{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hovawart Frodo the black panther R.I.P. 14.11.14 2005

15.035 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Hovawart Frodo the black panther R.I.P. 14.11.14

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Født 23/7-2005 - 9 år.
67 cm høj og vejer 45 kg. (er på skrump) Men han tror selv at han vejer 5 når han vil sidde på skødet.
Temperament
Meget kærlig, men også meget vagtsom - vi skal godkende folk - så han gør meget. Han er ellers meget kærlig anlagt og vil bare kysse og nusse hele tiden. Han kan til gengæld også være strid med at bide når vi leger især i numsen.
Tricks
Sidde, vente på at spise indtil der siges værsgo'. Snøre sin far for godbider. Dæk og gi' pote. Kan åbne døre til stor irritation for os andre :O) Kan gå tur med sig selv. Henter sin snor når han lyster og går en tur i haven. Venter på at der siges værsgod til godbider.
Stævner
Skal ikke bruges til stævner
Stamtavle
Mor : Laura
Far : Keep smiling
Kommer desværre ikke til at udvide stamtavlen, da han er blevet kastreret grundet HD i grad C. Vi tør ikke at han evt. får gjort en sød hunhund gravid. Heldigvis kan vi ikke mærke på at han har hoftedysplasi. Han har også fået konstateret slidgigt i hoften. Øv øv
Køn
Hanhund - men manden siger at det er den DEN nu han er kastreret
Og JA ellers meget køn :O)
Beskrivelse
Sort og dejlig. Er utrolig kælen, men også sin egen. Er meget lærenem. Legesyg. Utrolig trofast og skal helst holde styr på "flokken". Har fundet ud af at han ikke er meget vagthund om natten for da skal han sove m.m. han skal nattisse som en dårlig uvane nu.

Vores skønne hund blev aflivet d. 14/11-14 grundet kræft. Det gik så stærkt, så vi knap nok nåede at opdage at han var syg :-( han var super glad til det sidste og døde med værdighed.
Kommentér på:
Hovawart Frodo the black panther R.I.P. 14.11.14
Annonce