end på dig !!

    Pøj pøj, om ikke andet er det fredag i morgen så kan man håbe der er svar på prøverne ...

    Kan simpelthen ikke huske hvad Ipsen fik dengang, men kan bare ikke genkende nogen af de navne der er fremme her, så der er andet at prøve ...


  • #39   26. maj 2016 Krumme: Jeg orker virkelig ikke at forsvare alle mine valg. Det har jeg bare ikke overskud til. Så jeg vælger bare at sige okay...

    Hanne: Krumme har nævnt en, som jeg nok lige skal nævne for min dyrlæge. Men skal lige skrive den ned, for ellers glemmer jeg den altså. Navne og jeg er også uvenner.


  • #40   26. maj 2016 Jeg må nok erklære mig enig med dem som betragter det som forkert behandling fra din dyrlæges side, og jeg havde absolut fundet en anden dyrlæge i en pokkers fart.

    Når man har arbejdet med den type af bakterier, så ved man også hvor meget de deler og spreder sig bare på ganske få timer. Det er uhyggeligt og jeg har den største respekt for det skidt. Jeg HÅBER for Bella at bakterierne ikke har slået sig ned som biofilm på blærevæggen, og jeg håber ikke det er en multiresistent bakterie. Så kan behandlingsvejen blive temmelig lang.

    Hvor ofte tisser hun på smertestillende?


  • #42   26. maj 2016 Der tjekkes nemlig for resistens u dyrkningen...

    Men hun tissede kun 7 gange i går. Da vi tog til dyrlæge kl 15, havde hun tisset 4 gange siden 8:30.
    Så... Det er heller ikke voldsom sjattisseri. Det er store pøle. Hun drikker jo meget.


  • #43   26. maj 2016 Krumme, jeg vælger ikke at skifte dyrlæge lige nu.
    At jeg måske gør det senere, det må JEG beslutte. Jeg vil undersøge alternativer - Men hvis jeg ikke husker helt forkert, så er der ikke et bedre alternativ.

    Igen - Gider ikke at forsvare alle mine valg.


  • #44   26. maj 2016 Bare husk at selvom der findes en type antibiotika der kan slå netop den bakterie ned i kulturform, så kan en biofilm på blærevæggen være noget nær umulig at behandle, hvis det er nået dertil. Desværre har tiden vidst været med bakterierne og ikke Bella.

    Igen - jeg har den dybeste respekt for bakterier - det er virkelig ikke at spøge med. Jeg håber bare at det snart går iorden, alt andet er synd. smiley


  • #45   26. maj 2016 Jeg vil altså også foreslå at prøve en anden dyrlæge. Hvis ikke din egen dyrlæge kan løse problemet med to kure og nu mener at der skal ventes til fredag med nyt forsøg, så er det altså ikke godt nok i min optik. Selvom dyrlægen er sød..

    Jeg har lige været til en anden dyrlæge med Argo, da han havde øjenbetændelse for 2. gang på halvanden måned. Tog til øjenspecialist så jeg var sikker på at få det grundigt undersøgt. Og det var altså noget bedre end min normale dyrlæge. Så selvom man er glad for sin normale dyrlæge kan det altså godt nogle gange svare sig at finde en anden til nogle ting..


  • #46   26. maj 2016 Jeg synes, det er synd nu. Altså... Hader når mine hunde er syge. Var på arbejde i knap to timer i går, og tiden gik godt nok langsomt...

  • #47   26. maj 2016 Jamen så må du jo gøre noget mere. Så må du prøve en anden dyrlæge, hvis du selv synes det er synd. Jeg forstår ikke du ikke selv er kritisk over for dyrlægens beslutning, hvis du selv synes det er synd?

  • #48   26. maj 2016 God bedring med lille Bella smiley håber snart at hun kommer sig

  • #49   26. maj 2016 Det er ikke, fordi hun viser tegn på smerte nu, at jeg synes, det er synd, må jeg nok hellere påpege.Det gør hun nemlig ikke. Bare hele forløbet generelt er synd... Og jeg er pisse uheldig. Det er også derfor, jeg ikke har overskud til at forsvare mine beslutninger lige nu.
    Jeg skal som sagt nok undersøge mine muligheder for dyrlægeskift, og det gør jeg også i dag.


  • #50   26. maj 2016 Jeg tror ikke der er nogen der siger hun har smerter nu. Men netop at det er synd det ikke bliver behandlet effektivt.
    Dejligt at du vil overveje et dyrlægeskift til den her problemstilling smiley Jeg håber der hurtigst muligt kommer styr på det så Bella kan blive helt frisk smiley


  • #51   26. maj 2016 Da jeg skulle vælge dyrlæge var de her vist bare de bedste i en halv times radius - HVIS jeg husker rigtigt. Men undersøger det igen.

    Håber virkelig, hun kommer sig nogenlunde hurtigt...


  • #53   26. maj 2016 Jeg har også valgt den dyrlæge der er tættest på. Og det er også et forholdsvist stort dyrlægehus, men derfor valgte jeg alligevel at prøve nogle andre da problemstillingen kom igen smiley måske er der nogle her på HG der kan anbefale dig en anden dyrlæge nogenlunde i dit område?

  • #54   26. maj 2016 Isabelle: Please læs, hvad jeg skriver.
    Jeg orker ikke at forsvare dem, fordi jeg generelt slet ikke har overskud.
    Jeg har været så pisse uheldig, og det påvirker mig altså. Ikke alene var jeg til vagtlæge 3 gange i weekenden, jeg fik også at vide af hudlægen, at der ikke var tale om en hudsygdom, så jeg fik taget en blodprøve. Den blodprøve gik af helvede til. Jeg er mega bange for blodprøver, og i går gik det bare mega skidt. Der måtte stikkes 3 gange og jeg fik tilbagegang i min ellers mindskede skræk..
    For ikke at snakke om mine smadrede tå, min smadrede computer, og den teknikker, der aldrig kom i går, så jeg stadig ikke har internet.
    Jeg er ramt af så meget uheld lige nu, at mit overskud er helt ude og skide. Jeg har en eksamen i morgen, som jeg håber ikke også går i vasken. Det skal da lige passe, at bilen går i stå på vejen eller sådan noget.


  • #55   26. maj 2016 Det her er nemlig en lidt større klinik Charlotte. De har klinikker rundt omkring. Den i min by er faktisk min nabo.

    Den eneste, jeg ellers kender, er Skjern dyrehospital (tror jeg? klinik måske?).


  • #56   26. maj 2016 Jeg kender slet ikke det område så jeg kan ikke rigtig hjælpe. Men ellers er der jo også den mulighed at du simpelthen beder om en tid ved en anden dyrlæge ved den klink du i forvejen er tilknyttet? Så får du stadig nye øjne på problemstillingen.
    Det er altså okay at give udtryk for sin utilfredshed med en dyrlæge, de lever trods alt af deres kunder. Så jeg synes godt du kan ringe til klinkken og bede om tid ved en anden dyrlæge og sige at du ikke føler at den anden dyrlæge håndterede den her situation godt nok.



  • #57   26. maj 2016 Altså... Er ikke helt med på, hvad du mener?
    Undskyld, er lidt... Væk. Tror jeg har en feberdag igen, min hjerne bliver til grød hver gang.


  • #58   26. maj 2016 Når du taler med dyrlægen i dag, så kan du jo som udgangspunkt spørge om ikke I kan prøve et trejde præparat til der kommer svar , så må du tage det med dyrlæge skiftet når du får lidt mere overskud ....

    kender alt til at tingene rabler ned om ørene på en, på en gang ....


  • #59   26. maj 2016 Hanne: Ej, men jeg kunne næppe være ramt af mere uheld, end jeg har været den sidste uges tid. Virkelig...

    Men ja, snakker med hende, og nævner det, Krumme foreslog.


  • #61   26. maj 2016 Arh, Krumme, nu stopper du. Jeg har sagt, at jeg vil undersøge skift af dyrlæge. Kan det ikke være pisse ligegyldigt, om det er mig, der foreslår det, hvis hun får den rette behandling inden et dyrlægeskift?

    Og det der... Hvad, er det nu fisken, I synes lugter igen, eller hvad? Jeg har været herinde meget længe, og Cecilia kom herind, fordi jeg anbefalede hende det. Hun har så slettet sig, fordi hun ikke gider mere.
    At sidde og påstå, at vi tager pis på jer er altså, igen, over min grænse. Så lavt synker jeg fandme ikke.


  • #63   26. maj 2016 Jeg mener at hvis du bruger et stort dyrlægehus så er der flere dyrlæger. Så må du jo bede om en tid ved en af de andre dyrlæger.

  • #64   26. maj 2016 Igen, jeg skal nok undersøge de omkringliggende dyrlæger.

  • #65   26. maj 2016 Jeg har som sagt normalt den mandlige dyrlæge.
    Kan bede om et opkald fra ham? Og så snakke med ham. Han er også typisk her i byen og ikke på deres hovedkontor.


  • #67   26. maj 2016 Ja det kunne da være en start Alexandoria. Og hvis han synes at det hans kollega har valgt er rigtigt, så vil jeg nok finde en helt anden klink.

  • #69   26. maj 2016 Han kunne ikke finde journal på i går, så han havde svært ved at svare på, om han var enig i hendes svar... Han spurgte ind til det hele, og sagde, at det ikke rigtig ville gavne noget, at smide mere antibiotika på hende i dag, når vi får svar i morgen tidlig. Det er jo et døgn, vi snakker om. Det er desuden lidt et "tågeskud".
    De to hun har fået er bredspektrede antiobiotika, så han vurderede også, at det ikke rigtig ville gavne at give et tredje bredsprektret af den grund?

    Han spurgte meget ind til det med, hvad hun drikker, men jeg ved jo af gode grunde ikke, hvor meget hun drikker normalt, når jeg så kort efter jeg fik hende tog hende til dyrlæge. Så kan ikke sige med sikkerhed, om hun drikker mere end normalt...
    Men i det mindste ringer han af sig selv. Den kvindelige skal man altid hive i.


  • #70   26. maj 2016 Overvejer lige at finde et nummer på dem i Skjern og så spørge dem, hvad de ville gøre.

  • #72   26. maj 2016 En ting du skal tage dig med er at den kvindelige dyrlæge skal du ikke længere bruge.... når ikke en gang hun får skrevet ned hvad hun har gjort så andre dyrlæger i fællesskabet kan orientere sig, så du´r hun ikke ......

    Håber så de får hurtigt svar i morgen så hun kan komme i behandling hurtigst muligt, og inden weekenden ...

    Med min manglende dyrlægeuddannelse, med mange års erfaring både med syge hunde og børn, så er jeg stadig ikke enig i at man ikke kunne have prøvet et 3. præparat .... men det er så bare mig


  • #73   26. maj 2016 Loroklau eller hvordan søren, man staver det. Jeg er ikke sikker på stavelse eller udtale. Har ikke indpakningen mere, fordi jeg jo troede det var væk for good.

  • #74   26. maj 2016 Venter på et tilbagekald fra en i Skjern nu. Så må vi se...

  • #75   26. maj 2016 No way in hell om jeg havde ladet Fadia gå med ubehandlet blærebetændelse i to døgn..
    Jeg havde krævet at der blev udskrevet et andet antibiotika, eller søgt anden dyrlæge!

    Det kan godt være Bella ikke viser tegn på smerter, i og med hun er smertedækket, men smerterne er jo det mindste problem i en blærebetændelse..

    Det er under al kritik at lade hende gå på den måde, også selvom det "bare" er til i morgen.
    Og at der slet ikke er skrevet journal omkring i går, siger jo bare endnu mere..
    Det kan godt være du er glad for din dyrlæge, men det der er dæleme ikke holdbart i min verden, og jeg forstår ikke du vælger at se til og blot smertebehandle...


  • #76   26. maj 2016 Okay, hvorfor er det mig, der skal tage huggene her?
    Prøv lige og læs, hvad jeg skriver. Jeg venter på et opkald fra en nu tredje dyrlæge, kan vi så ikke godt lade være med at banke mig yderligere i hovedet?


  • #77   26. maj 2016 Men du har også skrevet følgende:
    " Det er jo et døgn, vi snakker om. Det er desuden lidt et "tågeskud".
    De to hun har fået er bredspektrede antiobiotika, så han vurderede også, at det ikke rigtig ville gavne at give et tredje bredsprektret af den grund? "

    Og det virker som om du er okay tilfreds med det svar, siden du fremhæver at det er et døgn..
    Jeg er bare ikke enig i at et døgn er kort tid.....


  • #78   26. maj 2016 Ja, det var det, nummer to dyrlæge fortalte mig. Det kan jeg sq ikke stå til ansvar for.

    Jeg har kontaktet en anden klinik og venter på opkald fra en tredje dyrlæge. Hvorfor er det svært at forstå?


  • #79   26. maj 2016 Det er slet ikke svært at forstå, men jeg har svært ved at forstå hvorfor du har ladet stå til indtil nu...

  • #80   26. maj 2016 Ahvad?
    Okay, undskyld, men jeg er ikke uddannet dyrlæge og jeg har INGEN erfaring med tæver før nu. Bella er den første tæve, jeg har mig nær. Selv min nabo har hanhund.
    Hvordan skal jeg vide, at det dyrlægen siger er forkert, før jeg får det at vide? Hvad er det lige for nogle urealistiske forventninger folk har til mig?

    Hvis jeg var okay med det, så var jeg næppe i gang med at kontakte en tredje dyrlæge. Så hvis vi ENDNU engang kunne holde op med at banke mig i hovedet for noget, jeg ikke er uddannet i, så ville det altså være super!


  • #81   26. maj 2016 Og jeg har ikke ladet stå til! Jeg har givet hende kure, ja sågar taget hende til vagtdyrlæge første gang på en lørdag på trods af, at jeg er på SU, og måtte låne penge for at få hende afsted.

    Kæft, jeg synes, jeg bliver sparket lige lovligt langt under bæltestedet. Bella viste meget få symptomer i torsdags (sjat-tisseri, lidt mere lugt igen), så jeg fik det tjekket igen. Hun har ikke gået en hel måned med blærebetændelse.


  • #83   26. maj 2016 Tak Emma.. Bliver faktisk ked af, at blive beskyldt for den slags...

  • #85   26. maj 2016 Jeg synes nu det er at lade tingene stå til, når hunden går uden behandling.
    Allerede tirsdag burde ny behandling være startet, eftersom det blev konstateret at den igangværende ikke hjalp.

    Og den mening har jeg skam også IRL, og ville intet problem have med at udtrykke den der heller... Så nej, gemmer mig ikke bag en skærm, og er hård i ordene af den grund.

    Det er fint I er uenige, og det er fint at I ikke synes om min måde at formulere mig på.
    Det kan jeg godt leve med.


  • #86   26. maj 2016 ??? Jeg ringede jo til dyrlægen og fik en tid. Hvad mere skal jeg gøre? JEG kan ikke udskrive medicin til hende?
    Hvorfor skal jeg så bankes i hovedet for det?
    Hold da kæft man... Ja undskyld, men mine følelser sidder udenpå tøjet i dag, og jeg kan simpelthen ikke holde det her sagligt.


  • #87   26. maj 2016 Men fedt, at man kan sidde og sparke til en, der ligger ned, selvom de gør alt, hvad man kan... Det har du det åbenbart okay med...

  • #89   26. maj 2016 Jeg synes heller ikke at den kommentar var okay...



  • #91   26. maj 2016 Jeg snakker lige med Skjern. Har lige ringet igen, og hun skulle gerne ringe indenfor de næste 5 minutter, så kan jeg snakke med Varde bagefter.
    Varde var dem, vi var til vagtdyrlæge hos.


  • #92   26. maj 2016 Samme svar her.
    "Vent til i morgen, så ved de præcis, hvad de skal give hende".

    Skal jeg prøve Varde?


  • #94   26. maj 2016 Altså... Kunne jeg udskrive medicin, så havde jeg gjort det.. Men det har jeg ikke autoritet til... Og nu har 3 dyrlæger fra to forskellige klinikker sagt det samme?

  • #96   26. maj 2016 Og hvis de så siger det samme?

  • #98   26. maj 2016 Vi prøver.

  • #99   26. maj 2016 Sorry for OT
    TS Du er tydeligvis inde i en turbulent tid med mange uheldige ting. Du har lagt en del problemstillinger op herinde omkring din nye hvalp, familiens andre hunde, eksamen, sygdom etc etc og jeg kan godt forstå, hvis du synes du har fået en hård medfart. Et internetforum er ofte ubarmhjertigt, fordi man kun forholder sig til det skrevne og ikke til mennesket bag. Så hvis jeg må give dig er råd du ikke har bedt om, så hold igen med dine indlæg her på HG og søg i stedet råd og vejledning hos mennesker du kender og har tillid til. Så skal du ikke bruge overskud på at forsvare dig overfor fremmede, men kan i stedet bruge energien på at få dit liv med en ny hvalp til at fungere.


  • #100   26. maj 2016 En dyrlæge fra Varde ringer til mig på et tidspunkt.

    Med hensyn til energi; Jeg påtager mig mere, end jeg burde. Påtager mig at undersøge ting for Cecilia og snakke med specialister. Jeg søger råd herinde, fordi jeg altid får nogle råd, jeg ikke selv ville have tænkt over.
    Ved ikke lige, hvem jeg ellers skal henvende mig til. Plager vist Lis nok i forvejen.


  • #102   26. maj 2016 Det er en irrationel frygt for at være irriterende, der trykker. Det er en del af min angst... så tak! Det hjælper at høre det.

  • #105   26. maj 2016 Det ved jeg faktisk ikke.

  • #108   26. maj 2016 Jeg spørger virkelig ved det mindste. Er forfærdeligt perfektionistisk med Bella, hahaha.

  • #110   26. maj 2016 Tak Christina smiley

  • #111   26. maj 2016 Sendt pb i stedet. Sorry.

    Synes at det er godt at du spørger meget, det viser jo at du gerne vil lære, og gøre det bedste. Heller spørg end at blive tøsefornæemest ala jeg alene vide

    Krammer


  • #113   27. maj 2016 Der er tale om to forskellige klinikker?
    Varde nåede ikke at ringe i går... Så hvorom alting er, så kan jeg nok ikke gøre andet end at vente til jeg ringes op...


  • #115   27. maj 2016 Hvis jeg nu kunne skrue tiden tilbage, så gjorde jeg det, men det kan jeg ikke. Jeg har gjort mit bedste, og man kan altid være bagklog. Jeg kan sidde og fortryde det herfra og til Mars, uden at det ændrer noget.
    Jeg prøvede at gøre det foreslåede, så kan ærlig talt ikke forstå, hvorfor jeg atter engang skal bankes i hovedet.


  • #117   27. maj 2016 Ja, men sådan noget kan jeg ikke pålægges...
    De har lavet en resistenstest, så det burde være det rigtige, de giver.


  • #119   27. maj 2016 Jeg har snakket med en anden dyrlæge, som mente det samme... Og jeg ville have snakket med Varde, men de nåede ikke at ringe - De har jo også arbejdstider.

    Det håber jeg bestemt også. Det er ikke særlig rart for hende jo..


  • #123   27. maj 2016 Nu gætter du, Ulla.
    Hun fik det første i 10 dage og det næste i 5.


  • #124   27. maj 2016 Jeg er helt enig i at den mest oplagte behandling vil Være en antibiotika mod E. coli. Og jeg forstår ærligt ikke hvorfor det ikke har været dyrlægens førstevalg. Men det er jo for sent nu.

    Men Sandra - vil du ikke opdatere med hvilken bakterie der laver balladen, og hvilken resistens der er tale om? Med hendes historie kunne jeg godt frygte at det er bakterier der sidder som en biofilm. Er det det, er det ret simpelt at slå dem ihjel hvid man har dem i kultur, men man kan behandle med korte penicillin kure herfra og til jul uden nogen effekt. - Og det er helt uden resistente bakterier.

    Jeg håber jeg tager fejl - og jeg håber at jeg bare er lidt fagligt skadet smiley


  • #125   27. maj 2016 Jeg skal nok opdatere. Har dog en eksamen nu her, så der kan godt gå lidt tid.

  • #126   27. maj 2016 Bedre sent end aldrig smiley vi er sikkert mange som er med dig og Bella i tankerne smiley

  • #127   27. maj 2016 Det andet præparat der er brugt er nok noroclav, som tar ecoli - eller burde..
    God bedring med vovsen


  • #129   27. maj 2016 Så er der svar!
    Faktisk et, der overraskede mig helt enormt.
    Urinen er steril. Der er ingen bakterier overhovedet. Så de præparater, hun har fået, må have virket.
    Til gengæld var der struvit krystaller i hendes urin, så hun får lige noget af det urical, jeg har til Vaks. Det vil være midlertidigt for Bella, for han regner med, det er kommet af infektionen.
    Skal aflevere en prøve i midt næste uge for at tjekke op.


  • #130   27. maj 2016 Og ja! Urical er clearet med dyrlægen. Vaks får det for hans struvit også.

  • #131   27. maj 2016 Tillykke med det gode resultatet smiley smiley



  • #132   27. maj 2016 dejligt, håber det hele så falder til ro....

  • #134   27. maj 2016 Det er såmænd gået okay, men får jo ikke min karakter endnu ^^

  • #138   28. maj 2016 #136 .... tja jeg er vel en af dem .... holder stadig på at jeg ville have bedt om at fortsætte behandling til svar ... mener stadig ikke det var den rigtige beslutning af dyrlægen ...
    Kan i det hele taget undre mig over at man ikke mener det sidste har virket, tager prøver og så har det virket alligevel .....tvivler stærkt på prøveanalyse har været gratis, det er det i hvert fald ikke ved min dyrlæge .... og den er jo sådan set taget til ingen verdens nytte .... derudover ville jeg stadig ikke nøjes med at der jo så er givet en kur på 5 dage på sidste præparat, men erfaring for blærebetændelser så vil jeg mene at den virksomme kur skal gives 10 dage ..... + dyrlægen ikke laver referat så andre dyrlæger nemt kan følge op

    Nu endte det hele godt, men det er langt fra sikkert det gør det hver gang ...


  • #139   28. maj 2016 Jeg kan som sagt ikke udskrive medicin selv. Jeg troede, at hun stadig havde blærebetændelse, fordi hun blev ved med at sjat-tisse, og virkede generelt generet. Det er der heldigvis kommet en forklaring på.

    Jeg kan ikke styre, hvad dyrlægen gør... Desværre.


  • #141   28. maj 2016 @ alex ... nej det er jeg med på selvfølgelig kan man ikke det ...indlægget var bare et svar på #136, for at sige at jeg såmænd ikke er bange for at stå ved tidligere indlæg og mener det samme, uanset at det heldigvis bare endte godt for jer ......

  • #145   28. maj 2016 Nå, men undskyld at denne 'trunte' ikke har været på hg på grund af gæster. BEKLAGER da mange gange. Og tak for et vældigt nedladende ord.

    JEG står gerne ved mine udtalelser - som iøvrigt er skrevet på baggrund af oprigtig bekymring for hunden. Havde det vist sig at der stadig var bakterier i urinen mener jeg stadig at dyrlægen ville have handlet ganske uansvarligt. Alternativet til resistens kan altså være noget så grusomt - mine udtalelser er baseret på den forskning jeg har lavet. Heldigvis for Bella var det ikke tilfældet - og så er der vel ikke grund til at koge mere suppe på det?

    Jeg er iøvrigt sikker på at de andre 'trunter' også 'stemmer i koret' fordi de også var bekymrede for Bella - og ikke for at være 'medløber'


  • #157   29. maj 2016 Isabelle: Det skriver jeg jo, fordi det er det, jeg var overbevist om. Jeg troede det jo oprigtigt.

    Jeg har oprettet mange tråde på det seneste. Jeg vil gøre alt rigtigt, og det har jeg vist forklaret en del gange. At jeg har været /mega/ uheldig kan jo altså godt ske for folk.
    Synes der er en meget stor forskel på, at man skriver en tråd om noget, man er i tvivl om, om man gør det rigtigt (alene-hjemmetråden, fx), og så et problem (gø-tråden). Jeg har oprettet mange tråde, det er jeg med på, men hvor mange spørgsmål har man ikke også lige, når man, sådan set, får sin første hvalp?Ja, og så er så uheldig, at den får blærebetændelse kort efter. Jeg husker jo ikke Vaks' hvalpetid. Den er fortrængt pga. den mobning, jeg blev udsat for, sammen med de første 15 år af mit liv.

    Selvfølgelig har jeg da mange spørgsmål... Især når jeg har så stort et fokus på ikke at gøre det forkert.
    Jeg tror dog bare, at jeg holder mig til at skrive til Lis, fordi det åbenbart opfattes ganske forkert, at jeg spørger ind til forskellige ting.


  • #159   29. maj 2016 Altså, lad mig bare sige, at der ville være mange flere tråde, hvis jeg oprettede en, hver gang jeg spurgte Lis, hahaha.
    Jeg spørger hende konstant, synes jeg - Men det er så rart at vide, at jeg godt må.


  • #163   29. maj 2016 #156 ... ja som viste at hunden ikke længere havde blærebetændelse, nogle dage EFTER behandling var stoppet !!! stadig ikke ts jeg synes har fejlet, men dyrlægen der stopper behandling før hun ved om infektionen er slået ned ...Mener dyrlæge allerede at infektionen er væk ved konsultationen så fatter jeg stadig ikke at der skulle dyrkes prøver, andet end hvis det er for at tjene penge, hvis ikke det er for at tjene penge må det betyde at dyrlægen var i tvivl om infektionen var væk, det er så der jeg mener behandling skulle have fortsat til prøve svar !

Kommentér på:
Bella's blærebetændelse.

Annonce