{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.093 visninger | Oprettet:

Feb 2012 KlikkerTRÆNERuddannelse {{forumTopicSubject}}

anis klikkerTRÆNERuddannelse
Dette kursus er et unikt tilbud til dig der virkelig vil være "skarp" til klikkertræning. Kurset løber over 4 weekender jævnt fordelt over hele året, og giver dig en meget grundig indføring i klikkertræning, både i teori og praksis. KlikkerTRÆNERkurset er modul 1af Canis`instruktøruddannelse. Kurset består af 4 trin:

KLIKKERTRÆNING TRIN 1
Første weekend på kurset lægges der størst vægt på at forme og få nye adfærd frem. Du lærer at bruge fri-shaping og targeting til at forme og få nye adfærd frem hos hunden. Du får også en grundig indføring i grundfærdighederne, positiv og negativ forstærkning og de 4 hemmeligheder for at blive en supertræner.

KLIKKERTRÆNING TRIN 2
Anden weekend på kurset lægges der størst vægt på at lære at sætte kriterier i træningen. Centrale temaer er 80%-regelen, logføring af træning og at lave gode kriterieplaner. Derudover fortsætter vi træningen på grundfærdighederne som vi begyndte på i den første weekend. Vi gennemgår også forskellige indlæringsteknikker og strategisk levering af forstærker.

KLIKKERTRÆNING TRIN 3
Tredje weekend er hovedtemaet stimuluskontrol - hvordan indlæres sikre kommandoer. Vi gennemgår de fem trin til at få fuld stimuluskontrol på adfærd og kører flere praktiske øvelser med dette. Du lærer også at veksle mellem stimuluskontrol og frivillig adfærd. Desuden vil du i denne weekend også lære om "Pavlov som altid sidder på din skulder" (styring af stress-niveau osv.). Mellem den tredje og fjerde weekend skal du også arbejde med en skriftlig hjemmeeksamen.

KLIKKERTRÆNING TRIN 4
Hovedtema for den fjerde weekend er baglænkædning - et meget centralt tema når man klikkertræner. Her lærer du at sætte flere adfærd sammen i rækkefølge så øvelsen bliver stabil og pålidelig. Vi arbejder i praksis både med kæder som styres af kommandoer og "miljøsignal". Baglænskædning er et avanceret tema, men det er på dette niveau at det virkelig begynder at blive sjovt med klikkertræning…

Pensumbøger
* Klikkertræning for din hund
* Lydighedstrening i teori og praksis
* Ikke skyt hunden
* Klikkerglede! 110 spørgsmål og svar om klikkertrening
* Målrettet Miljøarbeid (del 1)

Kursusdatoer lægges ud senere. De første 4 datoer fastlægges af mig - de efterfølgende finder vi frem til i fælleskab efterhånden som kurset skrider frem. Vi vil køre med enkelte weekendsamlinger (første og sidste) og derimellem med en-dagssamlinger. Imellem samlingerne vil man have mulighed for at gæstetræne i Total Loyal Brugshundeklub sammen med andre klikkertrænere der kender til denne form for træning.

Underviser Dina Doctormann uddannet Canis instruktør:
http://www.riesen-fan.dk/24765539


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Feb 2012 KlikkerTRÆNERuddannelse
Kommentér på:
Feb 2012 KlikkerTRÆNERuddannelse

Annonce