{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
655 visninger | Oprettet:

Generalprøve (træning) {{forumTopicSubject}}

I dag har vi så været til general-prøve (træning) da det er i morgen vi skal til PHF-Mesterskab..

Der blev trænet i alle øvelserne - og hundene kom virkelig under pres og i stress situationer.

i afdækningøvelsen - blev der lavet stop med en anden hund - en anden drillede hunden med at svinge en bidepølse lige foran hunden - samt at der var en der kørte på cyklel rundt om hunden... alt imens den lå afdækket - hundefører var gået i skjul 50 m. borte og hunden lå i afdækning i 5 min. - herefter gik hundeføreren tilbage til sin hund - og kaldte den op på plads... øvelsen er slut.

Fri ved fod - her blev der også lagt pres på hunden. der blev kastede bolde og bidepølser rundt om hunden - og hunden skulle bare følge hf. med højre og venstre samt omkringvendinger - sat at sætte sig "lige" på plads uden at hf. skulle rette på hunden. (ikke noget med at side skævt) når hf. stoppede op.

Apportering - her måtte hunden vente meget længe inden den fik lov til at henet apporten.

Så var der bidearbejdet - stop af stokkebevæbnet fig. her blev hunden snydt op til flere gange, selv om hf. råbte fig. an "stop eller jeg slipper hunden" blev hunden ført fri ved fod i patruljegang mod figuranten - som småløb lige foran hunden og hf. - hf. gjorder omkring og hunden måtte følge med hf. så vi gik væk fra fig. da vi havde lavet det et par gange - blev hunden sendt på stop. - hvor giver fig. hunden 2 slag med stokken - imens at hunden har bidt sig fast i ærmet - hf. kommer frem til hund og fig - afvæbner fig (tager stokken) og kommanderer "slip" til hunden - hvor efter hunden slipper og sætter sig på plads ved hf. --- nu kommandere hf. fig. til at bevæge sig i en retning - og hunden og hf. bliver 3-5 m bag fig. hunden går på plads uden line - og fig løber på et tidspunkt - hunden sætter efter fig og bider fast i ærmet (sker uden kommando) - hf. løber frem og får hunden til at slippe og øvelsen er slut..

Så var det tid til at lege med bold... lige noget hunden kunne bruge...

Sener var der spor og gerningsstedsøg - samt rundereing...

Jo nu er vi klar til i morgen.... Håber jeg da.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Generalprøve (træning)
Kommentér på:
Generalprøve (træning)

Annonce