{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nova scotia duck tolling retriever Shaggy Tollers Jolly Jasper "Sofus" [ Himmelhund] 1998

2.793 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lisa P
Kvinde | 65 år | Oprettet: 9. feb 2013


Nova scotia duck tolling retriever Shaggy Tollers Jolly Jasper "Sofus"

Fødselsår:
1998
Størrelse:
Ca. 51 cm, 23 kg
Temperament
Typisk retriever sind. Ingen dominans over hovedet, og kun ivrig efter at gøre familien glad. Holdt sig tæt ved familien, både hjemme og på ferier. Det var ikke nødvendigt at holde ham i snor. Han blev ved os, eller kom omgående ved indkald. Rolig indendørs, og legesyg og glad udendørs.
Tricks
Alle alm. ting, såsom sit, dæk, plads, gå hen i kurven, etc. Derudover kunne Sofus sidde som en kanin (hvis der var en godbid som belønning), selvom det nok er mest set ved mindre hunde.
Stævner
Ingen - han havde for lange "hvide sokker" på forbenene til at være udstillingsegnet. Var helt lydig uden træning (vi har tidligere gået til lydighed med andre hunde, så vi kunne selv lære ham op).
Stamtavle
Shaggy Toller's Jolly Jasper DKK 15006/98
Mor: Sagewood's Kejimkujik Mist DKK 23083/96 - født 1995 i USA
Far: Hyflyer's Invincible Max DKK 28501/95 - født 1995 i Canada
Køn
Han
Beskrivelse
Smuk rød Toller, med pels til den lysere side. De obligatoriske hvide poter (dog lidt for meget på forbenet). Hvid halespids, samt hvidt bryst og hvid aftegning på snuden. En flot majestætisk hund, med lange ben.
Sofus døde d. 21. december 2012, efter at have skrantet et stykke tid. Han var træt, havde gigt i bagparten, hvilket gjorde, at han til sidst ikke kunne rejse sig ved egen hjælp. Han kunne ikke tåle gigtmedicinen, så det var til sidst bedst at give ham fred. Vi savner ham forfærdelig meget!
Kommentér på:
Nova scotia duck tolling retriever Shaggy Tollers Jolly Jasper "Sofus"
  •   13. feb 2013 Sikke en dejlig gammel jas.. Han ser ud til at have haft et fantastisk liv..
    Kæmpe høj fra mig


  •   10. feb 2013 Tak for søde ord om min gamle hund! Det varmer... især nu, da vi ikke har ham længere. Men som dyrlægen sagde: 14½ år, det er absolut godkendt. Så kan man ikke forlange så meget mere.

Annonce