{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
846 visninger | Oprettet:

Foredrag med ulvemanden Runar Næss {{forumTopicSubject}}

Se www.mypets.dk/ulv for fuld invitation

Kom til et sjovt, lærerigt og fascinerende foredrag med den norske ulve- og hundeadfærdsekspert Runar Næss. På aftenen vil Runar give dig en større viden om hunde og bedre indsigt i din egen hunds adfærd.

Runar Næss, blandt andet kendt fra DR2 programmet ”Kysser med ulve”, har bl.a. arbejdet i Polar Zoo ved Trondhjem, hvor han har haft ansvaret for deres ulveanlæg. Han har i mange år arbejdet med ulve i USA, Sverige og Norge og er en af nordens største kompetencer indenfor hundeadfærd.

Runar Næss er en internationalt respekteret adfærdsekspert og han er utroligt anerkendt blandt etnologer og hundeadfærdsbehandlere. Han studerer ulvenes naturlige levevis og sprog og overfører denne viden om adfærd til hundenes liv i dag. Formålet er at hjælpe hundeejere, så de bliver i stand til at skabe så gode og naturlige hverdagsbetingelser som muligt for deres hund.

På Runar’s seminarer lærer hundeejere at forstå hunden som den tamme ulv den inderst inde er. Han sætter fokus på korrekt socialisering af hvalpe og den naturlige flokadfærd blandt ulve. Forskellige årsager til at hunde bliver aggressive overfor andre hunde og mennesker er også blandt de emner som Runar fortæller om.

Bare roligt – Runar taler et meget letforståeligt skandinavisk og han har holdt foredrag i Danmark i 10 år, så du kan sagtens forstå alt hvad han siger.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foredrag med ulvemanden Runar Næss
Kommentér på:
Foredrag med ulvemanden Runar Næss

Annonce