{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Viggo (min bedste ven) 2012

2.637 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

karla F
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. aug 2012


Blanding af racer Viggo (min bedste ven)

Fødselsår:
2012
Størrelse:
Vi har ikke målt ham endnu men han er gravhundehøjde. Men han bliver nok ikke meget størrere end hvad han er nu. Han vejer ca 13 kg.
Temperament
Han er meget sød og stille og rolig og meget frisk og sød, der skal tit ske noget, han leger og hopper tit rundt ude i haven og hygger sig rigtig meget. Han er en skøn hund med en roligt temprement, han er altid rolig og tag tingene soom de kommer. Han gør sjældent noget imod andre hunde, han kan faktisk ikke lide shæferhunde, han gør meget af dem. Men han er ellers super sød, mod alle andre hunde, og de kommer hurtigt til at lege sammen.

Han er altid frisk på at lege med alt hvad der kan gå. Han går dog nogengange over grænsen. Vi har prøvet mange gange, at der kom en lille dreng løbene, tror lige han havde lært at gå. Og han kom så løbene i mod hans forældre, og Viggo tog det som om at han ville lege, så han løb efter ham og hoppet op så han væltet, det har vi prøvet nogle gange. Men vi skælder ham ud, og alle drengene, var ikke bange for ham, så de klappet ham efter de havde fået lidt et chok.

Han kan ikke lide at være alene hjemme.
Tricks
1.Sit
2.Dæk
3. Giv pote.
4. På plads
5.Kom
6.Rul rundt.
7. High five.
8: spil død
P.s jeg har lært ham 6 af tingene ;)
Stævner
Nej
Stamtavle
Vi ved ikke hans stamtavle men hans mor var en dansksvensk gårdhund. Og hans far var et gadekryds?
Køn
Han er en hanhund
Beskrivelse
Viggo er virkelig sød og omgængelig han tænker kun gode tanker, og er aldrig til besvær, han kan løbe væk fra og i skoven men kommer efter nogle minttuer. Han er frisk og elsker at lege, han er 8 måneder, kan godt lide at være alene hjemme eller har i hvertfald intet i mod det. Han er lærenem og dejlig at bruge tid sammen med. Viggo's far var en gravhund og moren var dansksvenskgårdhund og beagle. Så han er blandet med lidt af hvert ;-) Hans søskende ligner ham rigtig meget! :D

Vi har en kat hjemme som han tit jager og vil lege med, og det vil katten altså ikke, så han bliver maet jaloux hvis vi begynder at kæle og nusse katte, så gør han, men det gør han ellers aldrig. Han er meget sød, og elsker at blive snakket med uanset hvem det er.

Ved jeg har oprettet et galleri på viggo men ikke tag jer af det, fordi jeg har fået en bedre kamera også ville jeg bare lave en helt ny, Viggo er en dejlig hund.

Viggo er altid frisk på en leg hvad enten det er med mennesker eller andre hunde! <3
Kommentér på:
Blanding af racer Viggo (min bedste ven)
Annonce