{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
719 visninger | Oprettet:

Søger hundevenner i Nordsjælland {{forumTopicSubject}}

Hej alle smiley

Min kæreste og jeg har 3 hunde, og den sidst ankomne er en Old English bulldog på snart 12 uger. Vi ville egentlig være startet på noget hvalpehold men da de snart alle går på sommerferie tænkte jeg at man måske kunne finde nogle nye hundevenner herinde.

Jeg vil super gerne have ham socialiseret ordentligt, og da han er lidt fremme i skoene og ingen af vores gamle hunde rigtig sætter ham på plads ville jeg gerne have ham ud og møde nogle fremmede hunde for at lærer ham hvordan man agere blandt andre hunde end dem vi har herhjemme.

Derfor vil vi rigtig gerne ud og mødes med nogle søde og omgængelige hunde i alle aldre, racer og størrelser. For os handler det blot om at han skal have nogle gode oplevelser men også lærer at andre hunde kan sige fra og sætte ham på plads når han bliver for meget.

Så hvis i har nogle dejlige søde og legesyge hunde og kunne være interesseret i at vi laver nogle gode lege og sociale dage med vores hunde, så vil vi meget gerne høre fra jer smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Søger hundevenner i Nordsjælland
  • Albusandme
    Albusandme Tilmeldt:
    aug 2016

    Hunde: 1 Emner: 30 Svar: 245
    #2   2. jun 2017 Hvor i nordsjælland er det? Gik til hvalpe'leg' hos Bagsværd Hundecenter sidste sommer. Det var super godt. Der er maks 6 hvalpe på holdet, og så træner man helt basic kontakt, og sit/dæk. Og så får de lov at lege lidt, mens Kirsten hundeinstruktøren står og forklarer hvorfor de gør som de gør, og fortæller hvornår de siger fra. Hun hjælper en med hvordan man giver korte timeout. Og så holdes der pauser hvor hun står og giver råd til en rigtig god start med hvalpen.

    Det er virkeligt godt.


  • #3   2. jun 2017 Åh ja det lyder alle tiders Albusandme ??

    Vi bor i Helsingør og kommer tit til Hillerød. Men ellers kører vi gerne lidt for det smiley


  • #5   2. jun 2017 Blot til info... hvalpe skal ikke sættes på plads af andre hunde... det er op til jer at stoppe ham i god tid.

  • #7   3. jun 2017 Det er vel som man ser på det smiley selvfølgelig har han ikke totalt frie tøjler. Men mener stadig at de andre hunde skal sætte en grænse for hvad de finder sig i, så han lærer hvad der er okay når han omgås dem

  • Albusandme
    Albusandme Tilmeldt:
    aug 2016

    Hunde: 1 Emner: 30 Svar: 245
    #8   3. jun 2017 @Mie

    Det lærer du i hvert fald i Bagsværd. Og de første mange mange gange han legede med andre, var jeg over Albus som en høg, fordi han havde en lille smule svært ved at stoppe når den anden hund signalerede at nu gad den ikke mere.
    Og hvis du ikke kender den anden hund fuldstændigt, så ved du i realiteten ikke hvordan dens hundesprog er. Og hvis din hvaps bliver sat for hårdt på plads, på det forkerte tidspunkt i udviklingen, risikerer du at han går over i den anden grøft og bliver usikker istedet for frembrusende over for andre hunde. Og det er der rigtigt mange hunde der ikke kan håndtere.

    Jeg har været meget glad for den viden jeg fik med mig, for jeg har aldrig været i tvivl om hvornår jeg skulle gribe ind overfor Albus eller den hund han har leget med. Og han er simpelthen så god til at lege med alle hunde nu(der er selvfølgelig stadigvæk nogle der ikke kan finde ud af at lege, men dem holder vi os langt fra).
    Noget jeg var i tvivl om vi nogensinde ville nå frem til, da vi var til hvalpeleg første gang.


Kommentér på:
Søger hundevenner i Nordsjælland

Annonce