{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.640 visninger | Oprettet:

Asyl-Spray {{forumTopicSubject}}

Der er nok andre der er faldet over dette billede, eller måske opslaget med billedet fra danskernes parti , når de har scrollet ned af deres side på facebook.

Jeg har først set det nu, og er fuldstændig målløs smiley

Hvordan folk kan være SÅ modbydlige, racistiske, fordømmende små mennesker, det forstår jeg simpelthen ikke. Tænk sig at gå ned på SÅ lavt et niveau. Jaja jeg vidste godt at det "parti" var total langt ude og skide, men jeg er sgu stadig rystet. FØJ hvor er det dog smagløst!!

Hvad er jeres mening og tanker ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Asyl-Spray
  • #1   26. sep 2016 Skammer mig over, at der findes mennesker i Danmark, der rent faktisk finder sådan et stunt okay. En ting er at der er et parti med sølvpapirshatte på, men de har jo støtte... det er satme uhyggeligt..

  • #3   26. sep 2016 jeg bor næsten ved siden af et asylcenter og ja der er der flere ikke danskere, og der er nogle blandt dem der laver ballade.

    men der er også danskere der laver ballade, det betyder ikke at ALLE gør det.

    jeg har endda fået en flok syriske naboer der ikke taler særlig godt dansk, men de gør hvad de kan for at socialisere sig med omverdenen.

    de åbnede glad og sagde ja tak, da min datter spurgte om hun måtte lege med deres børn.

    Ja der er mere altivitet end der var før, hvor der var kaserne istedet for asylcenter, men det er vel ret naturligt


  • #4   26. sep 2016 Jeg synes egentlig det er OK med en lovlig og effektiv spray der kan bruges i tilfælde af overfald. Men at kalde den ' Asyl-spray' er at gå langt langt over grænsen for hvad man kan tillade sig.

  • #5   26. sep 2016 Gad vide om Matas ikke smider anmeldelse afsted efter Danskernes parti, de har vel næppe tilladt at de har brugt deres hårlak.. jeg syntes det skal være ok at kunne forsvare sig, men at sætte asyl mærket på, er at gå lidt for langt

  • #6   26. sep 2016 Jeg synes det er så langt ude. Jeg kan slet ikke forstå hvad der foregå inde i hovedet på sådanne folk, og det gør mig ked af det. Det var en video med en kvinde, som var tæt på at græde over situationen, og jeg kunne virkelig godt forstå hende.

    Jeg forstår ikke, hvorfor vi skal lave sådan en os-og-dem situation. Det fremmer i hvert fald ikke integrationen. Jeg ville da også holde mig for mig selv, hvis jeg troede alle danskere havde den holdning.


  • #7   26. sep 2016 det er overhovedet ikk engang noget man kan spøge med.
    blev så sur da jeg så det i tv. Jo jo der er idioter men det er der altså også danskere der er og hva bliver det næste så. og man kan da ikke sætte alle sammen i en bås og sige de alle voldtager de alle brokker sig og forlanger dit og dat.

    der er faktisk nogle der prøver at få en hverdag op at stå der prøver at lære dansk der prøver at få sig et arbejde og vil bidrage til samfundet.

    vi skal sq snart passe lidt på syntes jeg ellers bliver det historie om igen. burde vi have lært af.
    det parti får aldrig min stemme det er svinsk også selvom man godt forstår hvor de vil hen af med det nu hvor der er sket mange ting.

    Men helt ærligt hvergang der sker noget i lille dk så høre man folk sige det er også de fandens mingranter de sku bare ud.
    og jeg tænker ja måske eller også en dansker de har ikk beviset for hvem der har gjort det endnu så stop med at dømme.




  • #9   26. sep 2016 Jeg syns faktisk det er lidt komisk smiley
    Og nej jeg er ikke racist smiley
    Men jeg syns det helt vild sjovt hvordan folk bliver forarget over en åndssvage spray.


  • #11   26. sep 2016 Komisk?
    Det er decideret ulækkert!

    Denne "komik" er båret af en tanke om, at asylsøgere pr. definition er nogen, vi med magt skal beskytte os selv imod, altså være bange for.
    Og DEN tanke er båret af HAD.... hverken mere eller mindre...

    Føj for satan, siger jeg bare...

    Komik...

    Om danskernes parti får magt som de har agt... Well... De nye borgerlige er netop blevet opstillingsberettigede og meningsmålingerne siger 4 % til dem.

    Vi trasker stille og roligt i den retning. Hvilket i øvrigt også understøttes af, at man kan finde noget så klamt som den der asylspray komisk..
    Grænserne er flyttet til det ekstreme...


  • #12   26. sep 2016 Svineri.

  • #15   26. sep 2016 Og oven i købet føler sig dansk.

  • #16   26. sep 2016 Jeg er så heller ikke dansker. Nøjagtig samme situation, bortset fra at det er min far som er dansk.

  • #18   26. sep 2016 Jeg så det først i dag og jeg er nærmest mundlam.

    Tænk at angst kan drive mennesker så langt ud at de ingen virkeligheds sans har.

    Også reklamere de i øvrigt med det....







  • #20   26. sep 2016 Jeg kan virkelig heller ikke se det sjove i det, det er simpelthen SÅ langt ude.

    Jeg så også klippet i tv med hende der var ved at græde, og som hun sagde fair nok at man ikke mener vi har kapicitet, fair nok man har en anden holdning, men det der er simpelthen SÅ langt over stregen og uforståeligt.

    I debatten den anden dag var jeg for en sjælden gang imellem enig med en fra venstre, da han sagde til Martin Henriksen at man simpelthen ikke kan skære alle over en kam, det svare til at man siger at ALLE mænd voldtager. Det er et argument jeg selv har brugt flere gange, så jeg er MEGET enig med ham lige i det.

    Jeg forstår slet ikke hvor alt det had kommer fra, det er SÅ langt væk fra min virkelighed og den måde jeg er opdraget på.

    Vi er en af de byer i Århus kommune der skal modtage flygtninge, og vi har allerede fået ca. 20 til byen. Jeg har været sammen med dem 2 gange, og ellers mødt dem i supermarkedet osv, og de er simpelthen SÅ søde, gæstfrie, og ja bare helt nede på jorden, de vil sådan set bare gerne have et job ( der er nogle stykker der allerede har fået et) , så de kan leve et normalt liv, så normalt et liv som man nu kan have kort efter de oplevelser de har været igennem.


  • #21   26. sep 2016 Gid der fandtes spray mod folk fra Danskernes Parti, DF og Nye Borgerlige + deres vælgere......

  • #22   26. sep 2016 Ja Nissen for det ville hjælpe smiley
    Hvorfor så ikke bare helt forbyde folk fra højrefløjen smiley


  • #24   26. sep 2016 Man kunne nøjes med racisterne... det er da gudskelov ikke alle på højrefløjen, der er helt afsporet...

  • #26   26. sep 2016 haha ja, svensk, fransk, australsk, kinesisk blandet med dansk smiley

  • #27   26. sep 2016 Den sindsyge: Det er jo bare sjovt og humor , var det ikke det du sagde om asyl-sprayen?

    Men det er åbenbart kun sjovt, når det går udover folk der er flygtet for livet, og bare ønsker at leve et fredeligt liv, uden at risikere at blive bombet i smadder , skudt, eller blive tortureret.


  • #29   26. sep 2016 Jep det hjælper altid for demokratiet at forbyde folk med en anden holdning smiley


  • #30   26. sep 2016 "Men jeg syns det helt vild sjovt hvordan folk bliver forarget over en åndssvage spray. " - Ikke også, Den Sindssyge Hundejer? smiley


  • #31   26. sep 2016 Åh det er jo bare en åndssvag spray smiley
    Ret skal være ret skal der være plads til forskellige holdninger.
    Men jeg kan godt fornemme at jeg nok er racist i deres øjne smiley


  • #32   26. sep 2016 Det er så IKKE bare en en åndssvag spray...

    Der er noget ret alvorligt symbolværdi i det der....



  • #33   26. sep 2016 ville i også syntes det var en fjollet spray hvis de havde sat et nazitegn på?

  • #34   26. sep 2016 I hvor fint at blive omtalt i 3. person.

    Der er ingen der har sagt noget om at forbyde folk fra højrefløjen. Det er noget, du selv konkludere. Men sjovt at se, hvordan du reagerer, da den bliver vendt om.


  • #35   26. sep 2016 Frk Jensen, ja det ville jeg.
    Jeg havde nok også købt sådan en med nazi tegn bare for at være total upolitisk korrekt smiley
    Og nej jeg er ikke Nazist bare fordi det lyder sådan smiley


  • #36   26. sep 2016 ADR et klamt statement at støtte bare for ikke at være "politisk korrekt"

    Sandheden er jo, at det politisk korrekte i DK er at være småracistisk.....

    Væmligboer og pladderhumanister.....


  • #38   26. sep 2016 CH: Du glemte landsforrædder!!! smiley Efter jeg er blevet gift har jeg jo fået et "fremmed" efternavn, og jeg har oplevet at blive bedt om at skride ned til mine venner, fordi man udfra mit efternavn dømte mig til ikke at være dansk. Altså hallo, man kan sgu ikke blive mere blegfed dansker end mig, sådan på det ydre smiley

    Men altså okay, hvis det at være dansk efterhånden er at skulle være så fordømmende og modbydlig overfor alt der er lidt anderledes, så er det sgu fint med mig ikke at blive sat i bås med det smiley


  • #41   26. sep 2016 BATDOG: Havde min mand kunne klare et fuldtidsjob, så tror jeg måske også vi var skredet til Lanzarote. Der bor mange mennesker fra andre lande, både fra England, Norden og Afrika, og der er ikke nogen der ser skævt til nogen, og udfra hvad jeg ved er der ikke særlig mange problemer.

    Hvis man går tilbage i mine aner på min fars side, så er jeg vist ikke helt dansk. Mener der er noget svensk nogle generationer ude , men mere eksotisk er jeg altså ikke, på trods af at jeg er Fru.Martinez smiley

    Min mand er halv spansk, så ifølge f.eks Martin Henriksen,, så er han jo i hvert fald heller ikke dansker, selvom han er født og opvokset her i landet, og er opvokset med sin danske mor.


  • #42   26. sep 2016 Lenschow: Vi er jo også bare landsforrædere smiley

  • #45   26. sep 2016 De er udenfor pædagogisk rækkevidde !! Jeg er glad for at jeg bor så langt ude, at jeg ikke risikere at blive tilbudt sådan en spray, for jeg tror det ville være meget farligt for mit blodtryk smiley

  • #47   26. sep 2016 Ahahahahahahahahaha , nej nej nej, vi har jo navne der ikke er total danske, det ville lyde " Indvandre amok på uskyldig joke" smiley

  • #49   26. sep 2016 Vi er heldigvis blevet modtaget med åbne arme i diverse små lokalsamfund. Jeg var faktisk 13-14 år før jeg fik den første racistisk bemærkning og det var efter vi var flyttet til en større by. Indtil da havde jeg godt nok aldrig tænkt nærmere over at jeg ikke lignede alle andre, det skulle da kun lige være når vi sprang højdespring i skolen og den skide barre næsten var i næsehøjde. smiley

  • #55   26. sep 2016 Denne her er også ret god - især omkring hygge.
    https://www.youtube.com/watch?v=EqrmuaQrdNw


  • #57   26. sep 2016 Ham Isabelles søn er rigtig god til at sætte tingene på spidsen smiley
    Bent har godt nok moret sig over de video`er som de har lavet smiley


  • #58   26. sep 2016 Det er i mine øjne langt mere tåbelig IKKE at reagere på sådan noget, for så viser man at det er okay, og det er så langt fra okay som noget nærmest kan være.

  • #60   26. sep 2016 Jeg er rystet, har kvalme og skammer mig i bund og grund over at blive sammenholdt med de "rigtige danskere" med den hang til at dele disse "Asylspray" flasker ud.
    Er vi virkelig nået dertil? Er landets befolkningsgruppe af yngre danskere - hvor de fleste er ignoranter og småracister - blevet tildelt så lidt fornuft, at de mener de har RET til det hér?

    Jeg mener helt ærligt, at der er sket et skred i vores samfund - der er for få ting, som ikke er til diskussion. At man skal opføre sig ordentlig er åbenbart ikke én af dem...
    Hvordan nåede vi så langt? Har vi virkelig glemt de frygteligt ting, som skete igennem 30´erne og 40´erne??
    Mit hjerte gør ondt i vrede og afmagt over, at der findes danskere - eller folk som stolt kalder sig for "rigtige danskere" - som er af den holdning at nationalisme i sin reneste, grimme form - er det eneste rigtige.
    FØJ!
    Jeg troede DF var bunden af dansk politik, men nu har vi rent faktisk et nynazistisk parti på bedding...som står for alt det ondskabsfulde vi forsøgte at bekæmpe efter 2. verdenskrig....Jeg er RYSTET!!


  • #62   26. sep 2016 HELT enig DKK Engelsk cocker, og netop derfor er det fandeme vigtigt at påpege det forkert, og ikke bare tie det ihjel. For tier vi det ihjel, kunne vi ligeså godt sige det er okay, og gu fanden er det ej okay, det er så langt over stregen at jeg slet ikke kan beskrive det med ord.

    Jo mere fremmedhad og egoisme der kommer, jo mere taknemlig og glad bliver jeg for min opvækst, både det jeg er opdraget til at tro på og mene , men også den berigelse min opvækst har haft, at at vokse op i et kvarter med folk fra hele verden , og en stor del med anden etnisk baggrund end dansk.


  • #63   26. sep 2016 Det piner mig, hvis det er sandt..men det er det åbenbart.

    Jeg frygter for DKs fremtid efter denne episode. Kald mig blot sortseer eller dommedagsprofet - men det hér er et skridt i en retning, som jeg ikke tror vi kommer væk fra, hvis vi ikke snart gør noget meget drastisk.

    Jeg aner ikke, hvordan vi skal komme væk fra den, men noget må snart gøres.
    Om så mine børn skal tvangsstoppes med "Schindlers liste" eller "The wawe" - so be it.
    Jeg har besøgt Auschwitz - jeg ønsker aldrig vi må opleve bare noget, der tilnærmelsesvis ligner de ting, som jeg så billeder af det sted smiley

    Jeg er nok melodramatisk, men den lille pige i det røde tøj, som var symbolet på uskylden, der døde i "Schindlers liste"....jeg håber ikke vi har kvalt hende endnu.


  • #65   26. sep 2016 DKK Engelsk cocker: Jeg må også erkende at jeg frygter for fremtiden, og jeg frygter at det kun fortsætter med at blive værre og værre. Der kommer mere og mere fremmedhad og racisme, og tonen bliver mere og mere modbydelig . Det er SÅ uforståeligt for mig, jeg kan på ingen måder sætte mig ind i den tankegang.

    Det er jo efterhånden i kommentarfeltet til alle artikler osv, at der kommer diverse kommentarer og grimme ord om flygtninge, muslimer osv, også selvom artiklen handler om krumme agurker. Det er sgu også skræmmende!!


  • #67   26. sep 2016 Bare fordi man kan finde noget der er værre, gør det, det ikke ok.



  • #69   26. sep 2016 Der er ingen sammenligning. ...

    Det billede er komplet ligegyldigt..


  • #70   27. sep 2016 bitch er jo tæve så det er slet ikke det samme

  • #74   27. sep 2016 Samfundsfag havde man senere, da jeg var i gymnasiet...og synes bestemt, at jeg læste til lærer med andre studerende, der havde samfundsfag som liniefag.
    Det er dog en del år siden, at jeg blev uddannet lærer og uddannelsen har været igennem ihvertfald én reform siden 2004, så måske faget er nedprioriteret..
    Men ja, jeg har selv vist "The Wave" i engelsk..og noget a la den : "The Rabbit proof fence". Den omhandler dog briternes forsøg på at gøre the Aboriginal people til briter ved at stjæle deres børn og putte dem i engelske skoler - i Australien.


  • #76   27. sep 2016 Der er kommet et middel mod den der Asylspray.........mere af Adam og Noah's spray - tak!
    https://www.facebook.com/AdamogNoah/videos/1276320892386397/?pnref=story


  • #77   27. sep 2016 de 2 er simpelthen så skønne

  • #78   27. sep 2016 Haha! Minder mig lidt om denne her:
    https://www.youtube.com/watch?v=CoAiir4SUfA


  • #79   28. sep 2016 Når et russisk medie mener det er værd at bruge tid på, så synes jeg det er et vink med en vognstang!
    Nå ja - for ikke at sige det øvrige internationale medier, naturligvis...

    http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-09-28-dansk-asylspray-forarger-verden-over-afskyvaekkende-og-fremmedfjendsk



Kommentér på:
Asyl-Spray

Annonce