{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.867 visninger | Oprettet:

Staffordshire Bull Terrier {{forumTopicSubject}}

Hejsa alle sammen.

Jeg er den heldige ejer af en skøn lille buller på 11 uger. Vi er begyndt på et hvalpe-motivationshold i DcH. Det er min kæreste, der går med ham, da jeg har ham ( hunden smiley ) med på job hver dag.
Han kommer så hjem og fortæller, at vi ikke må træne derude når han bliver voksen Citat : " de gamle damer er bange for ham"... smiley Det er bare så frustrende, at det ikke er muligt at træne med sin hund i Horsens.
Jeg har trænet 3 år i PH-Horsens med min schæfer tæve og har også været træner på deres hvalpehold. Der må han heller ikke komme...!!!! Men det er så også pga. han størrelse ( han er for lille)

Er der nogen der har nogle gode erfaringer med træning i trekantsområdet. Er også villig til at køre lidt længere. Jeg elsker at træne og det har været grund til nogle fantastiske timer, med min gamle tæve.

HJÆLP.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Staffordshire Bull Terrier
  • #1   13. jan 2013 Har du prøvet at pensle ud at din hund ikke er en listehund? Og at den jo altså ikke bliver ret stor?

  • #2   13. jan 2013 Ja det har jeg virkelig. Jeg havde endda stamtavlen med til intro, da jeg ikke ville have nogen problemer... smiley


  • #3   13. jan 2013 EJ det fandme for dårligt!! Så må de gamle damer finde sig et andet sted når det er DEM der er utilfredse. Synes det er endnu værre at vedkommende der sagde det (en træner går jeg ud fra) vælger at smide dig af holdet. MEn selvfølgelig man tjener jo flere penge ved at vippe en ud istedet for 3-4 stykker, det kan jeg godt se.

    Ej hvor er det bare for ringe, i er der jo for en grund og det er der mange andre der også burde...


  • #4   13. jan 2013 Har I ikke en DKK træningsplads ?? Der er jeg da ret sikker på du kan få lov, hvis du ha´r en DKK tavle med..

  • #5   13. jan 2013 Hold da ferie jeg var flegnet skråt. Jeg kender desværre ikke nogen træningspladser i jylland. Men tænk at man kan være så dum...

  • #6   13. jan 2013 Det forstår jeg ikke et kuk af! Men DCH Horsens lydighedsafdeling tager nogle gange nogle lidt sære beslutninger... *suk*

    DKK Horsens ligger oppe ved vandtårnet, men er ikke sikker på, hvor aktiv pladsen er i øjeblikket... de havde ihvertfald lidt træner problemer - som i mangel på - for et års tid siden...

    På dyrskuepladsen træner DCH Horsens agility-afd. Doberman klubben, Schæferhundeklubben, Spanielsklubben og Retrieverklubben. Har du prøvet retrieverne?

    Spanielsklubben tager kun spaniels ind - det er rendyrket jagttræning. Men synes da at det ser ud til at retrieverne har blandede hold - men det kan godt være, det kun er hvalpe og unghunde, og de så senere sier de andre fra - ligesom Schæferne gør.... Dobermanklubben træner brugshundearbejde og har vist ingen træner lige i øjeblikket, så det er så vidt jeg har forstået kun selvtræning og kurser af og til...

    Ellers så plejede Hund & Træning at holde til på Firmaidræts pladsen - ved ikke om de stadig kører hold i Horsens?

    Nu ved jeg ikke hvilken sport / træning du søger, men hvis du leder efter fx rally, så vil jeg også meget gerne anbefale Sannes Hundecenter i Hedensted. Men hun underviser primært i agility, rally og jagt. Så ikke noget lydighedsprogram som sådan... Hun har også hvalpe og hvalpefortsætter. Der gik jeg med min hund nr 2 som ung. Og begge mine hunde løber agility hos hende.


  • #7   13. jan 2013 Ellers må du komme og selvtræne med os smiley Min veninde og jeg har lovet os selv, at I år var året hvor vi fik struktureret vores træning, så vi fik trænet rally - selvom ingen af os har tiden til endnu et træningshold. Så vi planlægger rally selvtræning... Der skal du da være velkommen med din lille trut.

    Vi har begge to hunde hver.


  • #8   13. jan 2013 prøv at tage kontakt til DKK de har hold der ned omkring

  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #9   13. jan 2013 Hej Christina!

    Vi talte sammen på udstillingen i Hedensted i november - jeg har Maggie, som er søster til Sarahs Koda.

    Jeg er ked af at høre, at I har problemer med at få lov til at træne med skønne Cooper. Desværre er det sådan, at de forskellige DcH kredse selv må tage stilling til, hvorvidt de vil have vores hunde på hold, jeg har hørt om andre steder, hvor de ikke måtte komme.

    Inden vi fik Maggie skrev jeg til vores lokale DcH forening, og fik af vide, at vi i hvert fald kunne komme på hvalpehold, men at det ikke var alle trænere der ville have os på holdet bagefter. Heldigvis har vi ikke haft problemer med det, vi møder kun positiv respons, og der er ikke nogen i dag, der ikke vil træne os.

    Den eneste erfaring jeg har, er den forening jeg selv træner i, som er DcH Skanderborg. Der er I i hvert fald velkomne, men det er selvfølgelig en noget længere tur. Jeg håber virkelig det lykkedes for jer, for man får helt sikkert en fantastisk træningsmakker!


  • #10   13. jan 2013 Tusind tak for alle kommentar... Ja det er så ærgeligt at man bliver udelukket fra noget, der er så sundt for både hund og ejer... Det er mit indtryk at DKK horsens ikke er aktiv...?
    Men jeg kunne jo prøve at kontakte dem og se hvad de siger...

    Anna G: Det lyder super med Sannes Hundecenter og det er også tæt på hvor vi bor... Der er stadig 11 uger tilbage på hvalpeholdet og inden da skal vi da ha fundet ud af hvad vi skal gøre... smiley


  • #11   13. jan 2013 Hej Lea... Hmmm det lyder som om det er en syper klub du kommer i og DcH er det nærmeste man kommer på PH programmet... Vi ønsker ikke at træne bidetræning, men alle de andre øvelser er fantastistiske... smiley

    Hvilke dage træner i...? Så kunne vi jo evt. komme op og kikke en dag... smiley Kunne også være super at træne et sted hvor der også er andre staffy´er... smiley

    Håber alt går godt med dig og din dejlige Maggie... Hun er skøn... smiley


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #12   13. jan 2013 Vi er i hvert fald glade for klubben, og vi har endnu ikke mødt nogle der, der ikke er blevet vilde med Maggie. smiley Lige præcis, jeg syntes DcH programmet er super godt, der er både den basale stuedressur, og så de lidt "sjovere" ting, men netop ikke bidtræning. Til og med uge 5 træner vi mandag fra kl. 19, og fra uge 6 skal vi træne onsdag fra kl. 19. I er meget velkomne til at komme og kigge, det kunne være super hyggeligt! Og tag endelig dejlige Cooper med. smiley Det kunne være rigtig fedt med en staff mere i klubben!

    Jo tak, det går rigtig godt. Jeg håber også det går godt med jer, og den dejlige lille krudtugle. smiley Jeg glæder mig meget til at se ham, en dag.


  • #14   13. jan 2013 Skræmmende at et par "gamle damer" skal sætte dagsordenen....

    Når man er færdig med hvalpetræningen, så plejer man jo alligevel at stoppe med frikvarter, hvor hundene er løse, så det kan da ikke blive et problem.

    En SBT er en stærk hund, og ja det er en terrier... men så længe man ved, hvad man har mellem hænderne, så kan det da ikke være et problem.

    Jeg synes godt nok det er ærgeligt.... også selvom de selv må lave deres regler..


  • #15   13. jan 2013 du kan finde DKK Horsen inde på deres hjemmeside og der fra kontakte dem ,eller prøv DKK i Vejle ,

  • #17   13. jan 2013 en ting er de 13 ulovlige racer...

    her er der tale om en ja bred.... men godt nok ikke ret stor hund... og hvis ejeren har kontrol over denne, og er seriøs, hvad er så problemet.

    Hvordan kan et seriøst sted som DCH opføre sig sådan???


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #19   13. jan 2013 Du har fuldstændig ret Louise, det er useriøst af DcH. De bruger jo netop mottoet at DcH er for alle... (Dog er de 13 ulovlige racer naturligvis en undtagelse)
    Jeg ser også nærmere et problem i, at man IKKE træner med en SBT, end at man gør. smiley

    Jeg er glad for at jeg har fået "omvendt" min lokale DcH afdeling, så vi i dag er mere end velkomne, men jeg har ingen respekt for de afdelinger, der ikke vil lukke dem ind, og give dem en chance.


  • #21   13. jan 2013 Jeg kunne forstå udelukkelse pga dårlig ejer, som ikke vil træne og opføre sig, som klubben kræver..... men alt det her pis med racer er jeg godt nok træt af.



  • #22   13. jan 2013 Hmm, hvor er det trist! Har oplevet præcist det samme med min Bullterrier mini. Både i dch og i dkk har de ikke ønsket at jeg trænede med min hund! Sys sgu det er uberettiget diskriminering. smiley

  • #23   13. jan 2013 Bitten H det er du selv skyld i da du ikke har tavle på din hund ,så er man ikke velkommen i DKK det er hel normal,,men kunne aldrig finde på at træne i DCH har dårlig oplevelser med dem, da deres træner ikke er giret til at havde med de strore hunde,

  • #24   13. jan 2013 Ok, de begrundede det bare ikke sådan. Jeg gik til hvalpemotivation begge steder men ku ikke fortsætte da han blev større.yde sagde begge steder det var pga. Racen-!

  • #25   13. jan 2013 Laika> det er da på ingen måde sandt! Alle hunde - både med og uden tavle - velkomne på DKKs træningspladser....

    Og personligt har jeg haft både bullterrier og stb på både hvalp, unghund og rally... så de er absolut heller ikke udelukket på alle DKK pladser....


  • #26   13. jan 2013 Alle hunde er velkomne til træning hos DKK bare ejeren er medlem smiley

  • #27   13. jan 2013 Jeg gik hos DKK med Elmo.. og der fremviser man ingen stamtavle.. og de var ligeglad med hans race.

  • #28   13. jan 2013 jov det er ,det er op til dem der kører de hold om de vil havde dem ,når der ikke er DKK tavle på dem ,de skal også være medlem af DKK,

  • #29   13. jan 2013 på det hold jeg gik var der blandet dkk hunde og ikke dkk hunde.... og på intet tidspunkt blev der talt om dette.

    jeg mener alle hunde er velkommen, hvis ejer er medlem af dkk.


  • #30   13. jan 2013 Laika> det har jeg da heldigvis aldrig nogen sinde set praktiseret på pladserne i landet. Ejer skal være medlem af DKK, men det er jo så noget helt andet....

  • #32   9. mar 2013 Det samme besked har jeg modtaget i Holstebro

  • #33   11. mar 2013 Må jeg spørge hvor du har din STB fra, og hvis ja må du meget gerne sende mig en PB! smiley

  • #34   11. mar 2013 Mads hvem spørger du

  • #35   12. mar 2013 Det er bare så ærgerligt at man ikke km få lov til at træne og skabe den gode kontakt til sin hund pga. Racen...! Jeg kunne forstå hvis man ikke kunne fremvise stamtavle og der så kunne skabes tvivl om det var en liste-hund, men alle papir er i orden og derfor føler vi os så uretfærdig behandlet...! Det er nu noget tid siden jeg oprettede tråden og siden sidst, må de nu heller ikke lege mere.. Ved ikk lige hvad et hvalpe/ socialiseringshold skal gøre godt for så...! Må godt nok sige at min holdning til DcH er blevet en anelse negativ..! Heldigvis har han mange andre " hunde-venner" så han stadig bliver socialiseret.. Men kan jo se at vi ikke er de eneste, der har fået den besked.. Jeg har snakket med et par staff-ejere og de træner i Skanderborg.. Så når vi er færdige med hvalpeholdet går turen til Skanderborg...:)

  • #36   12. mar 2013 Ja Mads..:) hvem spørger du..?

  • #37   12. mar 2013 Måske hunden ikke er god i fri leg:), vi har også hos os haft unghunde som ikke måtte være løse på pladsen:), vi har også få gange haft hunde og ejere vi måtte afvise, det er hos os et spørgsmål om ejerens indstilling:), er ejeren ikke motiveret til at lytte til trænerens råd omkring fx "leg" og træneren vurderer at hunden kan skade andre hunde så bliver de bedt om at finde andre træningsmuligheder uanset race, de to hos os har ikke været listehundelign.:)

  • #38   12. mar 2013 Jeg spørger alle der måske kunne hjælpe mig finde en avler eller en kennel, for jeg har ikke selv haft noget held med at finde nogen smiley

  • #39   12. mar 2013 jeg er netop også lige blevet ejer af en staff på 10 uger, ringede til DCH i Brædstrup og spurgte om jeg måtte være med på deres hold,- ntet problem sagde træneren og da jeg fortalte hvilken hund det er sagde han ¨jamen er det ikke bare en alm hund¨ skal ind og se dem træne på torsdag og vil self spørge om det kun er hvalpehold jeg er velkommen på...

    Ellers ku jeg da også være interesseret i at hører nærmere tl det sted skanderborg ,kunne også være sjovt at træne sammen med flere staffer smiley


  • #40   12. mar 2013 Mads så har du ikke gjort dit arbejde godt nok. Kender mange kenneler som har hbalpr i år

  • #41   12. mar 2013 Har skam også fundet nogen, men allesammen er fyldt mht til ventelisten smiley

  • #42   12. mar 2013 Ja det kunne være super hyggeligt med en DcH, hvor der var flere af racen...:) jeg kører gerne for at få lov at træne...:) med hensyn til leg kunne man jo dele hundene op så de passer sammen, sådan gjorde vi ihvertfald i PH, men der var vi jo selvfølgelig også 3 trænere til 11 hunde.. Hvilket jeg også syntes er det optimale..! Kan godt forstå hvis 1 person ikke kan overskue så mange hvalpe/unghunde, men så burde der måske være mere end 1 træner til 12 hvalpe..!! Hmmm ej jeg er måske bare en anelse negativ fordi jeg føler mig ført lidt bag lyset, da vi først fik noget af vide efter medlemskab og kursus var betalt...:( men medlemskabets kan jo så bruges i Skanderborg..:) heldigvis er det ikke alle DcH afdelinger der er lige fordomsfulde..!!

  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #43   14. mar 2013 Nu kan jeg se at tråden er aktiv igen, og at der er kommet flere staff ejere på banen. smiley

    Vil blot sige, til dem der evt. ikke har læst hele tråden, at det er mig der træner i DcH Skanderborg med min staff tæve på knap 2 år. smiley Det kunne være super dejligt at se flere af jer i klubben!

    Christina - som jeg jo kender lidt - jeg håber I kommer til Skanderborg, det kunne være skønt med jer og Cooper i klubben! smiley Maggie og jeg træner på et super godt C-hold, med to dygtige trænere.

    Som nævnt tidligere i tråden, fik jeg fra starten af vide, at der kunne være nogle trænere der ikke følte sig kompetente til at have en staff på holdet efter endt hvalpehold. Det har heldigvis aldrig været aktuelt, de har været meget åbne og imødekommende. Og Maggie imponerer dem allesammen, hun er en sej lille en. smiley


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #44   14. mar 2013 Bonus info - Vi har faktisk også en veterinærsygeplejerske i klubben, der træner rally med sin amstaff tæve. Den har naturligvis mundkurv og snor på, så hun kan desværre ikke gå øvet rally, selvom hun er rykket op. Men derudover får hun lov til at træne på lige vilkår med de andre. Det er ikke for at tale for noget 'ulovligt', men så længe lovgivningen overholdes, syntes jeg det er dejlig fordomsfuldt, at sådan en hund er velkommen. Det er en vurdering klubben har gjort sig, ud fra den enkelte hund + ejer. smiley

  • #45   14. mar 2013 Hej Lea .

    Hvilke dag er der hvalpe træning i skanderborg?


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #46   14. mar 2013 Hej Lotte.

    Vi har desværre meget lange ventelister på hvalpehold. smiley Pt. er jeg hjælpetræner på et hold mandag aften, men det slutter d. 8. april. Så vidt jeg er orienteret, starter der et nyt hvalpehold op i slutningen af april.

    Jeg vil anbefale dig at gå ind på klubbens hjemmeside: dch-skanderborg.dk

    Klik på træning --> Hvalpekursus --> Tilmelding til hvalpehold.

    Udfyld skemaet, og skriv evt. under 'besked', lidt om at du er en seriøs hundefører, samt at du har fået anbefalet klubben af hjælpetræner Lea Juhl Knudsen. Din tilmelding ryger direkte til vores hvalpekoordinator, som jeg kender rigtig godt. smiley Det kan være at dette hjælper. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe alle med at komme på hold, men vi er interesserede i, at folk er seriøse omkring træningen, og ønsker at deltage. For deres egen og hvalpens skyld. smiley


  • #47   15. mar 2013 hej Lea..

    jeg var henne og tale med dem i Brædstrup , utrolig søde mennesker og en sbt var intet problem for dem smiley

    så starter på torsdag hos DCH i Brædstrup smiley


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #48   15. mar 2013 Det er dejligt at høre Lotte, det er selvfølgelig nemmest for dig. smiley Super at du kan starte så hurtigt.

    Godt at høre, at de var søde og åbne for en staff i klubben. Jeg er sikker på, at I får mange gode timer sammen. smiley


  • #49   15. mar 2013 Helt sikkert glæder mig til at komme igang smiley

Kommentér på:
Staffordshire Bull Terrier

Annonce